PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@kolezeljovac jesi l' živ brate??
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 18:30Pusti bola to je nas najveci supkolizacsimidobar je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:22Jel to i vi sutra igrate sa listicom ?![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 10:43Zar nije simpatično kako je ovo jedina utakmica u sezoni gdje navijači manjeg Mostarskog kluba ne najavljuju pobjede, nigdje ne spominju utakmicu, mir i tišina, kao da se i ne igra utakmica.
Kao nekad navijači Olimpica kad im gostuju Željo ili Sarajevo, samo da prođe, i to je to.
![]()
Pa jel moguce.. mislim u redu je da ne gotivis nekog al ovo je tuzno, pravo djecije prozivanje, ni ti ne vjerujes u to al se nedas..![]()
Takodje onaj clanak o demantima, ko je to napisao ? Nema autora tog remek djela novinarstva..![]()
On nas kao proziva nesto a radi deset puta goru stvar... Gluplji i besmisleniji clanak od ovog od juce nisam procitao..
Kod nas je izgleda otvoreno takmicenje izmedju novinara, ko ce vecu glupost napisat..
Ubise vas kompleksi, mi sutra uzivamo u fudbalu i druzenju a vi morate na stimaljke.. vidim ne brine vas listica ko Velez I Sarajevo... zavrsili ste vi to na vrijeme, zato se i ne spominje..
Kako ste veliki i interesantni da ja veze nemam ni kad igrate, odoh sad da vidim..![]()
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.
Upravo zato je Velež ono što jeste i gdje god dođem ljudi sa sjetom i respektom pričaju o tom klubu.Virtu4l je napisao/la:Bravo mostarci! Napokon, drago mi je zbog vas.Virtu4l je napisao/la:Kupiti Mostarce? Pa oni znaju bolje nego ja da je Velež bio jedan od omiljenih klubova u bivšoj nam državi. Jednostavno Željo i Velež su imali 'ono nešto', vi to ne možete shvatiti. Kad se spomene FK Torpedo, ljudi se sjete Safeta Sušića i tu se priča završava.Virtu4l je napisao/la:Ne samo Želju, nego i Velež, e to je ono što nikada nećete imati... da vidiš kako ovi stariji kao iz topa krenu... Janjuš, Kojović, Katalinski, Bukal, Sprečo, Hadžiabdić.... a meni dragoooooooVirtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.

I fol ja njemu objasnjavam sta je velicina a on to vec sve zna, i bolje od mene..
Al se neda.. taman da mora pljunut sam sebi u lice, sad je ovako...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Husrefe oni te ne zaslužuju

"Šta sam ja to kriv!? Prije nekog vremena sam bio jedan od junaka, a sada me razapinju. Ja sam bar neko ko ima mu.. i to sam pokazao kroz svoj život i karijeru. Da li sam ja to kriv što od pet šansi nismo u stanju zabiti dva gola za pobjedu? Sve sam izmjene na vrijeme napravio. Pokušao sam sve, ali nije išlo", nastavlja trener Sarajeva.

MIHAJLOVIĆ !
- MocMahale444
Sta sve nabroja o opet imamo bodova kao i oni. Sta ce biti, kada nam situacija u klubu bude bolja? Vjerovatno cemo im bjezati 20 bodova, kao i prosle sezone.Radmilo87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 19:33- Zadnji derbi vam sudio vaš bivši igrac
- Zadnji derbi primite pet komada
- Stanje u i oko kluba vam je očajno
- Očajno igrate, nikakve igre ni zalaganja ni želje od strane igraca vam
- Klub vam demantuje pisanje forumaša
- Trakavica oko smjene Husrefa traje ili traje i preslikava vam se na sve
- Ispali ste iz KUP-a
- Derbi koji dolazi vam je utakmica polusezone
Kada se uz to pogleda šta pišete po forumu i društvenim mrežama sve bude jasno, od kako ste popušili petaka u derbiju od tada vam i vlada velika nervoza koja i dan danas traje, nikako da se oporavite, još sutra ako zijanite ili odigrate neriješeno a mi dobijemo Širokog eto vam duplog tereta
I onda dođeš ti i napišeš nešto tako glupo i neuko![]()
![]()
![]()

Kakve ovo veze ima sve ovo sto si napisao sa tim da vec unazad 10dana pisete samo o utakmici Velez Sarajevo, i to kako ce nas mostarci pustitiRadmilo87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 19:33- Zadnji derbi vam sudio vaš bivši igrac
- Zadnji derbi primite pet komada
- Stanje u i oko kluba vam je očajno
- Očajno igrate, nikakve igre ni zalaganja ni želje od strane igraca vam
- Klub vam demantuje pisanje forumaša
- Trakavica oko smjene Husrefa traje ili traje i preslikava vam se na sve
- Ispali ste iz KUP-a
- Derbi koji dolazi vam je utakmica polusezone
Kada se uz to pogleda šta pišete po forumu i društvenim mrežama sve bude jasno, od kako ste popušili petaka u derbiju od tada vam i vlada velika nervoza koja i dan danas traje, nikako da se oporavite, još sutra ako zijanite ili odigrate neriješeno a mi dobijemo Širokog eto vam duplog tereta
I onda dođeš ti i napišeš nešto tako glupo i neuko![]()
![]()
![]()

Gace su vec pune, strah sta ce se sutra desiti

To ko je sad ispao neuk i gluo, da se pricati

Tema kona

Tjeraju Husrefa i dovode trenera koji se tim poslom bavi svega tri godine, i kao svi opravdavaju, kao odlično je to, super je to

Tjeraju Husrefa i dovode trenera koji se tim poslom bavi svega tri godine, i kao svi opravdavaju, kao odlično je to, super je to

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Al je zahladnilo, bbbbrrrrrrrr
Strumfeto pe.nisom te diram
Strumfeto pe.nisom te diram
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto lik koji ima 41 godinu i koji je bio profesionalni fudbaler treba, da ima vec 20 godina trenerskog staza? 
Radio je te 3 godine u ligi u kojoj nikad nece raditi ni Amar ni Husref, za ostale trenere u ovoj ligi, da i ne govorim.

Radio je te 3 godine u ligi u kojoj nikad nece raditi ni Amar ni Husref, za ostale trenere u ovoj ligi, da i ne govorim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sapunjaju dasku osvajacu duple krune, covjeku koji je skoro umro na onoj klupi. I vec se pripremaju za grupne faze. Nisam znao da bajramski turnir ima grupne faze.
Samo bemko, jajara i trener s aliexpresa da dodju... pidru vise ne spominju...

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Meni sad nista jasno nije, namjerno me zbunjujete..

Vas dvojica navijate za selju a pratite FK Sarajevo ? vise ste vi upuceni u problematiku kluba nego ja..

Znate i vi sta valja, pusti suplju... navika je navika al kvalitet je ocit, jelde ? ...kako ste namazani...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Narode kakvo je vrijeme tamo, hoće li biti kiše danas...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi ovaj turcin mislio kupit utakmicu u tuzli haha pa kad je to vec imao u planu trebao se prvo informisat kako funkcionisu klubovi u bosni e moj celik pjevace te vi druga liga druga liga smiju nam se svi al neznaju da se vise necemo vratiti a kada u federalnoj 20 godina provedemo opet cemo opet cemo sanjat sa sarajevom da igramo
Kada bi danas nekim čudom veležovci utripovali da igraju protiv Željezničara...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Bordo jutro svim fanovima FK Sarajeva a posebno konama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka cast komsije, dobro ste prognozirali pobjedu Sarajeva 

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, perodeformero, rishovski, TETRAPAK i 25 gostiju.