PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Yebem te željo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A sta si drugo ocekivao...simidobar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:13Al ne mogu da vjerujem koji su to pacenici.. na sve i jednom je*enom clanku ima bar desetak "eto vam pa se vi druzite sa njima"Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:06A koja ih tek trauma u maju čeka...simidobar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:03Al ovih seljinih kvarnjaka, jel moguce..![]()
Na kraju sezone su bili sami protiv svih, ratovali sa savezom bez obzira sto su oni bili na godisnjim.
15 dana prije prvenstva pruzili su ruke savezu, dogovorili se da su zajedno jaci i okrenuli se rastjerivanju ljudi sa stadiona i ispred malih ekrana, da u miru stimaju utakmice...
Za mene najgore sto sam procitao na seljinoj temi je likovanje nad tim sto su fukare usle u 15 il 25 minuti a izasli 10 minuta ranije.. nije niko napisao od normalnih forumasa al nikom nije ni smetalo... normala..![]()
![]()
...I kaze veliki klub..![]()
Sta tek rec na ovo konstantno bacanje kostiju kad mi igramo sa nekim klubovima.. nisu u stanju da imaju normalne odnose ni sa jednom mogucom grupom pa daj bar da nekog zavade.. tu su majstori.. na tatu morza..![]()
![]()
Kako covjek radi gluposti padne tako nisko, nevjerovatno.
Od mene vam hvala sto nas cinite vecim..![]()
Vas klub treba da ide u privatizaciju.. a selju ce toliko zavalit u dugove da cete vi bit presretni sto ste zivu glavu izvukli, i to ako vas neko kupi.. Sve po starom bosanskom receptu..
Moze bit i da se vi nekako dokopate te titule, al kostace vas ta titula ko nijedna prije.. sva opravdanja za vasu dubiozu ostace na toj tituli..
Al lakse je zavadjat Horde sa ostalim grupama nego se zabavit svojim problemima..![]()
Je*o ba kravu, nek crkne, napravicemo mi bolju... sa 16 ventila..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svakog pokusavaju ismijati, prema svakom se ponasaju bahato, podcjenjivacki...
I kad skontaju da ih niko ne podnosi ,onda haj'mo ostale zavadjati sa pitarima...
Pa sjeti se samo njihovih postova na onaj ponisteni gol Veleža u Mostaru ...
- robertkosar
- Kontakt:
Duvajte nam po qrac
A realno Mamurne pande su ime za njih... i te pande mescini imaju vise sportskih prijatelja medju navijacima od njih.. samokritika i logika za njih 0 bodova..Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:17A sta si drugo ocekivao...
I kad skontaju da ih niko ne podnosi ,onda haj'mo ostale zavadjati sa pitarima...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
To ce tvoja mamica i sekica nama, kao sto su i naucile.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne vrijedjaj pande ...Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:17A realno Mamurne pande su ime za njih... i te pande mescini imaju vise sportskih prijatelja medju navijacima od njih.. samokritika i logika za njih 0 bodova..simidobar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:13
A sta si drugo ocekivao...

- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:36Ne vrijedjaj pande ...Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:17A realno Mamurne pande su ime za njih... i te pande mescini imaju vise sportskih prijatelja medju navijacima od njih.. samokritika i logika za njih 0 bodova..simidobar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:13
A sta si drugo ocekivao...
Pa sjeti se samo njihovih postova na onaj ponisteni gol Veleža u Mostaru ...![]()
![]()

Ugasio si me.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Komsinice Zeljana bices opet yebana!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ako su divovi Ten Dollar Hooker, šta je onda Velež?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Cherry Kiss
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- samoOlimpick
- Kontakt:
Samo da vidim kako je konobarska elita preživila puštanje pitarima ?
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam ja znam samo kako je imat 340KM na racunu premierovomsamoOlimpick je napisao/la: ↑23 nov 2019, 23:16Samo da vidim kako je konobarska elita preživila puštanje pitarima ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas uplati prelaz samo cekam, da se dogovore Zeljkanovci i ubice koji ce prelaz, imaju dva u opticaju:
0/1 i 2/1.
Koji bude najmanje sumnjiv za kladionice taj ce odigrati, 1h prije tekme ce se znati.
0/1 i 2/1.
Koji bude najmanje sumnjiv za kladionice taj ce odigrati, 1h prije tekme ce se znati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ali pjene strumovi na svojoj temi sto nmg da zakuhaju izmedju nas i rodjenih Boze sacuvaj.Prava raja iz dva grada su raja,a imaju svoje športske prijatelje pa nek kupuju jedni drugima stolice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Al dobar fol ste prodali glupanima iz vrapčića, to mora istaći

Cim vam prvi put stanu na žulj i uzmu bodove, yebacete im sve po spisku

Pa nismo strumfovi,raja smo

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bejker, bvsic, club21, Fudo, Grk1234, Hajdeee, MikiPirs, MokraKifla, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, WeekendOffender, Zigazaga i 92 gosta.