Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 22:52

I nakon eventualnog plasmana na Evropsko,kanalizacija uopste nece biti ociscena.
A go-vna ko' go-vna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 22:54

harishp je napisao/la:I nakon eventualnog plasmana na Evropsko,kanalizacija uopste nece biti ociscena.
Ili u tvom slučaju:"U slučaju neodlaska na EP(ili u baraž), Sušić neće biti krivac". ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 22:57

amerosm je napisao/la:Bio sam i ostao kriticar Susica, i ova pobjeda veceras ne moze nista promijeniti. Istina veceras je pogodio s taktikom, igraci su odligrali odlicno, sve je djelovalo izvrsno na terenu, ali treba imati na umu isto to da nas je taj isti Susic doveo da nam je protiv Rumunije u Martu biti ili ne biti sto se ovih kvalifikacija tice. Zar je potrebno da jedan igrac na utakmici protiv Francuske selektoru govori da ne mogu igrati kako je on postavio taktiku i igrace na terenu. Pazite taj igrac nema trenersku licencu, a ovaj isti je isao na skolovanje, da uoci nedostatke u igri svoje ekipe. Tada je poslao 11 najacih imena sto imamo ponuditi na travnjak, igrao s formacijom koja je za nas igracki kadar i nasu odbranu znacila prije sudijskog zvizduka samoubistvo itd itd. Protiv Albanije na pocetku drugogo poluvremena oduzeo nam je jednu izmjenu s stavom POGRJESIO SI SAD CES IZACI S TERENA, zatim izmjenu koja bi mozda mogla nesta promjeniti vrsi u 88.minuti itd itd.
Slovaci su bili i prosli, s ovom pobjedom veceras ne mozemo nista dobiti, jedino mozda da napredujemo na onoj smijesnoj listi FIFA-e za par mjesta. Utakmice gdje mozemo dobiti igraju se krajem Marta, i ukoliko opet tu bude izvodio svoje ekperimente, mi cemo ostati bez EP-a, a niko se od "patriota" tada nece sjecati pobjede u Bratislavi.
Potpis!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 nov 2010, 22:58

A najbolji su mi ovi što su mjesec dana nosili avatar | Misimovića "NE MOŽEMO OVAKO" | i sada dolaze hvaliti velikog safeta sušića.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 23:04

Monolog je napisao/la:
harishp je napisao/la:I nakon eventualnog plasmana na Evropsko,kanalizacija uopste nece biti ociscena.
Ili u tvom slučaju:"U slučaju neodlaska na EP(ili u baraž), Sušić neće biti krivac". ;)
Ne totalno pogresno,vazda u slucaju neuspjeha odgovornost prima selektor''ako se uopste moze nazvati neuspjeh,jer mi nikad nismo to ni ostvarili plasman na bilo koje takmicenje.
Ali sta onda u vezi Bake dva ''ne-uspjesna''ciklusa a ovaj i treci zagrizao.Neki su cak naveli da je Baka najuspjesniji selektor,neki za Ciru.A nas jos nigdje.I sta je onda uspjeh a sta neuspjeh.Plasman na veliko prvenstvo bi bila senzacija a ne samo uspijeh.Pogotovo uzevsi za obzir sva ova zbivanja okolo nas.
P.S kanalizacija je vazda na nizem nivou. ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2010, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2010, 23:05

Virtu4l je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: normalno da nam je drago ,ali šta je pisano do juče na ovim temama o Sušiću i igračima ,a sad sve krasno svi fale ispade mi najbolji na svijetu .
jedini je harishop branio Safeta i igrače ,a ovi ostali ga napadali i govorili razne stvari te on nije normalan ,te da ide šta guziti a ne da sjedi za kompijuterom ,a sad ti ljudi koji su to pisali napadaju Otnys Ynwa ,a oni ovako pisali do juče većina ih nisu svi ,neki nisu nikad ništa loše napisali o našoj repki ali dosta ih je ovdje danima blatilo sve što ima veze sa našim fudbalom i sad od jednom se ti ljudi promjenili oni napadaju nekog drugog

a večeras su svi dobro igrali i trudili se i ja želim da se uvijek ovako bore i trude i nećemo im ništa zamjerati ,a ja im rijetko šta i zamjeram ,iznerviram se kad izgubimo i to prođe opet kasnije

