Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

giannini
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la giannini » 17 nov 2010, 15:00

k_c je napisao/la:Begovic je apsolutni krivac,da ne kazem izdajnik! nije on nikakva igracina da se tako bezobrazno ponasa prema Susicu koji je svojevremeno bio jedan od najboljih igraca u Evropi,Begovicevo ponasanje nije posteno ni prema Dzeki,Spahicu,Pjanicu,Rahimicu,Misimovicu...balavac se nasao glumiti neku zvijezdu nakon 3 povezane utakmice na golu Stouka,sramota! ako se ispostavi da je on kriv,a ocigledno da jeste,nikada ga vise ne treba pozvati!
:!: upravo, jos se ne javlja na pozive ni susica ni spahica, kako bih ga ja s merakom prekrizio
Zadnja izmjena: giannini, dana/u 17 nov 2010, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 17 nov 2010, 15:01

Omerbavarac je napisao/la:
amho je napisao/la:ovaj potez stoke-a je opravdan iz njihove perspektive... sorensen se povrijedio na tekmi repke... ne zele da im se isto desi i s begovicem.. i to u prijateljskoj utakmici... pogotovo sad kad su uvezali 2 pobjede...

Nije opravdan. Zamisli sta bi bilo kad bi u predvidjenom Fifinom terminu bio zabranjen odlazak na utakmicu nekom od Engleskih, Njemackih ili Spanskih reprezentativaca. Vjeruj da bi taj klub snosio ogromne posljedice.

Povrede se sastavni dio igre, jest da se javlja nezadovoljstvo klubova ako se isti igrac povrijedi u utakmici svoje reprezentacije (Robben, Van Bommel), ali situacija je takva da se oni moraju odazvati ako dobije poziv od svoje nacionalne selekcije.
opravdan iz njihove perspektive... bolji izraz bi bio razumljiv... u drugim reprezentacijama se ovakve stvari rjesavaju drugacije... klubovi i savezi se dogovaraju... jedni drugima izlaze u susret i to ne predstavlja nikakav problem... u nasem savezu rade nesposobni ljudi, tako da bilo previse ocekivat' od jednog usanovica da se s bilo kim oko bilo cega dogovori, pogotovo na engleskom ;)

kad si vec spomenuo robbena i van bommela... pa zar bayern i KNVB nisu u sukobu iz istih razloga... kako stvari stoje spor, ce i na sudu zavrsit'... nisu tu bas tako jasne stvari izmedju klubova i reprezentacija...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2010, 15:03

volio bih kada bih na ovom forumu procitao nesto racionalno! toga je sve rjeđe. nije pitanje sta stoke misli niti sta na kraju krajeva begovic misli. mislim da je mogao nazvati(da da ON) papeta i reci da ne moze doci iz bilo kojeg razloga. pa cak poceti objasnjavati sta vi gore navodite kao racionalne razloge. ali ne javljati se na telefon je stvar kucnog odgoja. i tu mislim da je pape potpuno u pravu.i sa tim treba prestati. sada prica kako je njemu pukao film jer je isspred njega trecerazredni golman hasagic(to vise govori o ljudskim kvalitetama ljudi koje takve stvari pisu nego o hasagicu) zasto je onda stao na gol na poluvremenu albanije ili sto se uopste odazivao na pozive reprezentacije. i sada kada je potpuno jasno da treba da brani cijelu tekmu i da je on nas golamn u iducih 10 godina frajer se ne javlja. milsim sta god da je mozes napisati poruku!U to sam siguran! sto se tice džeke bio bih zadovoljan da ne igra recimo 1 poluvrijeme jer je on nas standardan igrac i treba malo pustiti muslimovica. i dajte vise dosta tih teorija zavjera i gluposti. nadam se da ce papetu krenuti, imam veliku sumnju u njegovu strucnost i nadam se da ce pokazati da nisam u pravu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 nov 2010, 15:35

