Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Maestro » 23 nov 2019, 23:08

Imamo sanse i kod Dennisa ikod Becira. Samo treba to pokrenuti vise. Nije mi jasno sta majmuni u savezu cekaju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 23 nov 2019, 23:19

Savezu je u cilju gurati igrace poput Kovacevica i Mihojevica, dolaskom Hadzikadunica neko od njih gubi mjesto, a to njima nije u cilju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 nov 2019, 23:37

hadzikafunic nema sanse, drugo drzavljanstvo mu je CG usput i nije zainteresovan odavno je poznato

Ahmedhodzic ima sanse

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 nov 2019, 23:39

Varg je napisao/la:
23 nov 2019, 23:37
hadzikafunic nema sanse, drugo drzavljanstvo mu je CG usput i nije zainteresovan odavno je poznato

Ahmedhodzic ima sanse
Ne lupetaj. 'Nema sanse' a bukvalno je u intervjuu prije par dana rekao da bi htio igrati za BiH :think:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 nov 2019, 23:42

Varg je napisao/la:
23 nov 2019, 23:37

Ahmedhodzic ima sanse
Cg drzavljanstvo znaci sandzaklija :mrgreen:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 nov 2019, 23:45

Sto bi onda dolazio na ono okupljanje u Svedskoj a da nije zainteresovan?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 nov 2019, 00:32

Ma pustite trola. Retard ko i Rokoko i kompanija.

Nema dijete veze sa Sandzakom ni CG. Otac mu je Dobojlija.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 24 nov 2019, 03:43

Kako ja znam je Dennis Hadzikadunic iz Doboj poreklo. Vjerovatno je da njegov otac iz Sandzak! Svaki Sandzaklja želi za BiH igrati jedino problem je naš savez! Drugo Anel Ahmedhodzic je isto jedan velki talent! Za 20 godinama igrati u Prvu Dansku ligu kod IK Hobro koji se bori za opstanak je baš velka stvar. Razlog je taj da igraju škoro svaku utakmicu pod pritiskom i to je baš na njega dobro! Ojaćan i sigurno će dobro moč igrati u budućnosti pod pritiskom. Za sad je prema dobrog puta i sigurno je više zasluzijo poziv od jednog Kovacevića, Memiševica ili Šunjica. Za Dennis Hadzikadunic mogu potvrdit da želi za BiH igrati. Neki dan sam pisao za Zlatan Nalica i napisao mi da njih zna kada su bili djeca bez obzir, jer je njegov sin (Adi Nalic) igrao sanima u Malmö FF. Dodatno je meni rekao da je sve podadke dao od njih Hadzikadunica i Ahmedhodzica prebacijo u savezu...

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 24 nov 2019, 08:11

nekvalitet, švecko-dijasporsko-ruski- mrnadzerski lobi

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 nov 2019, 09:13

Ovaj Anel 20 godina, igra u tom Hobro. Tanko je to.
Becir je dosta mladji i igra u boljem klubu i ligi, njega treba zaganjati. I ovog Dennisa takodjer

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 24 nov 2019, 10:02

soko je napisao/la:
24 nov 2019, 09:13
Becir je dosta mladji i igra u boljem klubu i ligi, njega treba zaganjati. I ovog Dennisa takodjer
Jeste ali je Anel sigurno kvalitetniji od Mujakica,Sadikua itd

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 nov 2019, 10:18

Treba sve trojcu zaganjati. I tog mahmutbegovica. Barem dvojca ce biti igraci za repku kroz koju godinu. Dennis i Becir su to vec sada.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 24 nov 2019, 10:39

Karic Emir-22 godine,lijevi bek,standardan u Altachu 1 austrijska liga :bih:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 nov 2019, 10:40

U ovom trenutku mi u mladjim selekcijama imamo svega 3-4 igraca koja obecavaju. Demirovic, Dedic, Hasic, Gazibegovic i to bi bilo to.
Naravno, sace se tu pridodati neki Djokanovici, Sabanadzovici, Danilovicii i ini BHPL talenti, ali dobro znamo da od toga nema nista.
Situacija je alarmantna, bicemo u rangu Estonije i po igrackom kadru ubrzo (rezultatski vec jesmo). Neophodno je pokusati pridobiti ove decke koji igraju za druge reprezentacije. Prije svih Omeragica i Hadzikadunovica.
Nazalost, umjesto da pridobijamo dijasporu, poceli smo gubiti igrace koji su reprezentativci vec godinama. I to Bosnjaci, Voloder.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 nov 2019, 10:45

