Melji R'ajvo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas nam je po guzovima 
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Ne bi se slozio,realno ovi igraci u dobroj formi bi mogli nas odvesti u grupnu fazu EL,cak i da osvojimo par bodova u grupi,a ako je grupa po jacini slicna kao mi cak i proci,vjeruj mi,pa sad i klubovi sa malte igraju EL,ko da oni imaju neke sada dobre igrace..ne znam gdje je dobio licencu,znam samo da ima uefa pro licencu ...Pitaristok je napisao/la: ↑22 nov 2019, 23:40Za grupnu fazu ce trebati puno jaci igraci od nabrojanih.Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:41Kako uci u grupnu fazu?Potpisi novi ugovor sa Tatarom,Stanojevicem,Rahmanovicem,dovedi Brandaa,otkupi ugovor serbecica,vratiti Kapica opet na posudbu,dovedi spica pribliznog odlikama Ahmeta ili Benke i ako se bude mjenjao trener dovesti custovica.
I onda cete viditi kako uci u grupnu fazu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koju licencu ima custovic i od koga ju je dobio, ako nije sa balkan il jos gore od naseg saveza 100posto je odlican trener za nasu ligu.
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Stvarno?Zanimljivo,nisam znao..Jel znas ista jesmo ga mi kupili?Jer su raja pricali kako smo kupili autobus na rate..Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
NE SVIRAJTE NAM NI DANAS PENAL, MAJKU VAM YEBEM LOPOVSKU!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hajde husrefe oprosti se od kluba pobjedom 
You are someone else I am still right here
Ma samo nek se oprosti, pa kako god...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
gdje u vogosci pogledati tekmu?
Sve ce nam se samo kazati nekad oko 14:50 kad bude davao izjavu za TV poslije tekme 
Kakav god rezz bude, bit ce bahatija izjava
Kakav god rezz bude, bit ce bahatija izjava
Velez poodavno ima vlastiti autobus, poklon od strane navijaca!Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Sramota je onda stvarno ..Pa **** mu mamu hajmo i mi skupiti i dati novac za autobus da se pomogne klubu..Ne mora se puno dati svako ima barem malo da izdvoji.mozak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:59Velez poodavno ima vlastiti autobus, poklon od strane navijaca!Benjolos je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:04Mislim da nećemo imati prvi, evo npr. tuzla city ima svoj autobusSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Navijaci Veleza su 2012 godine kupili autobus voljenom klubu, te smo po tom pitanju prvi u BiH.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Džafić na golu?
FK Sarajevo
- LegendKiller
- Kontakt:
Imaš dugogodišnji ugovor sa Centrotransom, tako da sumnjam da će kupovati bus. A usput rečeno Centrotrans je i vlasnik manjeg dijela upravljačkih prava u klubu (osim ako nisu prodali kada je i Tan prodavao).Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:48Jesmo li kupili timski autobus?Mislim da cemo biti prvi u BiH koji imamo svoj autobus..
Jeste.
Džafić, Hodžić, Šabanović, Dupovac, Šerbečić, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Ahmetović
Jel to oprostajno iznenadjenje? 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nadam se da je neka mala povrede kod Kovacevica. Znam kod Musemica moze sve ali nadam se da nije toliko glup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.