Zamislite kako je Begoviću (a i drugim profesionalcima).
Dolazi iz najjace lige svijeta, gdje je sve "pod konac" ,gdje se tacno zna i gdje je precizno isplanirano sve (treninzi, satnice,putovanja itd), gdje su najbolji uslovi za trening, profesionalni nivo sa punim stadionima gdje god da se igra.
I onda dođu u Hrasnicu, na neku poljanu da trenira (ko fol reprezentativni nivo)...okolo domace životinje pasu travu, coban tjera ovce ,sakupi se okolo lolakno stanovnisto i moljaka za autogram ili sliku, novinari salijecu igrace ko pijavice i sav taj cirkus...dakle strogi amaterizam = totalna suprotnost onom što svakodnevno proživljava u engleskoj.
A u Rijeci smo "trenirali" u hotelskim prolazima :o :shock: dno dna, jednostavno.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 nov 2010, 15:59

Mandrak je napisao/la:I onda dođu u Hrasnicu, na neku poljanu da trenira (ko fol reprezentativni nivo)...okolo domace životinje pasu travu, coban tjera ovce ,sakupi se okolo lolakno stanovnisto i moljaka za autogram ili sliku, novinari salijecu igrace ko pijavice i sav taj cirkus...dakle strogi amaterizam = totalna suprotnost onom što svakodnevno proživljava u engleskoj.
A u Rijeci smo "trenirali" u hotelskim prolazima :o :shock: dno dna, jednostavno.
Zato se nasi igraci i ponasaju kao sto i jesu, cugaju, puse, dernece, ispijaju kahve s rajom, slikaju se sa svima, cirkus po hotelima itd.
Vracaju istom mjerom, vide i sami da je ovo cirkus i oni se jednostavno uklope u to, da dahnu malo od svakodnevnice, strogog rezima ishrane, treninga i svega ostaloga sto pripada profesionalnom fudbalu.

Dobar post Mandrak !

PS! Kad je vec navikao na profesionalnost ovo-ono mogao je se barem javiti Papetu/Spahicu, kakva je to ckapi, izraditi raju iz repke, nidje veze.... Trebao bi imati dobar razlog za ovo ponasanje inace ce ga garant prekriziti Susic, a sto je najgore u tome je da je Begovic bolji i perspektivniji golman og Hasagica.

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 17 nov 2010, 16:27

Mandrak je napisao/la:Zamislite kako je Begoviću (a i drugim profesionalcima).
Dolazi iz najjace lige svijeta, gdje je sve "pod konac" ,gdje se tacno zna i gdje je precizno isplanirano sve (treninzi, satnice,putovanja itd), gdje su najbolji uslovi za trening, profesionalni nivo sa punim stadionima gdje god da se igra.
I onda dođu u Hrasnicu, na neku poljanu da trenira (ko fol reprezentativni nivo)...okolo domace životinje pasu travu, coban tjera ovce ,sakupi se okolo lolakno stanovnisto i moljaka za autogram ili sliku, novinari salijecu igrace ko pijavice i sav taj cirkus...dakle strogi amaterizam = totalna suprotnost onom što svakodnevno proživljava u engleskoj.
:arrow: Upotpunosti je tako.
Jos bi da dodam da Susic treba da ima autoritet,ali on ga nema,imao ga je ali ga je izgubio!
Reprezentativci trebaju da zinu i bale za njim,ali ne oni bas suprotno!
NAMA treba COVJEK sa AUTORITETOM!
Ko je sta Ciri mogao? J.e.b.o im je sve zivo,ako nije po njegovom,zato su ga i slusali,i jedini je on napravio EKIPU!
Sad treba da strahujem kad igramo protiv Malte...jer igraci nisu motivisani i ne daju 100% od sebe.
To je barem moj dojam do sada.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 23:11

ima li kakvih novih info vezano za Begovića, čini se da će se pravi razlozi teško saznati ali valja čekati da se Stoke oglasi :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 nov 2010, 23:21

