S obzirom da slijedeće godine dolazi novi sportski direktor Bayerna možda obnove interes za Wernera jer igra veoma dobro u novoj sezoni, tako da ako ga misli Utd tražiti bolje je da to učine u januaru jer možda bude kasno na ljeto.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
dzaba fakat a citao sam nesto da simpatise United a vama ne trebac,Lewa moze ovako kos par sezona trpat.Saurman je napisao/la: ↑12 nov 2019, 13:17Prvo nije htio produženje jer postojao je interes Bayerna al' kad se Hasan ohladio i stavio ga na ignoreonda je momak odlučio produžiti ugovor pod uvjetom da klauzula bude neka razumna cijena.RB Leipzig je morao pristati ili da ga izgubiti džabe slijedeće ljeto.
S obzirom da slijedeće godine dolazi novi sportski direktor Bayerna možda obnove interes za Wernera jer igra veoma dobro u novoj sezoni, tako da ako ga misli Utd tražiti bolje je da to učine u januaru jer možda bude kasno na ljeto.
Jedan komentar pokupljen onako usput, iz mase.Darmian gone, Fellaini gone, Valencia contract not renewed, Matic frozen out, maybe gone in January, Lukaku sold, Sanchez loaned, Smalling loaned to promote Tuanzebe. Whatever you think of Ole, he’s not waited on anything here. Real movement we’ve asked for for years and years.
Znam, nažalost... 5 pobjeda u 6 utakmica... kakvih-takvih. Najgore je što Ole nema neophodno fudbalsko znanje da ovu mlađariju kleše u ozbiljne igrače. Daj bože da griješim, ali... Iskreno, ja bih još večeras (da sam u boardu Uniteda) bio na letu za London sa bjanko čekom. Ali nema Ed tu viziju da skonta koja je prilika pred njim.
Amin kad bi bilo tako,odmah bi potpisao poraz koji nije isključen obzirom na igre sefilda,al pobjedio je Partizana,Norwica..ima opet pravo na kix
Da se nije desila ova serija od 6-7 dobrih utakmica, visio bi. Ovako je siguran na duze, taman da krene negativna serija, popusimo sezonu, a Poche vec uveliko dobije novog poslodavca. S obzirom da sve varijante Murphyevog zakona uredno rade kada smo mi u pitanju, ovo je 99% vjerovatan scenarijrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 09:24Kakav otkaz, to jedino na ljeto ako bas ne bude ni top 4 ni Evrope, dotad nema nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.