FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve 5 taman sa tekme. Kao ljubitelj oba kluba moram reci da Velez igra koliko moze, al da Sarajevo igra na 70 posto, po meni treba sklonit trenera ko god da se ljutio, jer igrat ovako neorganizovano sa 5 il 6 situacija gdje ides sa viskom igraca u kontru, a ne napravis nista strasno. Plus nekontrolisano izbijanje lopte i panika, umjesto da se lagano postavis na teren i zavrsis tekmu. Treba ovdje dosta rada materijala ima, ali sve djeluje bez neke ostrine u zavrsnici. Merso, klasa igrac.
Čist penal i crveni za nas. Dobre su i odluke kad je Velež tražio penale.
Vratnik10
Izfgeda samo ti penal vidis.U subotu gubite 2-0.
Izfgeda samo ti penal vidis.U subotu gubite 2-0.
Nikad u zivotu, nauci pravila
zeljo se ne pise velikim slovom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Majmune jedan strumfovski pisem u inat tebi i takvim k'o ti. Napusite mi se svi qrca, dusmani kluba, koji bi najradije otjerali sve sto valja. Godinama smo se borili protiv svakakvih uprava i navijaca i sad kad dodju normalni ljudi koji su iscupali klub iz dugova vi bi najradije tjerali. Ne valja ti Husref, sto smo prvi na tabelti sto branimo titulu i odbranit cemo je. Đa pun mi vas je vise qrac vas koji bi najjradije da vi mozete u upravu da kradete.
HUSREF MUSEMIC
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Druže zaista pišeš notorne gluposti, ha ja
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 23 nov 2019, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Tacno. Cist. Na Rahmanovicu.
Vasin keru.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
2/2 - 6/6, možemo i moramo!
Sad se vraćaju Lazić i Hebibović a falit će Šabanović i Hodžić.
YEBEM TE zeljo!!!
Sad se vraćaju Lazić i Hebibović a falit će Šabanović i Hodžić.
YEBEM TE zeljo!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Amca007 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:20Majmune jedan strumfovski pisem u inat tebi i takvim k'o ti. Napusite mi se svi qrca, dusmani kluba, koji bi najradije otjerali sve sto valja. Godinama smo se borili protiv svakakvih uprava i navijaca i sad kad dodju normalni ljudi koji su iscupali klub iz dugova vi bi najradije tjerali. Ne valja ti Husref, sto smo prvi na tabelti sto branimo titulu i odbranit cemo je. Đa pun mi vas je vise qrac vas koji bi najjradije da vi mozete u upravu da kradete.
HUSREF MUSEMIC
Pisat cu dok ima ovog foruma jeli jasno keru..
Ko dira upravu, sta pricas ti ?
Bas je Husref spasio klub od dugova, svaka mu cast... Da nije njega bilo ja mislim da mebi ni Sarajeva bilo
A sto se tice foruma, slobodno pisi, niko ti ne brani... Samo kljuc nemoj zaboraviti
Ne predaje, ja sam na Mašinstvu.
Al onako kažem, čovjek je stroj, jedino što čini razliku između dominacije na terenu i ovih "na zor" utakmica. Gdje god je bio, donosio je titule. Nije slučajnost...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daj ba šta balite za Jeleskovićem, kao da jedini zna kondiciju raditi sa sport istima, ja barem znam pet jakih trenera tog faha, pa barem tih kadrova imamo.
Problem je što igrači ne rade sa individualnim trenerima fitnes, osim par njih, a tih par kondiciono zadovoljava, ostali neka se zapitaju opravdaju li platu pređenim kilonetrima.
Problem je što igrači ne rade sa individualnim trenerima fitnes, osim par njih, a tih par kondiciono zadovoljava, ostali neka se zapitaju opravdaju li platu pređenim kilonetrima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Samo da se nekako dovuci do kraja polusezone i nogom nabiti ovih par uhljupa od igraca
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Aaa ok,ja mislio da ti ne predaje na fakultetu a ono ti na masinstvuskoroalen je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:27Ne predaje, ja sam na Mašinstvu.![]()
Al onako kažem, čovjek je stroj, jedino što čini razliku između dominacije na terenu i ovih "na zor" utakmica. Gdje god je bio, donosio je titule. Nije slučajnost...
Ne možemo to uradit sportskim prijateljima...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, trunks1946 i 11 gostiju.