Iako ne navijam za privatnu reprezentaciju od kada su otjerani Kodro i Bolic, malo mi je drago sto su pobjedili samo radi ove debilcine na cijoj temi pisem komentar. Drago mi je sto je Sehic dobro branio, iako on vjerovatno nije dovoljno pouzdan da bi branio u jakim utakmicama. Sramno je ono sto je uradio Begovic, ufuravsi se jer je dobio priliku radi nesretnog spleta okolnosti po prvog golmana Stouka. Klasicno podcjenjivanje male drzave i male reprezentacije. Gledam ovom Fabregasa kako sjedi na klupi, iako je u svijetu fudbala ZNATNO PRIZNATIJI igrac od Buskeca i Alonsa. Sjedio je na klupi na dva velika takmicenja, iako je im'o silnu zelju da ugradi svoje ime u zlatnu eru spanskog fudbala. Pored svega toga, momak maksimalno profesionalno i patriotski sluzi svojoj reprezentaciji i svojoj drzavi. Al' ova nasa seljacka dzukela se ufurala jer je spojio 3 utakmice kao prvi golman velikog Stouka. Sta bi bilo da brani za Barsu? Mor'o bi ga Susic na ledjima nositi. Fuj, koja dzukela, javlja mi se nagon za povracanje dok pisem ove recenice.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 23:35

Valencia je napisao/la:Iako ne navijam za privatnu reprezentaciju od kada su otjerani Kodro i Bolic, malo mi je drago sto su pobjedili samo radi ove debilcine na cijoj temi pisem komentar. Drago mi je sto je Sehic dobro branio, iako on vjerovatno nije dovoljno pouzdan da bi branio u jakim utakmicama. Sramno je ono sto je uradio Begovic, ufuravsi se jer je dobio priliku radi nesretnog spleta okolnosti po prvog golmana Stouka. Klasicno podcjenjivanje male drzave i male reprezentacije. Gledam ovom Fabregasa kako sjedi na klupi, iako je u svijetu fudbala ZNATNO PRIZNATIJI igrac od Buskeca i Alonsa. Sjedio je na klupi na dva velika takmicenja, iako je im'o silnu zelju da ugradi svoje ime u zlatnu eru spanskog fudbala. Pored svega toga, momak maksimalno profesionalno i patriotski sluzi svojoj reprezentaciji i svojoj drzavi. Al' ova nasa seljacka dzukela se ufurala jer je spojio 3 utakmice kao prvi golman velikog Stouka. Sta bi bilo da brani za Barsu? Mor'o bi ga Susic na ledjima nositi. Fuj, koja dzukela, javlja mi se nagon za povracanje dok pisem ove recenice.
imaš li ti kakvih informacija u vezi razloga neodazivanja Begovića :?:
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 17 nov 2010, 23:37

Sve su samo obicne spekulacije,dok se ne dokaze suprotno...

Liverpool FC FK SARAJEVO

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 nov 2010, 23:45

Nije kriv dok se ne dokaze suprotno.
RIP SALE VILENJAK

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 17 nov 2010, 23:46

Najmanje sto je mogao uradit je javit se telefonom, ali nije ni to uradio. fuj fuj fuj
Eto vam vas Begovic, dizali ste ga u nebesa.

Lijepi nas Keno...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 23:47

RKO je napisao/la:Nije kriv dok se ne dokaze suprotno.
pa u tome i jeste poenta ne vrijedi pisati ništa o toj temi dok se ne sazna istina i pravi razlog. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 nov 2010, 23:58

