Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 17 nov 2010, 22:12

T-MAC je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

Hahahha...Nedaj Boze, da smo kojim slucajem izgubili, razapeli bi Safeta zivog, al sad se ne zna sta ce se pa eto lafo slovaci bez igraca. Ko eto nama nije falilo igraca :?

Zasto jednostavno ne priznate da smo veceras fkt odigrali dobro, ljudi moji sta je vama vise. Pa zar vam nije drago sto smo pobjedili :? :roll:
jesmo odigrali dobro...to ce vecina i priznat...ali zasto se pape odma dize u nebesa...on je za mene jos uvjek velika neznalica sto se tice selektorskog posla...znaci jednu utakmicu pogodio sa taktikom i valja....pape kralj,sah,princ itd..
pogadjo je on sa taktikom i ranije ali igraci su zakazali, nisu bili u formi ili sta je vec bio razlog. Selektor ih moze postaviti na teren ali ne moze on igrati umjesto njih.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 22:13

Los_Blanos2 je napisao/la:@brazzo Francuskoj je dovoljno Benzema 8-) zna se sto u RM zasad nije izborio mijesto, ma da unisti ga Mourinho :mrgreen: eeee koji si ti levat sram te bilo doci na ovu temu balo balavi jedan..[/quote]

:? e moj drug da si svjestan onoga što pišeš ja bi rado s tobom prodiskutovao koju ali pošto nisi i nemam namjeru i ne moraš spamati temu ako nemaš šta pametno napisati ;)
Virtu4l je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:
Koja 3-4 igrača?
e i mene to zanima mogu se samo sjetiti onih koji su igrali na SP-u a nije ih bilo večeras Mintal,Vittek, Marek Čech možda ima još neko ali ne vjerujem da im je toliko bitan :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 nov 2010, 22:16

Adinjo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.

I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:

Hahahha...Nedaj Boze, da smo kojim slucajem izgubili, razapeli bi Safeta zivog, al sad se ne zna sta ce se pa eto lafo slovaci bez igraca. Ko eto nama nije falilo igraca :?

Zasto jednostavno ne priznate da smo veceras fkt odigrali dobro, ljudi moji sta je vama vise. Pa zar vam nije drago sto smo pobjedili :? :roll:

normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .
jedini je harishop branio Safeta i igrače ,a ovi ostali ga napadali i govorili razne stvari te on nije normalan ,te da ide šta guziti a ne da sjedi za kompijuterom ,a sad ti ljudi koji su to pisali napadaju Otnys Ynwa ,a oni ovako pisali do juče većina ih nisu svi ,neki nisu nikad ništa loše napisali o našoj repki ali dosta ih je ovdje danima blatilo sve što ima veze sa našim fudbalom i sad od jednom se ti ljudi promjenili oni napadaju nekog drugog

a večeras su svi dobro igrali i trudili se i ja želim da se uvijek ovako bore i trude i nećemo im ništa zamjerati ,a ja im rijetko šta i zamjeram ,iznerviram se kad izgubimo i to prođe opet kasnije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 22:18

calcio je napisao/la:
pogadjo je on sa taktikom i ranije ali igraci su zakazali, nisu bili u formi ili sta je vec bio razlog. Selektor ih moze postaviti na teren ali ne moze on igrati umjesto njih.
Jedno je braniti ga, jedno je napisati nešto ovako. Naravno, nisu ni ovi što i sada kritikuju Sušića(mislim na kritike koje su upućene kada je ova tekma u pitanju) u pravu. Pobogu, šta se to promijenilo u odnosu na prethodne mečeve. Eto, kukali su da Pjana ne igra u Lyonu, kako je Miske van forme, kako Ibišević igra u reprezentaciji, a ne igra u Hoffenheimu, kako Rahimić ne igra u CSKA-u, kako Medunjanin igra u slaboj ligi...

Šta se to promijenilo od prije 3 dana do večeras? Ništa: Pjana na klupi, Miske van forme, Ibišević na klupi u Hoffenheimu, Rahimić opet ne igra, Medunjanin je i dalje u Izraelu...

Dakle, Safet je TEK DANAS POLOŽIO ispit(iako se radi o prijateljskom meču). Ako je on do sada radio dobre stvari na taktičkom planu, onda...

