NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2019, 08:26

Zvijezdi slijedi tezak period. Iz prve ruke sam cuo da je nacelnik razočaran ljudima kojima je povjerio klub i davao opstinske pare a oni umjesto da donesu nesto para ono nas jos i zaduze. Od nove godine opstina nece moci davati pare ako zvijezda ne bude imala pravi racun. Tako mozda i ode sve vragu. Pricalo se da se uplati dug poreza i da se napravi reprogram i time bi racun bio odblokiran.

Sa time ce se morati sloziti svi vijećnici a izgleda da od toga nema Nista jer se zna odakle je vecina vijećnika.

Opstina je u zadnje godine dosta uradila na putevima kanalizacijama i na nizu drugih projekata i pitanje je hoce li se zauzeti za vracanje ovolikog duga.
A vratili su pare za tribinu..

Bez jakih privrednika i opstine mislim da nam ide katanac. Sto bi ja iskreno i volio. Izgubili smo 6 godina i potrosili 3 miliona KM i napravili 1 milion duga. Realno smo mogli imati zavrsen stadion i opet klub u prvoj ligi..

Jedino lijepo sto sam cuo da bi se tribina trebala natkriti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 nov 2019, 08:49

To Limaru sto bi ti volio je jedno a realnost je skroz drugacija. Od gasenja nema nista. Da sad ne ponavljam ko papagaj, jer sam vec o tome pisai, to nece niko na sebe uzeti. I to ti je 100% tacna informacija.
Klub nastavlja kao i do sad. Bice sutnuto vecina nesposobnjakovica koji su trenutno vodili klub(a za koje ste vi govorili nemoj ih blatiti, dajmo im sansu pa da vidimo kako ce bit, eto sta su napravili), vratice se odredeni ljudi iz perioda Grickalica i Vesele druzine.
U sustini to je to sto ce se desiti u ovoj zimskoj pauzi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2019, 09:20

combe je napisao/la:
23 nov 2019, 08:49
To Limaru sto bi ti volio je jedno a realnost je skroz drugacija. Od gasenja nema nista. Da sad ne ponavljam ko papagaj, jer sam vec o tome pisai, to nece niko na sebe uzeti. I to ti je 100% tacna informacija.
Klub nastavlja kao i do sad. Bice sutnuto vecina nesposobnjakovica koji su trenutno vodili klub(a za koje ste vi govorili nemoj ih blatiti, dajmo im sansu pa da vidimo kako ce bit, eto sta su napravili), vratice se odredeni ljudi iz perioda Grickalica i Vesele druzine.
Pa sta cemo ako se vise ne bude mogao opstinski novac prebaciti na skolu fudbala

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 nov 2019, 09:46

astra1922 je napisao/la:
23 nov 2019, 09:20
combe je napisao/la:
23 nov 2019, 08:49
Pa sta cemo ako se vise ne bude mogao opstinski novac prebaciti na skolu fudbala
Vjeruj da ce se nac rjesenje. Pa cak i ako se na kraju bude morao napraviti reprogram. Tako da od gasenja nista.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 nov 2019, 09:57

bitno je zijo metanje da se vrati
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 23 nov 2019, 11:28

astra1922 je napisao/la:
23 nov 2019, 08:26
Zvijezdi slijedi tezak period. Iz prve ruke sam cuo da je nacelnik razočaran ljudima kojima je povjerio klub i davao opstinske pare a oni umjesto da donesu nesto para ono nas jos i zaduze. Od nove godine opstina nece moci davati pare ako zvijezda ne bude imala pravi racun. Tako mozda i ode sve vragu. Pricalo se da se uplati dug poreza i da se napravi reprogram i time bi racun bio odblokiran.

Sa time ce se morati sloziti svi vijećnici a izgleda da od toga nema Nista jer se zna odakle je vecina vijećnika.

Opstina je u zadnje godine dosta uradila na putevima kanalizacijama i na nizu drugih projekata i pitanje je hoce li se zauzeti za vracanje ovolikog duga.

Bez jakih privrednika i opstine mislim da nam ide katanac. Sto bi ja iskreno i volio. Izgubili smo 6 godina i potrosili 3 miliona KM i napravili 1 milion duga. Realno smo mogli imati zavrsen stadion i opet klub u prvoj ligi..