brazzo je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Iako ne navijam za privatnu reprezentaciju od kada su otjerani Kodro i Bolic, malo mi je drago sto su pobjedili samo radi ove debilcine na cijoj temi pisem komentar. Drago mi je sto je Sehic dobro branio, iako on vjerovatno nije dovoljno pouzdan da bi branio u jakim utakmicama. Sramno je ono sto je uradio Begovic, ufuravsi se jer je dobio priliku radi nesretnog spleta okolnosti po prvog golmana Stouka. Klasicno podcjenjivanje male drzave i male reprezentacije. Gledam ovom Fabregasa kako sjedi na klupi, iako je u svijetu fudbala ZNATNO PRIZNATIJI igrac od Buskeca i Alonsa. Sjedio je na klupi na dva velika takmicenja, iako je im'o silnu zelju da ugradi svoje ime u zlatnu eru spanskog fudbala. Pored svega toga, momak maksimalno profesionalno i patriotski sluzi svojoj reprezentaciji i svojoj drzavi. Al' ova nasa seljacka dzukela se ufurala jer je spojio 3 utakmice kao prvi golman velikog Stouka. Sta bi bilo da brani za Barsu? Mor'o bi ga Susic na ledjima nositi. Fuj, koja dzukela, javlja mi se nagon za povracanje dok pisem ove recenice.
Susic je bio vise nego jasan. Begovic je odbio doci na okupljanje radi neke izmisljene prehlada. A ako je vec bio prehladjen, mog'o je doci da ga pregledaju reprezentativni doktori, ako uopste ozbiljno shvata 'drzavnu' reprezentaciju. Moze on poslije pricati sta hoce, moze se nasoj javnosti (koja nosi zvonce oko vrata) prodavati magla i traziti opravdanja i olaksavajuce okolnosti, ali je cinjenica da momak nije zelio doci na okupljanje. Da bi stvari u potpuosti zacinio, odbio se javiti na pozive od Susica. Hocemo li sada protresti glavom da zvonce zazvoni i povjerovati u neku pricu za malu djecu? Hocemo povjerovati da mu je telefon pao ispod kauca? Hooooceeeeeeemoooooooooo. Jer, pobogu, moramo naci neko opravdanje, ipak je on igrac za kojeg se raspituju Celsi i Arsenal. On je nasa nada, on je nasa buducnost, sta bi mi bez njega. Zbog ovakvog podanickog odnosa mi i jesmo kao narod u banani. Zbog toga smo ponizeni, jadni i bijedni. Dok ne naucimo cijeniti sebe, dok se ne naucimo disciplini,... NECEMO NIKAKAV USPJEH POSTICI.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 17 nov 2010, 23:59

Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden. :|
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 nov 2010, 00:02

Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden. :|
Zarmu nije pao ispod kauca :mrgreen: ?

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 18 nov 2010, 00:02

Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden. :|
Hahahha,pa kako si se ti cuo sa njim?
Ipak je mogao nazvati.....

Liverpool FC FK SARAJEVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2010, 00:03

Kako ces se cuti,ako mu je mobitel ukraden. :lol:
Da niste u isti tren digli ruke,pa se culo ispod pazuha.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2010, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2010, 00:03

Valencia je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Susic je bio vise nego jasan. Begovic je odbio doci na okupljanje radi neke izmisljene prehlada. A ako je vec bio prehladjen, mog'o je doci da ga pregledaju reprezentativni doktori, ako uopste ozbiljno shvata 'drzavnu' reprezentaciju. Moze on poslije pricati sta hoce, moze se nasoj javnosti (koja nosi zvonce oko vrata) prodavati magla i traziti opravdanja i olaksavajuce okolnosti, ali je cinjenica da momak nije zelio doci na okupljanje. Da bi stvari u potpuosti zacinio, odbio se javiti na pozive od Susica. Hocemo li sada protresti glavom da zvonce zazvoni i povjerovati u neku pricu za malu djecu? Hocemo povjerovati da mu je telefon pao ispod kauca? Hooooceeeeeeemoooooooooo. Jer, pobogu, moramo naci neko opravdanje, ipak je on igrac za kojeg se raspituju Celsi i Arsenal. On je nasa nada, on je nasa buducnost, sta bi mi bez njega. Zbog ovakvog podanickog odnosa mi i jesmo kao narod u banani. Zbog toga smo ponizeni, jadni i bijedni. Dok ne naucimo cijeniti sebe, dok se ne naucimo disciplini,... NECEMO NIKAKAV USPJEH POSTICI.

Evo ovaj tvoj potpis za Sasu Papca.Odazvao se bio Mehi Kodri jel znas?Al smijenise Kodru.I nije ga zvao Susic nego Sredojevic koliko ja znam(sorry ako sam pogresno informisan).Treba vidjeti sta kako,ko je kriv..blablabla....Kriv je sto se nije javio to jeste.ali netreba tek tako krizat i odbacivat igrace.Svaki nam zlata vrijedi!
RIP SALE VILENJAK

MotherFucker
Kontakt:

Post Postao/la MotherFucker » 18 nov 2010, 00:04

ŠEHA KRALJ, samo da se dobro proda, blistava karijera !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.