Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Na ovom zadnjem dresu od Adidasa je grb nesto kvalitetnije odradjen nego na prethodna 2.
Na prethodna 2 je obicna naljepnica kao i na opremi sa slike iznad. Uslikat cu kasnije pa postavit link
Edit:
Evo linka sa slikama,
onaj prvi Adidasov sa SP iz Brazila nemam , ali je grb na isti fazon kao i na onom zuto-plavom samo sto su na zuto-plavi dodali opsav oko grba.
Legea je radila kvalitetne grbove, na Legea dresu iz 2006 ili 2005. godine grb mi se se nije nimalo promijenio.
Na prethodna 2 je obicna naljepnica kao i na opremi sa slike iznad. Uslikat cu kasnije pa postavit link
Edit:
Evo linka sa slikama,
onaj prvi Adidasov sa SP iz Brazila nemam , ali je grb na isti fazon kao i na onom zuto-plavom samo sto su na zuto-plavi dodali opsav oko grba.
Legea je radila kvalitetne grbove, na Legea dresu iz 2006 ili 2005. godine grb mi se se nije nimalo promijenio.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na ovoj slici prije su ocito nasi iz saveza to lijepili ili je usljed nestrucnog pranja doslo do tog
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ne pravi adidas tu naljepnicuMoggi je napisao/la:
glaj vaseg adidasa, 2x operes znak se otkida a kelme znaci peri deri

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ček, jel ovo fkt KELME neće biti sponzor?

Ima li ista novo za dresove?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ostaje Adidas, kvalifikacije igramo u ovim kao do sad.guti7 je napisao/la:Ima li ista novo za dresove?
Ja sam zaista mislio da gubimo adidas, ovdje gdje zivim u njihovom shopu bilo totalno sniženje, bas u tom periodu kad se o tome govorilo, ja za 35 eura kupio dres onaj plavi, a originalna cijena bila 89., a nije da se nije kupovao.JavierBosnia je napisao/la:Ostaje Adidas, kvalifikacije igramo u ovim kao do sad.guti7 je napisao/la:Ima li ista novo za dresove?

Sve reprezentacije pod adidasom predstavile nove dresove ukljucujuci i Sj.irsku.Kod nasih lopova nista......... nezz se sta je sa novim ugovorom.
Mladi igraju u garniturama iz 2016g.,dok treniramo u trenerkama koje smo nosili na Sp 2014
Mladi igraju u garniturama iz 2016g.,dok treniramo u trenerkama koje smo nosili na Sp 2014

Sta se imamo cuditi? 5 godina nam trebalo da otvorimo fan shop, i jos to napravili shop ko da je na pijaci, pukni pusko...
Pa imamo novi dres 

Ne znam zasto niko iz medija ne prica o ovome. Znaci da je Adidas samo garantovao garnituru muskoj A repki. Sramota.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- JavierBosnia
- Kontakt:

Kao u onim TV emisijama. Nadji razliku za 200 KM
Pa ja rukavu plava linija sto je drugacije pozicionirana i tjt
Sramota
Najjaci.

Nek je Brazzo nosio 10-ku 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Šišmiš..definitivno najjači.Mislim da će uskoro taj dres imati ogromnu kolekcionarsku vrijednost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.