Istog smo misljenja stoper i bek kao zrak potrebni, ali ne vrijedi se zamarati tim. Biti ce kako bude, nadati se a glavu razbijati ni slucajno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kerimatomic1921
- Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:27I ovaj Cipetic najavljuje puni plijen sa Grbavice.
Nije loš bek ovaj dečko,al ga je Veseli razvalio kad je ušao sa klupe,i sutra će kad uđe sa klupe!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
UBIPITAR je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:39kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:27I ovaj Cipetic najavljuje puni plijen sa Grbavice.
Nije loš bek ovaj dečko,al ga je Veseli razvalio kad je ušao sa klupe,i sutra će kad uđe sa klupe!![]()

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- desnibocni
- Kontakt:
Imam i ja na poslu jednu koleginicu, vrhunska zenska. Vec odavno joj "najavljujem neke stvari", ali nista brate... Ja se jos i mogu nadati, ali za ovog CipeLica nade nema...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:27I ovaj Cipetic najavljuje puni plijen sa Grbavice.
Bicemo prvaci....
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- kolezeljovac
- Kontakt:
SVI NA GRBAVICU! IZGOVORA NEMA!
Gol za golom eto nove pobjedeeee..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
https://sportsport.ba/fudbal/miroslav-s ... lom/342070
Kad se sjetim kod nas. Miroslav milion asistencija, ali gol svake prestupne godine. Tacno duplo slavis kad on zabije gol.
Igracina
Kad se sjetim kod nas. Miroslav milion asistencija, ali gol svake prestupne godine. Tacno duplo slavis kad on zabije gol.

Igracina
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Sad bi dva centa qurca dao da njega vidim u ovoj ekipi.LjoZee je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:04https://sportsport.ba/fudbal/miroslav-s ... lom/342070
Igracina
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
SVI NA GRBAVICU!Sutra vrlo bitna utakmica.
Ljudi svašta se sprema u režiji saveza za sutra. Molim vas svi na Grbavicu. Porodice, prijatelji, komšije, poznanici. Grla, dlanove sve tribine!
Željo nas treba, baš nas treba.
Baš sve, ti dajemo i opet malo koliko te volimo..
Svi na Grbavicu, molim vas!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Upravo tako, ošteti i sjebe ih sudija kao domaćina, a njima drago što su po njihovoj nekoj logici oštetili, zaustavili i napakostili Želji i to pazi u 17 kolu, kakvi mozgovi i papci, nadam se da cemo im adekvatno sve vratiti i poslati ih odakle su došli, jer njihova iskompleksiranost prelazi sve graniceHongKong je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:39Treba dobro zapamtit kako su protiv nas igrali, a kako protiv brace s druge strane neretve. Kako su slavili njihovu titulu. Kako igraju protiv petara a kako protiv nas. Sve one psovke koje smo slusali u onoj selendri od vrapcica. Treba zapamtiti i ove najave da grbavicu ruse kao braca iz seher banja luke. Sve zapamtit i docekat ih adekvatno. Eto ih za dva kola ovdje. **** im majku i na terenu i na tribinama.
MIHAJLOVIĆ !
HongKong je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:39Treba dobro zapamtit kako su protiv nas igrali, a kako protiv brace s druge strane neretve. Kako su slavili njihovu titulu. Kako igraju protiv petara a kako protiv nas. Sve one psovke koje smo slusali u onoj selendri od vrapcica. Treba zapamtiti i ove najave da grbavicu ruse kao braca iz seher banja luke. Sve zapamtit i docekat ih adekvatno. Eto ih za dva kola ovdje. **** im majku i na terenu i na tribinama.

- MocMahale444
Tacno tako, prvo su vrapcicani pusili nama kùrãc. Ono cuclali ga zestoko nekad davno.HongKong je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:39Treba dobro zapamtit kako su protiv nas igrali, a kako protiv brace s druge strane neretve. Kako su slavili njihovu titulu. Kako igraju protiv petara a kako protiv nas. Sve one psovke koje smo slusali u onoj selendri od vrapcica. Treba zapamtiti i ove najave da grbavicu ruse kao braca iz seher banja luke. Sve zapamtit i docekat ih adekvatno. Eto ih za dva kola ovdje. **** im majku i na terenu i na tribinama.
**** im klicu seljacku. Oni trebaju kamena s ramena igrati a ne lopte.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Remze mi karacemo ove iz zaseoka zvani vrapcicetine.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dobro jutro Plava nacijo!
SVI U HRAM!
SVI U HRAM!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nekad davno sam ja pisao u šta se oni pretvaraju, još prije nego su nas pobijedili 4:2.Radmilo87 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 23:27Upravo tako, ošteti i sjebe ih sudija kao domaćina, a njima drago što su po njihovoj nekoj logici oštetili, zaustavili i napakostili Želji i to pazi u 17 kolu, kakvi mozgovi i papci, nadam se da cemo im adekvatno sve vratiti i poslati ih odakle su došli, jer njihova iskompleksiranost prelazi sve graniceHongKong je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:39Treba dobro zapamtit kako su protiv nas igrali, a kako protiv brace s druge strane neretve. Kako su slavili njihovu titulu. Kako igraju protiv petara a kako protiv nas. Sve one psovke koje smo slusali u onoj selendri od vrapcica. Treba zapamtiti i ove najave da grbavicu ruse kao braca iz seher banja luke. Sve zapamtit i docekat ih adekvatno. Eto ih za dva kola ovdje. **** im majku i na terenu i na tribinama.
Samo se sjetite reakcija nakon opravdano poništenog gola zbog igranja rukom Brandaa i drame koja je nastala, čak su i saopštenje za javnost napisali, a jučer ih sudija unakazi i niko ni riječ. E to vam je ovaj novi 'moderni' Velež i njihovi navijači.
Tuga je na šta su spali.
Ljudi moraju shvatiti da Velež kojeg su nekada poznavali i voljeli - više ne postoji. Ovaj klub koji se danas naziva Veležom je isti kao i svi ostali mali klubovi iz provincija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde, molim te!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
D A N A S C E M O Z I V O T D A T I,
Ž E L J O M O R A Z A I G R A T I !!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Napokon svanulo jekerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 10:19D A N A S C E M O Z I V O T D A T I,

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 27 gostiju.