Safet Sušić - Pape

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 21:49

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:englezi - francuzi 0:1 za sada

koja sramota za engleze. :oops: cuj francuzi vode, cuj Benzema im dao go....
Pa ako jos nisu opucali po golu, onda naravno da je sramota.
Benzema je drobilca :mrgreen:
Cartman sta reci?? Jesi dobro :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 21:50

Danas sto se tice ove teme jedino mogu da izjavim to jest,ma ovaj ce vam smajl sve reci.

:mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2010, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 21:51

Dylan Dog je napisao/la:Dosao sam iz skole kod rezultata 1:2,gledao utakmicu tamo negdje od 55 min,zadovoljan igrom i rezultatom.Nek reprezentacija igra ovako i pobjeduje i ja nikad nista protiv Susica napisati necu,very simple 8-)
i što se tiče današnje utakmice imao je dosta pozitivnih stvari a pogotovo me obradovao sa pravoremenim izmjenama i mijenjanjem postavke nakon što su one izvršene. ;) to je ono što se traži od njega dobra- solidna igra čak i prije rezultata.
Los_Blanos2 je napisao/la: Benzema je drobilca :mrgreen:
Cartman sta reci??
da nema repke taj bi se igrač odavno zaboravio i uništio u Realu. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2010, 21:52

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:englezi - francuzi 0:1 za sada

koja sramota za engleze. :oops: cuj francuzi vode, cuj Benzema im dao go....
Pa ako jos nisu opucali po golu, onda naravno da je sramota.
ako jos nisu opucali po golu onda je sramota jos veca. francuska je jako losa ekipa, svaka ozbiljna repka bi im vec tricu uvalila. moram priznati da nisam znao da su tako slabi ali sam to naucio citajuci ovaj forum, nemam razloga da ne vjerujem forumskim strucnjacima :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 nov 2010, 21:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najjači smo sad ! Dajte Španiju da se igramo. :roll:
To je taj mentalitet :cry: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 nov 2010, 21:56

Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.

I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 21:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.

I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:
koja 3-4 ? koliko je nama falilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 22:02

@brazzo Francuskoj je dovoljno Benzema 8-) zna se sto u RM zasad nije izborio mijesto, ma da unisti ga Mourinho :mrgreen: eeee koji si ti levat sram te bilo doci na ovu temu balo balavi jedan..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 nov 2010, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 nov 2010, 22:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.

sta treba ? bit' idiot poput tebe pa reci ova pobjeda nista ne vrijedi, mi smo uzasni.. vize su ukinute.. mrs iz zemlje ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 22:05

Scof1eld je napisao/la:

sta treba ? bit' idiot poput tebe pa reci ova pobjeda nista ne vrijedi, mi smo uzasni.. vize su ukinute.. mrs iz zemlje ;)
a sta,trebamo je dizati u nebesa... :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 17 nov 2010, 22:05

nick je napisao/la:

koja 3-4 ? koliko je nama falilo

ma da je falilo nama i 5-6 igraća PAPE bi to posložio i mi bi dobili tekmu danas
ko zna zna PAPE SAMO NAPRIJED

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2010, 22:05

ma sta Izrael, dobili bi ih i Slovaci (takodje jedna jako losa reprezentacija) :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2010, 22:06

Pape postao takticar, nevjerovatno. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 22:06

Hahahha...Nedaj Boze, da smo kojim slucajem izgubili, razapeli bi Safeta zivog, al sad se ne zna sta ce se pa eto lafo slovaci bez igraca. Ko eto nama nije falilo igraca :?

Zasto jednostavno ne priznate da smo veceras fkt odigrali dobro, ljudi moji sta je vama vise. Pa zar vam nije drago sto smo pobjedili :? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:
Koja 3-4 igrača?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 22:09

Virtu4l je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:
Koja 3-4 igrača?
A kod nas 3,4 debitanta :lol: :lol: Vranjes, Sehic, Besic, Subasic bua bua buah buah buah
Bravo Pape fakticki tekmu zavrsio sa 3 debitanta :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 nov 2010, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2010, 22:09

Samo lagano. Danas je, što Spahić reče, sve bilo super i sve za 5, Pape je to dobro posložio, igrači odigrali svoje kako je trebalo, super je što smo imali par debitanata, tako da se može dati visoka ocjena za ovo. Ovako treba i da nastave i tek onda možemo izvuči neki pravi zaključak, za euforiju je rano. Bitne su kvalifikacijske utakmice a tu nismo briljirali, nadam se pozitivnom pomaku i na tom dijelu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 22:09

harishp je napisao/la:Danas sto se tice ove teme jedino mogu da izjavim to jest,ma ovaj ce vam smajl sve reci.

:mrgreen:
Ev' da se jos jednom citiram.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 22:10

Adinjo je napisao/la:

Hahahha...Nedaj Boze, da smo kojim slucajem izgubili, razapeli bi Safeta zivog, al sad se ne zna sta ce se pa eto lafo slovaci bez igraca. Ko eto nama nije falilo igraca :?

Zasto jednostavno ne priznate da smo veceras fkt odigrali dobro, ljudi moji sta je vama vise. Pa zar vam nije drago sto smo pobjedili :? :roll:
jesmo odigrali dobro...to ce vecina i priznat...ali zasto se pape odma dize u nebesa...on je za mene jos uvjek velika neznalica sto se tice selektorskog posla...znaci jednu utakmicu pogodio sa taktikom i valja....pape kralj,sah,princ itd..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:11

Jest' ti pao kamen sa srca priznaj :mrgreen: kamenčina :p
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 4 gosta.