FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dakle 8 tekmi ukljucujuci ovu do kraja godine. Moze li bivsi biti do Bozica?Leganes - Barcelona
Barcelona - Borussia Dortmund
Atletico Madrid -Barcelona
Barcelona - Mallorca
Inter - Barcelona
Real Sociedad - Barcelona
Barcelona-Real Madrid
27.10.2020
Jel iko upratio koliko je već zicera Messi mašio ove sezone 

Nevjerovatno. Igra 4231, mijenja na 433 i onda nakon deset minuta opet vraća 4231.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ove crnce sve treba nabiti nogom yebem im majku glupu
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Odavno nisam vidio ekipu sa ovoliko krivih dodavanja kao Barcelona danas, mozda proslogodisnji Spallettiev Inter.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Hvala Rubenu Perezu
MES QUE UN CLUB!
Joj nafake 
Dva gola iz prekida. Ne daj Bože iz neke akcije zabiti.

Dva gola iz prekida. Ne daj Bože iz neke akcije zabiti.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Patetično.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Luis Suárez Miramontes (bivši fudbaler Barcelone): "Da sam ja na mjestu Sergija Busquetsa i da mi rade iste stvari koje rade njemu, zatražio bih transfer. Najvažnija pouka iz današnje utakmice je da Barcelona polako gubi Busquetsa."
"Busi više nije vedar, nije sretan, ne igra slobodno i opušteno. Ekipa neprestano igra sve lošije i lošije i rade se stvari koje onemogućavaju Sergiju da bude ono što jeste, da pokaže svoje pravo lice."
Pray for Busquets.
"Busi više nije vedar, nije sretan, ne igra slobodno i opušteno. Ekipa neprestano igra sve lošije i lošije i rade se stvari koje onemogućavaju Sergiju da bude ono što jeste, da pokaže svoje pravo lice."
Pray for Busquets.
Ne branim Busija, grozan je ove sezone, baš loše igre - ali ima itekako istine u ovom što govori stari Suarez.jasmin10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:51Luis Suárez Miramontes (bivši fudbaler Barcelone): "Da sam ja na mjestu Sergija Busquetsa i da mi rade iste stvari koje rade njemu, zatražio bih transfer. Najvažnija pouka iz današnje utakmice je da Barcelona polako gubi Busquetsa."
Pray for Busquets.
Pošto Barca nema nikakvog sistema igre svi igraci su pod vodstvom ublehaša potpuno van forme

Samo što se na Busiju to najgore primjeti i njegove greške su najteže, jer igra takvu poziciju.
Imam podosta godina ali za tog prdonju Miramontesa NIKAD nisam čuo....Što se tiče Busquetsa i transfera negde to bi bilo super.....ali nema tog kluba više na svetu koji bi za ovu kilavu ojebinu dao pišljivoga cvonjka....i to je realnost, sve drugo su smešne priče.jasmin10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:51Luis Suárez Miramontes (bivši fudbaler Barcelone): "Da sam ja na mjestu Sergija Busquetsa i da mi rade iste stvari koje rade njemu, zatražio bih transfer. Najvažnija pouka iz današnje utakmice je da Barcelona polako gubi Busquetsa."
Pray for Busquets.
FC Barcelona sve više liči na neko "udruženje ratnih veterana" koji su se čvrsto pozicionirali u klubu i smatraju sve druge krivima osim sebe samih...Piqueu i Busquetsu trebaju puštati snimke njihovih kretnji i poteza da sami vide da su ih vreme i godine pregazili....oni izgledaju presmešno za ozbiljan fudbal i ambicije kakve Barsa kao klub ima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.