Odličan potez i trollanje Baleta kao reakcija na izjave onog goveda Mijatovica koju balkanski mediji ne spominju i tako blate Velsanina bez konteksta. Pored toga, i da je imao za cilj da isprovocira isključivo klub, a što nije bio slučaj, imao je pravo na to poslije svega sto mu je Alžirac priredio.let3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:34Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
RM ga plaća tolike milione vec godina, popuštaju mu na prelošu formu i svašta nešto... i on sad nešto ismijava ruku koja ga hranie koje smeće od čovjeka.
Šta je Perez sebi dozvolio, da tovi ovog nezahvalnog krmka.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mislio sam generalno bolji lob udarac.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta je sa ovom Felixom? Vidim ne igra momak, na klupi. Doduše, nisam čuo za njega kako su natamburali Real u onoj prijateljskoj utakmici.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bio je odsutan neko vrijeme zbog povrede i evo večeras se vratio na teren. Dobro je odigrao nekoliko utakmica u ligi na početku i par utakmica u Ligi prvaka.
Ramo pogledao Piqueovu utakmicu, call i raise odradio 
Ramo je tito
Kapiten kapitenski 
Jbt, tačno se ne zna ko je gori, sve u pet deka od ove tri ekipe.
Primera = BHT Premijer Liga
Jbt, tačno se ne zna ko je gori, sve u pet deka od ove tri ekipe.
Primera = BHT Premijer Liga
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bez obzira kako zavrsila utakmica i kako zavrsila sezona.Ovaj Sociedad je ekipa koja igra atomski dobar fudbal.Bukvalno u svakom segmentu jaki.Ne boje se nikoga i igraju svoju igru cak i na najtezim gostovanjima.Kapa dole
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkad je Ronaldo napustio Real:
Benzema:42 gola 16 asistencija
Ronaldo:34 gola 12 asistencija

Benzema:42 gola 16 asistencija
Ronaldo:34 gola 12 asistencija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Već godinama kompaktna ekipa sa nekoliko vrhunskih igrača na čelu sa liderom Oyarzabalom, igračem koji je kapacitet Griezmanna. Sociedad bih stavio ispred Seville na tabeli.
"Sjajan potez Ernesto Valverdea",e moj Viško 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakva klasa je Benzema.Mnogo vise je Ronaldo izgubio odlaskom nego li Real.Ovo sto Benzema igra je trenutno najbolji napadac Svijeta.Prekompletan je.
Pa Hazard je i izjavio da je Benzema trenutno najbolji napadac svijeta...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Karim Veliki
Ernesto Valverde
Ernesto Valverde
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.