To sam neki dan pisao da je načelnik razočaran ali i da će opština uzet nasebe dug što se tiče vijećnika načelnik ima većinu od 17 vijećnika tako da to neće bit problem. Lp

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 23 nov 2019, 19:09

zvijezda1 je napisao/la:
23 nov 2019, 11:28
astra1922 je napisao/la:
23 nov 2019, 08:26

To sam neki dan pisao da je načelnik razočaran ali i da će opština uzet nasebe dug što se tiče vijećnika načelnik ima većinu od 17 vijećnika tako da to neće bit problem. Lp
Haloo kakav dug opstina na sebe da uzima,zasto taj dug ne vrate ovi iz uprave koji su ga i napravili,ne moze opstina iza svake uprave krpit rupe,dadne 200 hiljada i jos treba i dugove placat,nek jebu sebi mater ovi iz uprave,oni nek plate dug,mogao bi i ja tako voditi klub,sjebem od opstine pare,nabijem dug,sljedece sezone,opstina mi opet dadne pare i plati dug koji sam nabio i opet tako u krug,o cemu pricamo mi ovdje,vi podrzavate da opstina krpi za nesposobnjakovicima ? Opstina treba da pokrene krivicni postupak protiv par pojedinaca a ne da ih krpi,i sta kad plate dug,sta onda,opet ce doc lihvari koji ce kaljat klub i opet nista,sve dok se u klub ne vrate Zvijezdini ljudi od Zvijezde nece biti nista

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 nov 2019, 19:57

Kad SDA pobijedi u Gradačcu na izborima gledat cete dobar stadion dobru ekipu dobrog trenera i dobru Zvijezdu do tad gola rinaka
Sta mislite sto Nurdo nece da se spoji sa ovim crvendacima
Brko iz druge galaksije!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 nov 2019, 21:28

1921boy je napisao/la:
23 nov 2019, 19:57
Kad SDA pobijedi u Gradačcu na izborima gledat cete dobar stadion dobru ekipu dobrog trenera i dobru Zvijezdu do tad gola rinaka
Sta mislite sto Nurdo nece da se spoji sa ovim crvendacima
:tokralju: :tokralju: :clap: :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 24 nov 2019, 09:10

Jutros se šire vijesti dobijamo direktora kluba deblokira se glavni racun sledece sezone napad na PL izgleda da su neki ljudi se ukljucili znal neko sta više

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 nov 2019, 10:38

Puko je film nacelniku izgleda idu bolji dani napokon
:opaopa: :opaopa:

Toooooooooooooo :opaopa: :opaopa:

Ideeeeemoooooooooo :opaopa: :opaopa:

Teski remont izgleda.... limaru daj infose ..... :bih: :tokralju:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 nov 2019, 10:49

Jjjjjuuuuuuuppppppiiiiii vratio se Metanje i donio frišku ribu.
Opustite se nista se nece desiti sem par promjena clanova uprave. Doci ce par novih.
Bar se nece desiti ove sezone. Sljedece godine su izbori onda "mozda" nesto i bude.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 nov 2019, 11:51

Zijo Metanje nas vadi :tokralju:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 24 nov 2019, 12:53

fender13 je napisao/la:
24 nov 2019, 09:10
Jutros se šire vijesti dobijamo direktora kluba deblokira se glavni racun sledece sezone napad na PL izgleda da su neki ljudi se ukljucili znal neko sta više
Sve su to suplje price,ne hvatajte se za rijeci,x puta su nas izlevatili

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 nov 2019, 14:14

Hoce hoce ko i svake godine pred izbore uzalud nada i uzdanje u nesto
Brko iz druge galaksije!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 nov 2019, 15:02

Zijo Metanje, za njega treba glasat
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2019, 16:41

Uistinu su nas unazad 5 sezona uprave unistile i donijele vise stete nego koristi

Nova sezona nova nafaka

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 24 nov 2019, 17:02

Svi pametujemo ovdje a kad odemo na skupštinu ko pizde malo ko hoće da se prihvati posla ovoj Zvijezdi treba 20 volontera koji će popularizaciju raditi ispraviti krivu sliku Zvijezde kod privrednika i naroda raditi pošteno! Ukinuti članarine malo osvježit klupske prostorije Vratit odbjeglu djecu i Pokušat opstat j prvoj ligi!!!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 24 nov 2019, 23:07

spiska je napisao/la:
24 nov 2019, 17:02
Svi pametujemo ovdje a kad odemo na skupštinu ko pizde malo ko hoće da se prihvati posla ovoj Zvijezdi treba 20 volontera koji će popularizaciju raditi ispraviti krivu sliku Zvijezde kod privrednika i naroda raditi pošteno! Ukinuti članarine malo osvježit klupske prostorije Vratit odbjeglu djecu i Pokušat opstat j prvoj ligi!!!
Dzaba od volontera kad opet poslije volontera dodje uprava koja uprska sve,ti si eto svjedok,dok si bio u radnoj grupi sve lijepo med i mlijeko i povuces se i sta se desilo ? U Zvijezdi se ne moze sloziti 3-4 covjeka a kamo li 20 volontera,treba jedan baba da bude i da se po njegovom sve radi,a sve dok bude Mocic i Salda vukli na jednu stranu,Edo i Miro na drugu stranu i ostali na trecu nama nema spasa

samoOlimpick
Kontakt:

Post Postao/la samoOlimpick » 25 nov 2019, 04:22

SMR187 je napisao/la:
24 nov 2019, 15:02
Zijo Metanje, za njega treba glasat
Kako se lik zove stvarno, mene to zanima, čuj Metanje hahahahah, ako je u Galaxisu dobio nadimak, aferim

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.