Nego, uvijek su igrači krivi, u pravu si. Pa hajmo onda i večeras odati njima počast, a Sušića zaboraviti. Može li tako? Ako ćemo sada njega pohvaliti, a kada izgubimo kuditi igrače, pa dokle ćemo stići? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 22:19

T-MAC je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

jesmo odigrali dobro...to ce vecina i priznat...ali zasto se pape odma dize u nebesa...on je za mene jos uvjek velika neznalica sto se tice selektorskog posla...znaci jednu utakmicu pogodio sa taktikom i valja....pape kralj,sah,princ itd..
Ne, nije tacno da je kralj i da se dize u nebesa. Jednostavno mi je krivo da i nakon ovako dobro pruzene partije, ponove se prica svasta, a najvise gluposti. Te osobe izgleda same sebe ne vole.

Neznalica ili ne....to ostavimo za proljeca, ali mislim da bi bilo na mjestu bar veceras ako nista, pokazati bar malo postovanja prema tom covjeku. Covjek je jednostavno odradio posao za ciste 10-tke, ali nekima to izgleda nije dosta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2010, 22:20

Najrealnije,dobro izdanje igraca predvodjenim danas dobro raspolozenim Susicem

Meni ova pobjeda nista ne znaci,nek dobije rumune u Zenici pa onda mozemo krenuti sa pohvalama ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 22:21

Mintal ima 33,4 godine staro zeljezo..

Karhan koji je zbog povrede otpao sa SP igrao je danas, a koje pratio SP zna koliko je Weis zalio zbog povrede Karhana ;)
Ali eto ovi kvazikriticari se uhvatili hvatati na M.Mintalu :mrgreen:
Mrzim likove koji ce opet pisati kao Pape se digao u nabesa..
Zasto je Pape u igru ubacio 4 dijecaka, debitirali za A-rep, ma on je lud, kakvi sve sranja neces procitati??

Bravo Pape na tom potezu 4 decka su debi imala, i pobijedili smo, sladili ste se dok je bilo 1-0 a sada kvazikriticari udarite se nogom u qujcu :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 nov 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 17 nov 2010, 22:21

Jel zna neko sta ako igrac ne udje na teren jel mu se pika kao nastup za reprezentaciju. Veceras Denni Avdic na klupi Švedske 88min još nije ušao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:22

ismar2215 je napisao/la:Jel zna neko sta ako igrac ne udje na teren jel mu se pika kao nastup za reprezentaciju. Veceras Denni Avdic na klupi Švedske 88min još nije ušao.
Ne znam tačno, jel' nagazio travnjak?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 17 nov 2010, 22:24

Virtu4l je napisao/la:
ismar2215 je napisao/la:Jel zna neko sta ako igrac ne udje na teren jel mu se pika kao nastup za reprezentaciju. Veceras Denni Avdic na klupi Švedske 88min još nije ušao.
Jest na zagrijavanju :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 22:24

Monolog je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Jedno je braniti ga, jedno je napisati nešto ovako. Naravno, nisu ni ovi što i sada kritikuju Sušića(mislim na kritike koje su upućene kada je ova tekma u pitanju) u pravu. Pobogu, šta se to promijenilo u odnosu na prethodne mečeve. Eto, kukali su da Pjana ne igra u Lyonu, kako je Miske van forme, kako Ibišević igra u reprezentaciji, a ne igra u Hoffenheimu, kako Rahimić ne igra u CSKA-u, kako Medunjanin igra u slaboj ligi...

Šta se to promijenilo od prije 3 dana do večeras? Ništa: Pjana na klupi, Miske van forme, Ibišević na klupi u Hoffenheimu, Rahimić opet ne igra, Medunjanin je i dalje u Izraelu...

Dakle, Safet je TEK DANAS POLOŽIO ispit(iako se radi o prijateljskom meču). Ako je on do sada radio dobre stvari na taktičkom planu, onda...

Nego, uvijek su igrači krivi, u pravu si. Pa hajmo onda i večeras odati njima počast, a Sušića zaboraviti. Može li tako? Ako ćemo sada njega pohvaliti, a kada izgubimo kuditi igrače, pa dokle ćemo stići? :D
Sta se promijenilo,forma sigurno ne.Jer u par dana to ni Supermanu ne uspjeva.
Promijenio se odnos prema igri igraca eto sta,uz male korekcije taktike.
P.S Na vasu zalost. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:25

ismar2215 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
E onda se pika.
Voli te tvoje Sarajevo.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2010, 22:25

legenda reala je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Što gledaš kako Francuska igra ? Gledaj kako smo mi odigrali u meču sa njima. Isto tako i Englezi sada igraju. Izrael bi ih dobio.

