Imaš posebnu temu za Husrefa ne spamaj ovu ovdje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Penal je gdje se kontakt završi. Ovdje je jasno da kontakt počinje i završava van 16, tako da ne treba više polemizirati.
Bacio se Fajic ko skok udalj sa linije kaznenog, kakav penal ba sta vam je
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.
Meni nije jasno kako ovi stariji prepuštaju mlađim da se bore, a oni svi ko da su igrali u Barci i Realu, zvijezde, samo šetaju mislim na Rahmana i Krstea.
Meni nije jasno kako ovi stariji prepuštaju mlađim da se bore, a oni svi ko da su igrali u Barci i Realu, zvijezde, samo šetaju mislim na Rahmana i Krstea.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Rahman šeta? Šaban se dobro postavlja?ledesma je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:04Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.

- robertkosar
- Kontakt:
Sabanu je pametnije bilo da je povukao jarca za mudda nego velezovog igraca jer nebi bilo ovoliko vikeledesma je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:04Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Šabanovic bez desne noge i obje ruke je bolji i korisniji igrac od Hebibovica, svi koji misle drugacije trebali bi poceti pratiti neki drugi sport.
Pa dobro ta situacije jest bila, ali opet izvan 16. Bolje i to nego 1 na 1. Puno se mladic pljuje, slazem se kad podbaci, al nekad fakat odigra perfektno. Pa evo samo je danas imao asistenciju i prodore, i niko na to hvala. Pa nemojte tako ljudi, mali Mustafic se zatrpa, nije perfektan ali tu je negdje sa Gavricem.robertkosar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:11Sabanu je pametnije bilo da je povukao jarca za mudda nego velezovog igraca jer nebi bilo ovoliko vikeledesma je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:04Puno braco pljujete malog Šabana, momak ide gore dole konstantno, zna se lijepo i postaviti u odbrani, ima fin centarsut. Nije savršen, ali moze pomoci dosta.
Meni nije jasno kako ovi stariji prepuštaju mlađim da se bore, a oni svi ko da su igrali u Barci i Realu, zvijezde, samo šetaju mislim na Rahmana i Krstea.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Joj atmosfere na sjevernoj tribini u vrapcicima alme mi...ko je bio zna o čemu pricam..sjedim pored veležovca kae ovo penala vidilo nije...reko čist penal ko suza... Hahaha muka im... frajer jedan koliko se iznerviro mislim da je šecer dobio.
Nezaboravno iskustvo
Nezaboravno iskustvo
- Orangina85
- Kontakt:
Saban nije fudbaler a pisanje da je bolji od Hebibovica je vrijedjanje fudbala
- SedrenikHz
- Kontakt:
Bio sam i sve znamBICA je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:10Joj atmosfere na sjevernoj tribini u vrapcicima alme mi...ko je bio zna o čemu pricam..sjedim pored veležovca kae ovo penala vidilo nije...reko čist penal ko suza... Hahaha muka im... frajer jedan koliko se iznerviro mislim da je šecer dobio.
Nezaboravno iskustvo

Kakva "objektivnost", syebo sam se..
Bravo Sarajevo !
Samo nez sta je s onom spremom pa tatar do 65 moze igrsti, velkoski u 85 hoda na jednoj nozi.
A SAD SI NA REDU ti plava kuyo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sa spremom ti je "osvaj'o sam ja titule i bez tebe", zato nek se nagleda svog remek djela još 180 minuta iSedrenikHz je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:34Bio sam i sve znamBICA je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:10Joj atmosfere na sjevernoj tribini u vrapcicima alme mi...ko je bio zna o čemu pricam..sjedim pored veležovca kae ovo penala vidilo nije...reko čist penal ko suza... Hahaha muka im... frajer jedan koliko se iznerviro mislim da je šecer dobio.
Nezaboravno iskustvo![]()
Kakva "objektivnost", syebo sam se..
Bravo Sarajevo !
Samo nez sta je s onom spremom pa tatar do 65 moze igrsti, velkoski u 85 hoda na jednoj nozi.
A SAD SI NA REDU ti plava kuyo

Najvznije je da smo uzeli 3 boda.
Idemo dalje.
Imamo dan vise odmora i nadam se da igraci mogu stisnut zube i odigrat jos jednu utakmicu dobro. Mnogo nam vise znace tri boda u narednoj utakmici nego tri boda protiv Zvijezde09.
