Na nasu zalost, nikad nece obuci dres nase reprezentacije.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:22Hadzikadunic i Omeragic su stoperski WC duo za 5 godina.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pored njih imamo Mihojevica, Serbecica, Mujakica, Muhamedbegovica, Ahmedhodzica, Katica, Arslanagica. Barem dvojica ce za 5 godina igrati L5.
Da se malo potrude u savezu i da se radi za dobrobit fudbala mozda bi imali bolju ekipu nego 2014.
Da se malo potrude u savezu i da se radi za dobrobit fudbala mozda bi imali bolju ekipu nego 2014.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma kad prodjemo na kakvo prvenstvo,tad cemo sigurno dobiti dosta novih potencijalnih igraca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Mihojevic, Serbecic, Mujakic, Arslanagic uopste ne obecavaju. Arslanagicu je cak 26 godina. Katica ne racunam jer ne treba nam jos jedan Jozo Simunovic.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:29Pored njih imamo Mihojevica, Serbecica, Mujakica, Muhamedbegovica, Ahmedhodzica, Katica, Arslanagica. Barem dvojica ce za 5 godina igrati L5.
Kakav ba katic lik je u zadnjih 14 utakmica rangersa,2 odigroShogun je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:38Mihojevic, Serbecic, Mujakic, Arslanagic uopste ne obecavaju. Arslanagicu je cak 26 godina. Katica ne racunam jer ne treba nam jos jedan Jozo Simunovic.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:29Pored njih imamo Mihojevica, Serbecica, Mujakica, Muhamedbegovica, Ahmedhodzica, Katica, Arslanagica. Barem dvojica ce za 5 godina igrati L5.
Cuj to. Urucit mu odmah poziv! Uklapa se odlicno u ovaj sklop "standardnih" igraca. Mozda i njemu nadjemo neki novi klub nakon par tekmi u privatnoj reprezentaciji BiH.Salih1984 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:40Kakav ba katic lik je u zadnjih 14 utakmica rangersa,2 odigroShogun je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:38Mihojevic, Serbecic, Mujakic, Arslanagic uopste ne obecavaju. Arslanagicu je cak 26 godina. Katica ne racunam jer ne treba nam jos jedan Jozo Simunovic.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:29Pored njih imamo Mihojevica, Serbecica, Mujakica, Muhamedbegovica, Ahmedhodzica, Katica, Arslanagica. Barem dvojica ce za 5 godina igrati L5.
Da se malo potrude u savezu i da se radi za dobrobit fudbala mozda bi imali bolju ekipu nego 2014.![]()
Slazem se jarane,ove sve propale hrvatske igrace mi moramo sebi dovesti!Shogun je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:46Cuj to. Urucit mu odmah poziv! Uklapa se odlicno u ovaj sklop "standardnih" igraca. Mozda i njemu nadjemo neki novi klub nakon par tekmi u privatnoj reprezentaciji BiH.
Kad im vec ne ide u karijeri tu je nasa reprezentacija da ih pogura
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Becir 2013te
I on i Hadzikadunic zele igrati za nas, sve je do saveza ostalo.

MES QUE UN CLUB!
Problem je sto savezu puca qurac za buducnost bh fudbala a savezi reprezentacija za koje ovi momci igraju nisu naivni. Kaparisati ce oni njih ne brinite. Nas uskoro prestizu Makedonci kad Elmas, Bardhi itd. ispune svoj potencijal. Kosovari su vec tu negdje. Kad prestane igrati ovo malo dobro sto imamo, bicemo u rangu Albanije.
Hadzikadunic je u ovom trenutku prioritet,njega svedska valjda hoce da prebaci u A Reprezentaciju.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:57Becir 2013te![]()
![]()
Euro je za 7 mjeseci do tad nece ja mislim zaigrat za njih,poslije eura ce vjerovatno debitovati za njihovu a repku u kvalifikacijama-ako mi ne reagujemo naravno.
Po mom misljenju treba ga zvati odmah za baraz,pa neka odigra koji minut da ga osiguramo!
Postavio sam prije dva dana ovo da se pokrene prica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
MES QUE UN CLUB!
Kad pogledas na sta nam lice mlade reprezentacije trenutno jasno je da cemo opet ovisiti o igracima koji su ucili da igraju u drugim zemljama.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:10Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa gdje je onaj lik miske novinarWandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:10Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
On bi mogo ovo objavit u medijama
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ovisili smo i ovisit cemo sve dok nasa liga ne bude bar u rangu srbijanske.Justin je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:12Kad pogledas na sta nam lice mlade reprezentacije trenutno jasno je da cemo opet ovisiti o igracima koji su ucili da igraju u drugim zemljama.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:10Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
MES QUE UN CLUB!
Yebo ti nase mlade repke,ja licno poznajem momka koji je igrao za u19 repku jedno vrijeme.Justin je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:12Kad pogledas na sta nam lice mlade reprezentacije trenutno jasno je da cemo opet ovisiti o igracima koji su ucili da igraju u drugim zemljama.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:10Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
Takve igrace ko on mozes naci na novogodisnjim turnirima,al jbg otac mu pun ko brod ima veze pa platio poziv.
Apsolutno tacno! Vidim da se vec suti o historijskom neuspjehu mladih selekcija ove godine, da bi se po koji igrac iz ove blamaze mogao kasnije pogurati u A-reprezentaciju za par godina.
pa zar nismo prosle godine govorili da imamo svijetlu budućnost
Jasno ko slika, ona prosla u21 je bila jedna koja se pojavi svako 8 godina. Moramo itekako privuci igrace iz vana kako bi podigli kvalitet.
- ASD
- Kontakt:
O tom rangu možeš samo sanjati. Nikad ih nećemo dostići.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:15Ovisili smo i ovisit cemo sve dok nasa liga ne bude bar u rangu srbijanske.Justin je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:12Kad pogledas na sta nam lice mlade reprezentacije trenutno jasno je da cemo opet ovisiti o igracima koji su ucili da igraju u drugim zemljama.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:10Moraju mediji izgurat tu pricu, da mu se zavrsi papiri, realno poslije Bicakcica i Dilavera je treci stoper po kvalitetu trenutno.
Dobro bi nam došao Hadžikadunić ali tu kasnimo, on će posle mlade odmah u A repku Švedske sto posto.