FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije sad ni Šabanović toliko loš, dobar kao rezerva i u ovakvim situacijama kada fali Hebib, Pidro... Mora samo više koristit mozak.
Čudi me što Stanojević nije dobio minute danas, protiv Slobode i Radnika meni top bio.
Čudi me što Stanojević nije dobio minute danas, protiv Slobode i Radnika meni top bio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vrlo, vrlo bitna pobjeda, moze i mora bolje, fizika pogotovo, a i u glavama igraci trebaju promjene.
Sad dobit zeljeznicare i na konju smo.
Melji R'ajvo

Sad dobit zeljeznicare i na konju smo.
Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oremus ce konama presuditi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Šta je sa realizacijom šansi ?
Naši hoće da se ušetaju u gol.
Naši hoće da se ušetaju u gol.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:16Nije sad ni Šabanović toliko loš, dobar kao rezerva i u ovakvim situacijama kada fali Hebib, Pidro... Mora samo više koristit mozak.
Ma gdje je brate dobar, pa taj momak kad god je uletio umjesto nekog usro je i sefa i stanicu, moze igrat protiv ovih losijih ekipa u kojim i on svojim kvalitetom treba da bude, pa 2-3 derbija su od njeg budalu pravili, nema potrebe forsirat nekog kome si pruzio ovoliko prilika ko mi njemu, i to danas pozitivno sto je bilo prodor kod gola takvih Hebib bapravi po 10 na tekmi pa se Hebibu opet yebe majka stalno ovdje
Mi da razmisljamo ispravno doveli bi onog malog iz Slobode Begnovica na beka za buducnost , i on i Hebib bi ti stranu drzali
I ovo za Hodzica sto raja pise, ne znam iz kojeg razloga, za razliku od onog invalida Letica odigra korektno skoro svaku tekmu, to da je ogranicen igrac i da trebamo tezit ka bolje to stoji
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel se meni čini ili je Oremuš fakat loš.. ni naprijed ni nazad ga nema.. da li je do fizike ili pozicije, pojma nemam.. gubi se frajer na terenu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Super danas bilo, trebali smo ih ponistiti ali slaba koncentracija pred golom protivnika. Opet iz nicega primimo gol kad kontrolisemo utakmicu i onda strepimo. Idemo sad iskarat kone!
Krle opcija vise u napadu i to puno bolje izgleda nego sa isprepadanim Milanovicem. Hole tito!
Krle opcija vise u napadu i to puno bolje izgleda nego sa isprepadanim Milanovicem. Hole tito!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ja ne znam kako vi ali ovi shatro rodjeni seru ko foke a i vrijedjaju
Cuj poserem ti se na glavni grad po sred sebilja
Meni nikad nisu bili dragi jer po prici nisu daleko od ovih iz listice. Ustvari kamen i jedno i drugo
Cuj poserem ti se na glavni grad po sred sebilja
Meni nikad nisu bili dragi jer po prici nisu daleko od ovih iz listice. Ustvari kamen i jedno i drugo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bas smo los prelazni rok odradili..Kamuflazn je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:45Super danas bilo, trebali smo ih ponistiti ali slaba koncentracija pred golom protivnika. Opet iz nicega primimo gol kad kontrolisemo utakmicu i onda strepimo. Idemo sad iskarat kone!
-Guzina 1/5 katastrofa
-Letic 2/5 bilo ga je negdje
-Milanovic 2/5 ista situacija kao i sa Leticem
-Gavric 3/5 trudi se, ima dobar pregled igre, nedostaje mu fizike
-Oremuš 2/5 ovo je sto je igro moze se i ocjeniti sa tankom dvojcicom
-Serbecic 5/5 definitivno kvalitet
Nadam se da ce Hadzija zimski odraditi kao i prosle godine, sa puno vise kvaliteta, provjerenim imenima koja su u formi dovoljnoj za nasu ligu. Znam da nije jednostavno ali mu ja vjerujem.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
0:0 Zrinjski, ovdje je izgleda knjiga spala na dva slova, mi ili kone. Ko odradi bolji prelazni rok, to bi moglo biti presudno.
Grizes li muda sto smo dobili?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Idemo sad **** željezničar
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Novi jubilej Krste Velkoskog
FK Sarajevo je danas na stadionu Rođeni slavio drugu gostujuću pobjedu u sezoni, a vodeći pogodak kojeg je u 13. minuti utakmice postigao Krste Velkoski, bio je za kapitena bordo tima jubilarni 50. pogodak u utakmicama BHT Premijer lige BiH.