Sve se vidi, sve se zna i sve se moze procitat' ko je bio protiv Safeta, a ko ne... ;) ,,,ova strana sto je Safeta branila je bila tu i kad smo gubili tekme, i branila ga je, dok vidim sad ovi misevi koji su bili najglasniji, nigdje ih veceras, bice da im je konekcija slaba.. :mrgreen:
Ja sam protiv Safeta, bio i ostao, ali nisam bio primitivan kao pojedinci. Ukazivao sam na greške i uvijek ću. Hare je išao glavom kroz zid i ubjeđivao se sa svima, a ovaj meč nam ništa nije rekao, samo da bi se možda mogli vratiti tamo gdje smo bili prije pola godine.
Nemoj tako. Kad lose odigramo prijateljsku, onda nam taj mec sve kaze, a ovaj eto nije nista rekao. Sorry, ne slazem se sa tim dvostrukim vrijednostima.
I dalje stojim iza toga da Safet ima svoju viziju igre koja se poprilicno razlikuje (sto je moras priznati i na terenu vidljivo) od one koju su gajili njegovi prethodnici, te da je onda logicno da ekipa na pocetku lose igra, da se gubi, trazi itd. Isto vazi i za trenera, i on eksperimentise, opipava (ali ne doduse ko torabi) itd. Znaci, ako smo veceras dobro odigrali, to je definitivno za mene jedan pozitivan znak i govori da igraci polako pronalaze sebe u toj Safetovoj prici i da bi aBd i u narednim utakmicama trebalo biti ovako. Ne vidim nijedan razlog zasto ne bi bilo tako, osim da nas neka reprezentacija bas dobro procita i postavi efektivnu kontrataktiku.

No, imajuci u vidu kako smo danas napadali, kroz sredinu, dugim loptama, s bokova itd itd, vjerujem da bi u buducim mecevima sa ispravnim pristupom trebali u svakom slucaju zadavati protivnickim odbranama mnogo problema.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 23:09

dreamer,

možemo mi ovdje natucati do nove godine, biće sasvim nebitno, ja sam se isključio iz ovih tema u posljednje vrijeme, jer je Rumunija jedino mjerilo. Ovo do sad što je bilo je nit crno nit bijelo, u igri smo, a možda i nismo, tako da treba sačekati ovih par mjeseci pa ćemo vidjeti.... igra ohrabruje, zalaganje prije svega i ako tako pristupe kvalifikacionim mečevima - ja zadovoljan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2010, 23:14

Virtu4l je napisao/la:dreamer,

možemo mi ovdje natucati do nove godine, biće sasvim nebitno, ja sam se isključio iz ovih tema u posljednje vrijeme, jer je Rumunija jedino mjerilo. Ovo do sad što je bilo je nit crno nit bijelo, u igri smo, a možda i nismo, tako da treba sačekati ovih par mjeseci pa ćemo vidjeti.... igra ohrabruje, zalaganje prije svega i ako tako pristupe kvalifikacionim mečevima - ja zadovoljan...
sve 5 buraz, vidimo se aBd krajem proljeca 2012.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 23:15

Virtu4l je napisao/la:dreamer,

Znaci Rumunija je mijerilo??mozemo da neigramo protiv Bijelorusa, Albancima :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2010, 23:16

Virtu4l je napisao/la:
možemo mi ovdje natucati do nove godine
malo li je.
Virtu4l je napisao/la: ja sam se isključio iz ovih tema u posljednje vrijeme
lažeš :mrgreen: nema gdje te nema.
Virtu4l je napisao/la: Ovo do sad što je bilo je nit crno nit bijelo, u igri smo, a možda i nismo,
sve si nam rekao. :P :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 23:17

@Virtual licemjerno je ti je to.
Bio si i ostao protiv Papeta velis.Ali bi rezultati mozda mogli promjeniti neke stvari. :roll:
Onda covjek koji drzi do svog ja,tu i ostaje.
Taman mi sve pobijede zaredali i otisli na Evropsko ko iz one zenske stvari.
Ebo ja ljude,koji se mjenjaju kao godisnja doba.
Za ove ostale nije vrijedno ni spomena.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 23:20

"Velik je čovjek koji prizna svoje greške". No, šta bi ti znao o tome? Pobogu, znači, ako Pape nikada ništa ne uradi, ti ćeš ga braniti, jer si od samog početka na tome? Čovječe, ne mogu da vjerujem. Čitam, i ne mogu da vjerujem u ono što ti pišeš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2010, 23:23

Monolog je napisao/la:"Velik je čovjek koji prizna svoje greške". No, šta bi ti znao o tome? Pobogu, znači, ako Pape nikada ništa ne uradi, ti ćeš ga braniti, jer si od samog početka na tome? Čovječe, ne mogu da vjerujem. Čitam, i ne mogu da vjerujem u ono što ti pišeš.
Pogledaj u svoj potpis i sve ce ti stvari biti jasne.
Ove informacije su novijeg datuma.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 23:26

Upravo zbog toga i ne brišem potpis, šta bi bilo da sam ga izbris'o onog trenutka kada je Auxerre izbacio Zenit? Onda bi se ti vadio na isti, doduše, i neku noć si u nedostatku argumenata posegao za mojim potpisom.
No, i dalje ne vjerujem u ono što si napisao. To ti je ono naše "Ja znam najbolje, biće po mom ili neće biti nikako" razmišljanje. Čuj, ne smiješ priznati grešku. HAHAHAHAHAHHAHA. E moj @Harise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 23:27

