Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakvo je sudjenje ovo kolo? 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
veteran 1987
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:

Princeza iz Vrapćića i Zloćo iz Vijetnama.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Realno Velez je za federalke ,smijesan klub i navijaci . 90% Velezovih navijaca navijaju za drugi klub. Nije to vise onaj klub prijeratni ,da se ne lazemo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Glup si, da se ne lazemo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:10Realno Velez je za federalke ,smijesan klub i navijaci . 90% Velezovih navijaca navijaju za drugi klub. Nije to vise onaj klub prijeratni ,da se ne lazemo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Tema za prepucavanja u 1lfbih je stepenicu ispod Mancini, hvala.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
drakensang
- Kontakt:
Petrovic sudi na grbavici Zeljo Velez
@mohikanac, svaka čast za slike
Upravo ovdje se vidi ovo s pravilom iznad. Kontakt je počeo na nekih 20m od gola i traje par metara. Na slikama 2 i 3 se vidi da Šabanović više ne dira Fajića, nego je i sam pao. Dakle, apsolutno nema "naguravanja" ili "trajanja kontakta" u 16.
Jel ti kriminalac amar na vrijeme dao platu da stavis ma Sarajevo danas ? Nebil uzeo 40 km u padje ?
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Na Grbavici mozete samo da nam pušite karu

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Teško je ovo pravilno suditi u dijeliću sekunde, u ovakvim stvarima ja ne bih krivio sudije jbg, mislim uvijek će neko biti nezadovoljan i nagužen odlukom, ali realno ovo je baš teško procijeniti.
I da imamo VAR ovo bi se prilično razmatralo i gledalo da li traje kontakt između Šabanovića i Fajića u momentu ulaska u šesnaesterac.
Isto kao onda Široki-Željo i penal za Široki, ja prvi kontao da je čist penal, onda kasnije vidiš da je bilo van 16, al' jbg dešava se, samo je kod nas svaka odluka pod lupom od auta, preko faula do ofsajda
I da imamo VAR ovo bi se prilično razmatralo i gledalo da li traje kontakt između Šabanovića i Fajića u momentu ulaska u šesnaesterac.
Isto kao onda Široki-Željo i penal za Široki, ja prvi kontao da je čist penal, onda kasnije vidiš da je bilo van 16, al' jbg dešava se, samo je kod nas svaka odluka pod lupom od auta, preko faula do ofsajda
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledaj pickica iz Vrapcica, kone ih naguzile sa sudijom oni muda ni da pisnu, valjda da se ne zamjere a pricaju o nama i o utakmici za 14 dana 
MIHAJLOVIĆ !
-
drakensang
- Kontakt:
Celabi hos prec da snimas red army gurnucemo ti 17km to je dvica vise nego u tuborgu. Ako budes bas dobar gurnucemo ti jos pola keke pa nek ide zivot
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Furaju nas RA Vrapcici ,njima je drago sto su pitari dobili

- forza_juve
- Kontakt:
Sutra maleni plavi kiksaju, dolaze na Kosevo, tu zijane naravno i onda pocinje rasulo 
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
drakensang
- Kontakt:
Sto cu se zalit ako smo namjestili jbt, haj se dogovorite, svi profili celavog kmeta ujedinite seeeeeRadmilo87 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:18Kiptis, bijes te hvata, trpis, muda nemas da se zalisdrakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:15Mmmm hajmo malo herceg bosne spominjanje, starog mosta, logora, mmm gdje vam je masta iz 2014 mmm kako ono, dajte nama nemojte njima oni su USTASE mmmm hahehahe![]()
@forza_juve u to upada i sberbanka mi smo kamate sta je sta je
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 23 nov 2019, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt Sarajevskim klubovima i njihovim sudijama!TMmanija2012 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:17Furaju nas RA Vrapcici ,njima je drago sto su pitari dobili![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tooo Sarajvoo,gazite rezimsko-komunisticku vrapcicku drugoligasku prciju!!!Samo ih prcajte kad su glupi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.