PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nemoj nam trenera psovati

Ma pusti idiota...
Ja smatram da nije penal bio, vi da jeste.. ok, sukob misljwnja, al ovog idiota ne treba uzimati za ozbiljno...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 nov 2019, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onaj nije pitar nego je retardirana debilčina kojeg je Husref greškom napravio. Ne budi i ti takav s tim generalizovanjem. Yebo mu siromašni dio Mostara babu Husrefa u oko krmeljavo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:24Nastavite pitari. Sirotinjski dio Mostara,livada,sto vas ustase ne pobise,Velez iz Vrapcica
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuj siromasni dio Mostara, koji retard.
A kone se malo uznemirile, em sto su pod imperativom pobjede, em sto im prijeti suspenzija Stilicu i Veselinovicu, DVA igraca. Mi kad smo dolazili bez 6 standardnih igraca govorili su sta placete jbt fali vam SAMO 6 igraca
Ai ljubomorni sto imamo dobre odnose sa Velezovcima, ne bi me cudilo da se neki strumf pretvara u pitara, ovdje na forumu i blati Velez i RA, to je bolestno dok navija za Cmeljkana.
A kone se malo uznemirile, em sto su pod imperativom pobjede, em sto im prijeti suspenzija Stilicu i Veselinovicu, DVA igraca. Mi kad smo dolazili bez 6 standardnih igraca govorili su sta placete jbt fali vam SAMO 6 igraca

Ai ljubomorni sto imamo dobre odnose sa Velezovcima, ne bi me cudilo da se neki strumf pretvara u pitara, ovdje na forumu i blati Velez i RA, to je bolestno dok navija za Cmeljkana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ubijediše ih pitari da je sve bilo čisto.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najveci im uspjeh u sto godina sto su igrali sa Borusijom nekada davno, kuckica od pitara.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 24 nov 2019, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Joj djece, kakav cirkus!Ai ljubomorni sto imamo dobre odnose sa Velezovcima

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bjelica u bilježnice već upiso Štilića i Mladena

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Oni imaju redovno odnose. Uvijek jedni isti primaju... 

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ti ne znaš da imaju pozitivan skor sa klubovima iz Južne Amerike?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
I onda kraj utakmice i zalost

Samo da priupitam kone, zasto su zeljele da mi opet osakaceni udjemo u derbi ako vjeruju toliko u tatu Osima i svoje igrace?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Eto baš čudno što neko priželjkuje da protivnik uđe oslabljen u utakmicu.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:11Samo da priupitam kone, zasto su zeljele da mi opet osakaceni udjemo u derbi ako vjeruju toliko u tatu Osima i svoje igrace?

Lako mi je vas, vi ste jučer imali revijanu utakmicu, sačuvali igrače od kartona, ostvarili laganu pobjedu protiv vaših kujica... a valja nama danas pošteno protiv protivnika koji nam se neće naguziti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:18Siromasnog dijela Mostara. Onaj dio gdje ste iz Sirokog 04.10.2009 dosli. Nastavi![]()
Tu sam.noc bio i to nikad necu zaboraviti. Ali klub kao klub vazda je serecko. RA kapa do poda, velez kao klub odvratan kao i sloboda, celik.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Priča o revijalnoj utakmici navijač kluba kojem je prije 2 kola poklonjen rezultat 3:0.
Mi smo je makar odigrali, trčali 90 min. Vama tatica sredio bodove bez kapi znoja.

Mi smo je makar odigrali, trčali 90 min. Vama tatica sredio bodove bez kapi znoja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Drago mi je što si priznao da je bila revijalna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo htjedoh napisati to

Mozemo i mi pokrenuti pricu onda da su oni guzni haveri sa Zenicanima, jer su im ovi pustili tekmu. Nigdje veze logika.
Zelio bi da i oni udju u derbi sa najjacom ekipom ali opet po drugoj strani zbog bas zadnjeg derbija, kad je nama falilo 6 igraca, njihova je prica bila, da se bezveze zalimo to je SAMO 6 igraca. A njima prpa sad za Stilica i Veselinovica. I zelio bi po drugoj strani, da oba dobiju kartone, Krpic i Bojo fasuju crvene pa, da onda vide kako to izgleda.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 24 nov 2019, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- samoposteno
- Kontakt:
Nisu oni krivi sto je nasa uprava nesposobna i sasvim zasluzeno je registrovana utakmica 3-0
Naravno da jest. Braća naša, dok je njih ne sekiramo se za bodove.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.