Opet vadiš iz konteksta, ili k'o što Monolog rekao, okrećeš vodu na svoj mlin. Bezbroj puta sam rekao (tebi prije svih) da ako je već selektor, treba ga pustiti da radi. Moje mišljenje je da nije dorastao poslu i to još uvijek mislim. Pljuvati po njemu neću, vrijeđati ga isto tako. Volim reprezentaciju, igrače i uspjeh je najbitniji. Živo mi se yebe ko nas vodi, sve dok imamo kakav-takav uspjeh (prošle kvalifikacije). Nit' se mijenjam kao godišnja doba, niti idem glavom kroz zid (kao ti) da bi svakome dokazao 'neke stvari'. Svaka pobjeda reprezentacije me raduje, a porazi me više ne dotiču, jer sam uz Papeta navikao na lošu igru i neke nelogične poteze - do danas.

Da ti još jednom ponovim, protiv Safeta sam (kao trenera, naravno), bio i ostao. Mislim da nije dorastao poslu i tačka. Ako nas odvede na prvenstvo, ok, pogriješio sam, nije mi prvi put u životu i šta onda?

Uostalom svako ko je vidio ovu temu koju sam otvorio, shvata šta me jedino interesuje:

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

P.S. Zaista ne mogu da vjerujem i ovo što čitam. Čovjek odradio jednu utakmicu i sad ovaj general, ne znam ni sam zašto? Zato što se prepirao sa Cartmanom, jeli? a poslije utakmice sa Katarom ga nije bilo sedam dana na forumu. Ne samo njega, već 95% njegovih istomišljenika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 17 nov 2010, 23:28

Safet Susic uopste nije razocarao dosad, rezultatski gledajuci mu se jedino moze prigovirit da nismo dobili Albance mada ni remi tamo uopste nije katastrofalan rezultat kao sto neki vjeciti maloljetni pljuvaci zele predstaviti.Ostali rezultati su manje vise ocekivani Kad se govori kontra Papeta onda se spominju mecevi protiv Svedske, Njemacke itd. onda je Pape nula od trenera a kad pobjedimo Slovake i to u Slovackoj onda su igraci strasni a Pape je eto slucajno pogodio s taktikom. Fuj licemjernost. Samo cu to reci. Jos ti pljuvaci prigovoraju zbog poraza od Francuske ali hajd to objasni djeci da ova repka Francuske vise veze nema sa onom sa SP. Ljudi danas razvalise Engleze nasred Wembley-a, ko je gledao izvjestaj znace o cemu pricam. Ali djaba djecurlija trazi pobjedu protiv njih kao da je to nesto sasvim normalno. Pa Bjelorusi su ih dobili ko su oni. A u toj utakmici trebalo biti 3:0 za Francusku. Bjelorusi jednom opucali na go i uvalise ga slucajno. Treba se prije svega spustiti na zemlju i prestati citati nase novine koji od nas preko noci znaju napraviti Brazil. Mi imamo tacno 2 igraca koji su klasa a to su Dzeko i Misimovic. Shvatite to vec jednom
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 17 nov 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 nov 2010, 23:29

Ja sam osoba spremna ako Susic ovu ekipu odvede na Euro reci da sam grijesio sto sam ga kritikovao,povuci sve svoje rijeci i reci da su Harishp i ostali "Pape izdrzi" bili u pravu.Za razliku od mene,da na kraju pod Susicevim vodstvom zavrsimo samo ispred Luksemburga Harishp bi govorio"Safet nije kriv za to".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2010, 23:29

Baš čudni stavovi pojedinaca na forumu. Čas su protiv, čas uz njega (Papeta). Od utakmice do utakmice. Strašno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 nov 2010, 23:30

Monolog je napisao/la:Upravo zbog toga i ne brišem potpis, šta bi bilo da sam ga izbris'o onog trenutka kada je Auxerre izbacio Zenit? Onda bi se ti vadio na isti, doduše, i neku noć si u nedostatku argumenata posegao za mojim potpisom.
No, i dalje ne vjerujem u ono što si napisao. To ti je ono naše "Ja znam najbolje, biće po mom ili neće biti nikako" razmišljanje. Čuj, ne smiješ priznati grešku. HAHAHAHAHAHHAHA. E moj @Harise.
A sta ti mislio daje Auxerre neki klub iz tvog kvarta :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 17 nov 2010, 23:32

koji stručnjaci pišu na ovom forumu to je nevjerovatno :D Neki namjerno žele da reprezentacija gubi da bi mogli kenjati po Sušiću,koji bolesnici :oops: Ćiroljupci,vaš Ćiro ne može kopačke očistiti Sušiću što se tiče igre,jedino ako će se mjeriti uvlačenje novinarima i javnosti u pakaš,e tu je Ćiro nedodirljiv.
ali nema para,sve se rastalilo....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.