Salih1984 je napisao/la:
24 nov 2019, 10:02
soko je napisao/la:
Sve je to u pet deka. Belgija je dosta jaca od Danske lige. Serba npr se nije mogao nametnuti u rosenbergu a to ne mora znaciti da nebi u tom hobru.
A eto treba te momke sve privesti repci pa ako uspiju super ako ne, nikom nista.
Nisam nikad gledao Dennisa al ako tako mlad igra u rusiji sigurno je kvalitet pogotovo za BiH uslove.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2019, 10:56

soko je napisao/la:
24 nov 2019, 10:45
Salih1984 je napisao/la:
24 nov 2019, 10:02
soko je napisao/la:
Sve je to u pet deka. Belgija je dosta jaca od Danske lige. Serba npr se nije mogao nametnuti u rosenbergu a to ne mora znaciti da nebi u tom hobru.
A eto treba te momke sve privesti repci pa ako uspiju super ako ne, nikom nista.
Nisam nikad gledao Dennisa al ako tako mlad igra u rusiji sigurno je kvalitet pogotovo za BiH uslove.
Ako gledamo cisto sto se tice kvaliteta, Hobro koja je ekipa sto se bori za opstanak u Danskoj, i Sarajevo koji se bori za titulu je slican nivo. Npr Memija uopste ne igra za Hobro. Matej Delac, prvi golman kad je Sarajevo osvojilo ligu, sad brani za Ac Horsens, koji se isto bori za taj opstanak. Normalno ima i tu i drugih faktora, broj navijaca i ostalo, ali kad bi igrali na neutralnom terenu, bez nekog ambijenta ili nekog veceg motiva, bila bi izjednacena utakmica. To isto govori o nivou domace lige. Sto se tice Anela i Besima, viditi ce mo poslije ljeta kad se kod Anela zavrsi posudba u Hobro i njegov status u Malmö, i isto tako ako se Serbecic vrati u Rosenborg. Ta dva kluba su isti nivo fudbala, samo je malo cudno da je Sarajevo dobilo mogucnost da se Serbecic otkupi, sto isto pokazuje koliko se na njega racuna u Norveskoj.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 nov 2019, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 24 nov 2019, 11:11

Ne treba zaboraviti ni Vukotica(24g) vec je 2 godine standardan u 1 Belgijskoj ligi+preko 2 metra je visok :bih:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 nov 2019, 11:26

PL ako se malo ne podigne, reprezentativna buducnost, bez obzira na savez i to, nije bas bajna.
U proslosti se dolazilo do vec formiranih gastosa koji su igrali u ozbiljnim klubovima i ligama. Ovi sad su upitnog kvaliteta i ne probijaju se ni u osrednjim ligama, a debelo su u magli po pitanju nastupa za BiH...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 nov 2019, 11:49

Najgore je ono naše što mi imamo viška samopouzdanja i računamo da ćemo se snaći u zadnjem trenutku prije nego li sve propadne. Idemo putem Češke republike ako se šta ne promijeni.

I ja ne mogu da shvatim da 30 godina mi još nismo napravili nikakvu analizu zašto se naši igrači slabo prodaju. Talenat nam svi priznaju a onda kad dodje do materijalizacije tog talenta tu se stane. Zar je to toliko teško otići i pitati trenere zašto taj i taj naš igrač nije uspio. Sabrat dovoljno informacija i onda se prilagodit.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2019, 12:31

Arnelv52 je napisao/la:
24 nov 2019, 11:49
Najgore je ono naše što mi imamo viška samopouzdanja i računamo da ćemo se snaći u zadnjem trenutku prije nego li sve propadne. Idemo putem Češke republike ako se šta ne promijeni.

I ja ne mogu da shvatim da 30 godina mi još nismo napravili nikakvu analizu zašto se naši igrači slabo prodaju. Talenat nam svi priznaju a onda kad dodje do materijalizacije tog talenta tu se stane. Zar je to toliko teško otići i pitati trenere zašto taj i taj naš igrač nije uspio. Sabrat dovoljno informacija i onda se prilagodit.
Infrastruktura je odgovor. Tu nam trebaju ozbiljne investicije.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, torbica i 24 gosta.