Pogledajte na klixu komentare Mostaraca na svakome postu o danasnjoj utakmici, ogorceni na sudjenje psuju kunu. A ove ovdje forumske pizde se prave budale, sute
Mi smo upoznati s namjestanjem, oni su samo kivni jer nisu znali da je to dvica i vise od 3
E kad covjek pogleda ove komentare navijaca Fk Prosjaci, tacno se upita da li njima kolektivno sive celije mozga uopste funkcionisu...
Navijaci kluba koji je jedini uz Travnik iz BiH bio pod istragom FIFA-e zbog namjestanja, kluba koji je bio izbacen u 2 Jugoslovensku ligu zbog namjestanja se eto bore za pravdu da je Velež ostecen i to onaj isti Velež kojem su do jucue psovali majku kojem su se nasladjivali kad je hercegovacki velikan mutnim radnjama ispao u Federalnu ligu,kojem su ponistavani cisti golovi protiv kluba ovih "PRAVEDNIKA"...
Nisu se pozivali na komentare na KLIXU nakon one utakmice u Mostaru...
Svaka cast Veležu na igri u drugom poluvremenu i zaslužili su bod,a svaka cast i RA na onom gestu ...
Pogledajte na klixu komentare Mostaraca na svakome postu o danasnjoj utakmici, ogorceni na sudjenje psuju kunu. A ove ovdje forumske pizde se prave budale, sute
Ne smiju da pisnu, to dovoljno govori o navijačima Veleža na ovom forumu. Preko noći su postali pitarske kujice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Iz izvora bliskoj upravi jednog od aktera današnje, naočigled svih namještene utakmice, dogovoren je tačan ishod meča.
Od tekme sa tuzlom zaradili za ra tribinu, a od ove danas tekme pare ce se vjerovatno ulozit u novi teren. Trebamo se nekako snalazit kad nece savez da nas pogura yebi ga...
Ma ne pada uopšte, mi smo vama odmah prilikom izvlačenja parova upisali tri boda na ovom 'gostovanju'.. Žao mi samo rođenih, oni misle vi njima prijatelji, a ko je s vama prijatelj ne piše mu se dobro..
Rođeni su naši prijatelji bili i ostali, da ne znam kakav rezultat bude i u ciju korist.
A vi nas lagano mozete poljubiti u guzice.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rođeni su naši prijatelji bili i ostali, da ne znam kakav rezultat bude i u ciju korist.
Simpatična su mi ta prijateljstva u kojima uvijek jedna te ista strana najebe.
Dva čista penala za Velež nisu dosuđena.
Pa sto onda stalno vi potencirate to nase prijateljstvo? Sto vam smeta toliko? Brinite se o sebi i o kreditima, kamatama, uplatnicama
Boli vas qrac za nase prijateljstvo, imate svoje škutore i drugujte s njima, i jeste njihov seljacki mentalitet.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tri boda tu, sad pratimo duel dva najogavnija kluba sutra na stadionu Fosil Ivan Osim! Posto nije opcija da bude napalm bacen na stadion u toku tekme, onda opcija X je ono za sta navijam.
Tri boda tu, sad pratimo duel dva najogavnija kluba sutra na stadionu Fosil Ivan Osim! Posto nije opcija da bude napalm bacen na stadion u toku tekme, onda opcija X je ono za sta navijam.