Makedonski reprezentativac se tako učvrstio na drugom mjestu liste najboljih strijelaca FK Sarajevo u utakmicama Premijer lige BiH, otkada se ista igra na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Više pogodaka od njega postigao je jedino Emir Obuća, koji sa 59 premijerligaških golova još uvijek drži vrh liste najboljih bordo strijelaca u Premijer ligi.
Računajući sve utakmice, za Velkoskog je ovo bio ukupno 59. zvanični pogodak u 171 odigranom meču, te ga sada samo pet pogodaka dijeli od liste deset najboljih strijelaca Sarajeva svih vremena. Velkoski se trenutno nalazi na 12. mjestu, a ispred njega su Džemaludin Mušović sa 62, te Franjo Lovrić sa 64 postignuta pogotka u zvaničnim utakmicama.

FK Sarajevo je danas na stadionu Rođeni slavio drugu gostujuću pobjedu u sezoni, a vodeći pogodak kojeg je u 13. minuti utakmice postigao Krste Velkoski, bio je za kapitena bordo tima jubilarni 50. pogodak u utakmicama BHT Premijer lige BiH.
Makedonski reprezentativac se tako učvrstio na drugom mjestu liste najboljih strijelaca FK Sarajevo u utakmicama Premijer lige BiH, otkada se ista igra na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Više pogodaka od njega postigao je jedino Emir Obuća, koji sa 59 premijerligaških golova još uvijek drži vrh liste najboljih bordo strijelaca u Premijer ligi.
Računajući sve utakmice, za Velkoskog je ovo bio ukupno 59. zvanični pogodak u 171 odigranom meču, te ga sada samo pet pogodaka dijeli od liste deset najboljih strijelaca Sarajeva svih vremena. Velkoski se trenutno nalazi na 12. mjestu, a ispred njega su Džemaludin Mušović sa 62, te Franjo Lovrić sa 64 postignuta pogotka u zvaničnim utakmicama.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Krste danas iznenađujeće dobar.
U derbiju ga očekujem na istoj poziciji, Milanović klupa.
U derbiju ga očekujem na istoj poziciji, Milanović klupa.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odličan rezultat iz Banja Luke. Sutrašnjim remijem ili pobjedom gosta bili bi pobjednici kola i u odličnoj atmosferi dočekali gov.na.
Obzirom da je bilo dosta onih koji su bili stava "ne vidim kako možemo dobiti Veleža", imam pitanje, jel se još ibretite?
U zadnjih 8 utakmica imamo 5 pobjeda i 3 remija, da su nam svirali čiste penale protiv Radnika i Slobode kao što su danas protiv Veleža imali bi 7 pobjeda i remi.
Obzirom da je bilo dosta onih koji su bili stava "ne vidim kako možemo dobiti Veleža", imam pitanje, jel se još ibretite?
U zadnjih 8 utakmica imamo 5 pobjeda i 3 remija, da su nam svirali čiste penale protiv Radnika i Slobode kao što su danas protiv Veleža imali bi 7 pobjeda i remi.
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Krste je Neymar za istraumiranog Milanovića.
U derbiju bih volio vidjeti sredinu s Stanojevićem, Gavrićem, Oremušem i Rahmanovićem naprijed. To nekako da se ukombinuje, bila bi perverzija.
U derbiju bih volio vidjeti sredinu s Stanojevićem, Gavrićem, Oremušem i Rahmanovićem naprijed. To nekako da se ukombinuje, bila bi perverzija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se samo da te barem malo sramota zbog poređenja koje si naveo.
Pitao bih te ja kko bi ti pisao da ti se na tvom terenu protiv ekipa iz istog grada poništio čist gol, i ne svirao penal koji je tu i tamo, diskutabilna situacija u najmanju ruku.
Veležovci su naši stari sportski prijatelji i nadam se da ljudi poput tebe i tih što psuju sebilj i glavni grad neće uspjeti to da pokvare.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Stanojević i Gavrić iza Rahmanovića, Oremuš desno, Tatar lijevoAlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:38Krste je Neymar za istraumiranog Milanovića.
Onda smo sampioni, oni nemaju marke, ni za plate ovih sad nemaju do kraja sezone a ni za pripreme....Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:580:0 Zrinjski, ovdje je izgleda knjiga spala na dva slova, mi ili kone. Ko odradi bolji prelazni rok, to bi moglo biti presudno.
Treba pametno dovesti par igraca i za Evrope....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MSOZ101, rimljanin90, Serha, Tarapi i 42 gosta.