I ne znam kako odjednom da se ovako Pape diže nakon pobjede nad Slovačkom koja je igrala indisponirano, bez 3-4 ključna igrača. :roll:

normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .
jedini je harishop branio Safeta i igrače ,a ovi ostali ga napadali i govorili razne stvari te on nije normalan ,te da ide šta guziti a ne da sjedi za kompijuterom ,a sad ti ljudi koji su to pisali napadaju Otnys Ynwa ,a oni ovako pisali do juče većina ih nisu svi ,neki nisu nikad ništa loše napisali o našoj repki ali dosta ih je ovdje danima blatilo sve što ima veze sa našim fudbalom i sad od jednom se ti ljudi promjenili oni napadaju nekog drugog

a večeras su svi dobro igrali i trudili se i ja želim da se uvijek ovako bore i trude i nećemo im ništa zamjerati ,a ja im rijetko šta i zamjeram ,iznerviram se kad izgubimo i to prođe opet kasnije

Sve se vidi, sve se zna i sve se moze procitat' ko je bio protiv Safeta, a ko ne... ;) ,,,ova strana sto je Safeta branila je bila tu i kad smo gubili tekme, i branila ga je, dok vidim sad ovi misevi koji su bili najglasniji, nigdje ih veceras, bice da im je konekcija slaba.. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 22:26

Virtu4l je napisao/la:
Pa ako nije offc debitirao, normalno dase nebroji, zasto bise brojao, zato sto je na spisku, fifa-uefa pravilo se zna.. mahhh ebes tog dase njemu cefnulo cekao bi on poziv..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 17 nov 2010, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 22:26

Virtu4l je napisao/la:
ismar2215 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
E onda se pika.
pa jbg ako ne uđe u igru neće se brojati kao nastup jer pozivanje u repku i sjedenje na klupi se ne računa tako da bi ako ne uđe imali još neku šansu da ga pozovemo za narednu tekmu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 17 nov 2010, 22:27

Ipak nije ulazio do kraja. Ne treba uzalud gubit igrače. Možda bude od njega nešto.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 22:28

I Beg je bio na klupi Kanade. Ne vrijedi to nista. Ali vrlo tesko ce se on sad odlucit za BiH. Cuo sam i da je njemu stara svedjanka...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:28

Adinjo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .

Sve se vidi, sve se zna i sve se moze procitat' ko je bio protiv Safeta, a ko ne... ;) ,,,ova strana sto je Safeta branila je bila tu i kad smo gubili tekme, i branila ga je, dok vidim sad ovi misevi koji su bili najglasniji, nigdje ih veceras, bice da im je konekcija slaba.. :mrgreen:
Ja sam protiv Safeta, bio i ostao, ali nisam bio primitivan kao pojedinci. Ukazivao sam na greške i uvijek ću. Hare je išao glavom kroz zid i ubjeđivao se sa svima, a ovaj meč nam ništa nije rekao, samo da bi se možda mogli vratiti tamo gdje smo bili prije pola godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 22:28

harishp je napisao/la:]
Sta se promijenilo,forma sigurno ne.Jer u par dana to ni Supermanu ne uspjeva.
Promijenio se odnos prema igri igraca eto sta,uz male korekcije taktike.
P.S Na vasu zalost. :mrgreen:
Upravo to ti i želim reći, nije se forma promijenila, već je on drugačije postavio igru, pobogu. A to što ga ti braniš od samog početka, te što ćeš radije popljuvati 20-ak igrača negoli bordo selektora, to je do tebe, a ne do ostalih.

Dio u vezi žalosti bi možda i prošao da si nekog drugog citir'o, tako da...Al' ipak je to @Hare, on zna najbolje. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 22:30

Haha, sad sto smo pobjedili Slovacku, vi ste "u pravu" i Susic je odlican trener? Mogu i ja iz inata branit Branimira Tulica i onda glumit facu kad nekog pobjedimo iz 10 pokusaja. Danas je bilo dobro, ali nista ne znaci. Tek dolazi pravi test protiv Rumunije. Naravno, svi smo tada uz svoju drzavu. To ne znaci da se selektor ne moze kritikovat. Nek nas on odvede na EP, i ja cu rado stavit njegov avatar ovdje do kraja zivota.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 nov 2010, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.