Extra, hvala brate na objasnjenjuAzpi je napisao/la: ↑23 nov 2019, 01:47Na isti sistem ide, kod jednog cijela ps4 ima ps plus, kod drugog samo taj akaunt
Taj sto je gost za ps plus onda ide za igre koje hoce Online da igra da bude Nosioc i miran je
Inace ps plus manje od 30 dolara je za Aziju godina, za Us ce biti sad na popustu 40 dolara tako tu negdje
Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
VGS obavezno uzmi za USA iako je malo skuplji nego azijatski. Bolji popusti stalno ( tehnički možeš pravit novi acc za usa pa kupovat te igre, al pegla) plus su nas ljetos zakinuli za sniper elite 4 mamu im yebem azijatsku. Al sve u svemu ps+ je odlična stvar, definitivno vrijedi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cek ja imam acc sa us store, ako otvorim neki azijski i uzmem na njemu ps+ vazi li mi ta pretplata za bilo koji acc ukljucujuci i taj moj us?Brokula je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:29VGS obavezno uzmi za USA iako je malo skuplji nego azijatski. Bolji popusti stalno ( tehnički možeš pravit novi acc za usa pa kupovat te igre, al pegla) plus su nas ljetos zakinuli za sniper elite 4 mamu im yebem azijatsku. Al sve u svemu ps+ je odlična stvar, definitivno vrijedi
Ako je Nosioc ps plus vazi, ono ako je primary stavljenoVGS je napisao/la: ↑23 nov 2019, 12:37Cek ja imam acc sa us store, ako otvorim neki azijski i uzmem na njemu ps+ vazi li mi ta pretplata za bilo koji acc ukljucujuci i taj moj us?Brokula je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:29VGS obavezno uzmi za USA iako je malo skuplji nego azijatski. Bolji popusti stalno ( tehnički možeš pravit novi acc za usa pa kupovat te igre, al pegla) plus su nas ljetos zakinuli za sniper elite 4 mamu im yebem azijatsku. Al sve u svemu ps+ je odlična stvar, definitivno vrijedi
I ovo je dobra ideja ako ces na jedan racun skupljati igre, ja vise volim 1 igra = 1 akaunt, pa ako hoces da das nekom igru das mu samo podatke od tog akaunta

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Važi ako je primarni kao što Azpi reče, al na fazon da možeš online igrati igrati sa tog USA računa, ali ti američki popusti ne važe ipak, jer je ps+ azijatskiVGS je napisao/la: ↑23 nov 2019, 12:37Cek ja imam acc sa us store, ako otvorim neki azijski i uzmem na njemu ps+ vazi li mi ta pretplata za bilo koji acc ukljucujuci i taj moj us?Brokula je napisao/la: ↑23 nov 2019, 11:29VGS obavezno uzmi za USA iako je malo skuplji nego azijatski. Bolji popusti stalno ( tehnički možeš pravit novi acc za usa pa kupovat te igre, al pegla) plus su nas ljetos zakinuli za sniper elite 4 mamu im yebem azijatsku. Al sve u svemu ps+ je odlična stvar, definitivno vrijedi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Aha, pretpostavljam da imaju neki dodatni popusti ko ima ps+ pa o tome pricas? Jer ovi standardni ce biti uvijek dostupni na us accountu. Bolje doplatiti onda jos 10tak dolara.
Ako ces skupljati igre na tom onda se isplati, budu popusti kao double discount, npr. Popust sa 60 na 45,a za plus clanove duplo pa bude igra 30,na taj fazon

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vrijedi li sad kupovati ps4 obzirom da za godinu dana izlazi ps5?
Malo glupo pitanje jer se ne razumijem plaho. Koliko bi dugo jos mogli izlaziti naslovi za ps4 poslije ps5 i koliko bi se recimo mogla dugo pucat fifa i dalje preko ps+?
Malo glupo pitanje jer se ne razumijem plaho. Koliko bi dugo jos mogli izlaziti naslovi za ps4 poslije ps5 i koliko bi se recimo mogla dugo pucat fifa i dalje preko ps+?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam sta bi ti reko, zavisi sve do tebeBosniacum Lilium je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Vrijedi li sad kupovati ps4 obzirom da za godinu dana izlazi ps5?

Iskreno meni je legla sjajno, imam je godinu i po i ono umjesto mozda filma ili koje epizode da pregledam upalim PS4 kad imam vremena
Sto se tice igara, sve igre ti i iduce godine izlaze za PS4 ono normalno, mislim na Fifu, Nba itd.., a i godinu nakon toga ce jos sigurno, mislim jbg fifa svaka nova je stara fifa + transfer update tako da nemaju sta ni mjenjati dosegli su maximum

Online fifu ti mozes igrati koliko hoces preko ps+, izlazak PS5 to nece promjeniti pogotovo što nece svi preci na PS5 odmah koji ce biti vjerovatno 1000+KM
A igara za PS4 ima more bgm, bukvalno par godina da igras i to cesto i neces sve ove bolje preci, uz ono normalno igranje, a ne 50 sati sedmicno

Grafika meni je super, ali ja ni ne patim od toga, ako hoces 4k onda uzmes Pro verziju koja je skuplja malo, a evo ispod 500 maraka sad ti je obicna cetvorka

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
RDR2 vec na 30 dolara snizenje?
Ma bio je prosli mjesec i 30 Funti, malo skuplji nego sad, ali nista cudno redovni su popusti

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Imam Playstation 4Pro sa 8 igrica
700 km hoce li neko ?
700 km hoce li neko ?
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
PS5 bi mogao biti brutalno skup, pa sve zavisi od tvog budzetaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Vrijedi li sad kupovati ps4 obzirom da za godinu dana izlazi ps5?
gdje si to procitao, kao i obično ocekuje se cijena od $500
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Ko je zainteresovan,prodajem ps4 slim gold edition 1tb,ima ostecenja(ne velikih)cuvan je ali nazalost u letu iz amerike u bih je dobio par ogrebotina..
-
- Kontakt:
Ko se ne razumije,ova verzija se prozvodila samo za SAD,cijene pisite u pp,nema fiksne..Samo da napomenem da je frajer iz mostara jednu prodao za 800km 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.