Mene licno u derbiju ne zanima ni lijepa igra ni neki veliki rezultat nego samo pobjeda, nije vazno je li to 1:0, 2:1, 3:2...
Pobjeda je pobjeda a cilj je titula i za nju nam treba pobjeda.
Treba nam pozitivna energija i sada je vrijeme da nas dodje sto vise ali sa pozitivnom energijom. Zahebite svu negativu, psovke, svoje vizije kako trebamo igrati itd samo trebamo podrzati ekipu. Idemo napravit pauzu od negative na sedam dana pa cemo nastavit jbg nece pobjec.
Uprava neka na pauzi rjesavat stvari i izvuce pouke iz ovih 5 mjeseci. Najvznije je da ovo zavrsimo pozitivno i da ne ganjamo bodove na proljeće.
Imat cemo vremena i za kritiku i za ne slaganja al sad onako ko kad se zagrlimo na na-na-na podrzimo Sarajevo jer nas treba.
Treba nas naš klub
Idemo dalje.
Imamo dan vise odmora i nadam se da igraci mogu stisnut zube i odigrat jos jednu utakmicu dobro. Mnogo nam vise znace tri boda u narednoj utakmici nego tri boda protiv Zvijezde09.
Mene licno u derbiju ne zanima ni lijepa igra ni neki veliki rezultat nego samo pobjeda, nije vazno je li to 1:0, 2:1, 3:2...
Treba nam pozitivna energija i sada je vrijeme da nas dodje sto vise ali sa pozitivnom energijom. Zahebite svu negativu, psovke, svoje vizije kako trebamo igrati itd samo trebamo podrzati ekipu. Idemo napravit pauzu od negative na sedam dana pa cemo nastavit jbg nece pobjec.
Uprava neka na pauzi rjesavat stvari i izvuce pouke iz ovih 5 mjeseci. Najvznije je da ovo zavrsimo pozitivno i da ne ganjamo bodove na proljeće.
Imat cemo vremena i za kritiku i za ne slaganja al sad onako ko kad se zagrlimo na na-na-na podrzimo Sarajevo jer nas treba.
Treba nas naš klub
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
HOĆEMO POBJEDU POBJEDU NA DERBIJU !!!!
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Pa ni nema negative,to sto ovdje sjb i jos par ljudi konstantno unose negativu ne znaci da je tako i van ovog pdf.ShofaII je napisao/la: ↑24 nov 2019, 00:45Najvznije je da smo uzeli 3 boda.
Idemo dalje.
Treba nas naš klub
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je to brate, samo će onda Krste ostati na klupi, a ne znam jel to baš najbolja opcija jer znači njegova energija na derbiju. Danas je bio jako dobsr, tako da nema šanse da će početi s klupe.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:46Stanojević i Gavrić iza Rahmanovića, Oremuš desno, Tatar lijevoAlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2019, 18:38Krste je Neymar za istraumiranog Milanovića.
U derbiju bih volio vidjeti sredinu s Stanojevićem, Gavrićem, Oremušem i Rahmanovićem naprijed. To nekako da se ukombinuje, bila bi perverzija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Svi na sjever
Yebem te seljo
Yebem te seljo
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
@ledesma
Šabanović je mutav lik, mislim fudbalski i što prije to skontate, biće vam lakše. Nema on mozga za fudbal. Mali je sav nekakav napuhan, nakurcen, samo čeka da se isprsi nešto zakači itd. S takvim pristupom neće nigdje dogurati. Danas nešto krenuo na Fajića, ovaj da ga složi, ne bi se digao tri dana. Previše se prsi za nekog ko ima 19 godina. Također, i onaj start danas pred kraj tekme, otvorenim đonom krenuo bez ikakve potrebe.
Kakve prodore i asistencije? Ne govorim ovo samo za danas, nevezano, već moj opšti dojam. Znao je ubosti s centaršutevima i tu nije loš, ali nije ni Alves da se razumijemo. Premotajte film i nađite ranije utakmice.. Ima more primjera utakmica gdje su protivnici išli samo po njegovoj strani, probijali ga i silovali. Znači ljudi pročitali i analizirali i udri samo po njegovoj strani.
Kažem, nema on mozga za fudbal, bolje da se držao tog MMA i tih qurceva. Zamalo da napravi kardinalnu grešku i da sve syebe u sekundi. Daleko je on od bilo kakve ozbiljne karijere, zato i nema minutažu za koju su svi trubili od prošle sezone. Niko nije lud da ga ostavlja na klupi bez razloga, pa tako i Husref, koji je uostalom tu svaki dan s njim na treninzima, zato on ima najbolji uvid. Kad sam govorio da nije neki kvalitet i da je uz Mustafića najlošiji Akademac, svi se digli, te istrpi, te ovo te ono. Sad se to tek vidi, ko je kvalitet i potencijal to se odmah vidi, najbolji primjer Pidro. Reći da je on bolji od Hebiba je smiješno, uostalom vidi se po izjavama drugih trenera koliko znači Hebib našoj igri, koliko god on nekad fulio zicer, pogriješio, ispao itd.
Ovo za Mustafića i Gavrića je smiješno i za govoriti, veze s vezom nema. Iniesta za kilavog i anemičnog Mustafića koji je imao dovoljno šanse da se pokaže.
Šabanović je mutav lik, mislim fudbalski i što prije to skontate, biće vam lakše. Nema on mozga za fudbal. Mali je sav nekakav napuhan, nakurcen, samo čeka da se isprsi nešto zakači itd. S takvim pristupom neće nigdje dogurati. Danas nešto krenuo na Fajića, ovaj da ga složi, ne bi se digao tri dana. Previše se prsi za nekog ko ima 19 godina. Također, i onaj start danas pred kraj tekme, otvorenim đonom krenuo bez ikakve potrebe.
Kakve prodore i asistencije? Ne govorim ovo samo za danas, nevezano, već moj opšti dojam. Znao je ubosti s centaršutevima i tu nije loš, ali nije ni Alves da se razumijemo. Premotajte film i nađite ranije utakmice.. Ima more primjera utakmica gdje su protivnici išli samo po njegovoj strani, probijali ga i silovali. Znači ljudi pročitali i analizirali i udri samo po njegovoj strani.
Kažem, nema on mozga za fudbal, bolje da se držao tog MMA i tih qurceva. Zamalo da napravi kardinalnu grešku i da sve syebe u sekundi. Daleko je on od bilo kakve ozbiljne karijere, zato i nema minutažu za koju su svi trubili od prošle sezone. Niko nije lud da ga ostavlja na klupi bez razloga, pa tako i Husref, koji je uostalom tu svaki dan s njim na treninzima, zato on ima najbolji uvid. Kad sam govorio da nije neki kvalitet i da je uz Mustafića najlošiji Akademac, svi se digli, te istrpi, te ovo te ono. Sad se to tek vidi, ko je kvalitet i potencijal to se odmah vidi, najbolji primjer Pidro. Reći da je on bolji od Hebiba je smiješno, uostalom vidi se po izjavama drugih trenera koliko znači Hebib našoj igri, koliko god on nekad fulio zicer, pogriješio, ispao itd.
Ovo za Mustafića i Gavrića je smiješno i za govoriti, veze s vezom nema. Iniesta za kilavog i anemičnog Mustafića koji je imao dovoljno šanse da se pokaže.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sabanu nekako fali brzine (nekako izgleda koda vozi trecom i na auto putu i u naselju))
Al definitivno ga nebi istjero, posudit ga velezu celiku slobodi mladosti tako nekim ekipama.. posto pidro je bio taraba kad smo ga posudilo mali kad se vrati roberto carlos..
Poredit anela 30 i momka 20 godina je smjesno, anel kad je doso kod nas morali smo ga olimpicu dat covjek bio kita, u velezu bio dobar i olimpiku i ok je posle povratka
Imal se gdje pogledat snimak danasnje utakmice
Al definitivno ga nebi istjero, posudit ga velezu celiku slobodi mladosti tako nekim ekipama.. posto pidro je bio taraba kad smo ga posudilo mali kad se vrati roberto carlos..
Poredit anela 30 i momka 20 godina je smjesno, anel kad je doso kod nas morali smo ga olimpicu dat covjek bio kita, u velezu bio dobar i olimpiku i ok je posle povratka
Imal se gdje pogledat snimak danasnje utakmice
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], crnehorde, JavierBosnia, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 84 gosta.