Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zaleđa nebi bilo samo u slučaju da je Jakovljević vraćao golmanu ili svom igraču loptu glavom, a u svim ostalim slučajevima je zaleđe, bez obzira koliko je lopta promjenila smjer.
Zadnja izmjena: MMM, dana/u 24 nov 2019, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U planu saveza je smanjenje lige na 10 klubova, mislim 2022. godina?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa jbg jarane necu ja instalirati ljude savez da stite interese Borca. To sto ste vi imali unutrasnjih problema i sto je neko drugi preuzeo primat je do vas.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:17Ima li u savezu ljudi koje je instslirao Borac?
Uopste nisam nigdje procitao da je Vico izjavio da je klub ostecen zato sto je on Srbin, mozda mi je promaklo.
Pa rekao je nesto u smislu sta god se dobro desava u RS dolaze opstrukcije iz Sarajeva.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Cekaj, ja sam mislio da postoji slicna liga i u Federaciji iz koje se ekipe mogu kvalifikovati u Premijer ligu.
"JOŠ OD 1926"
E jake je stručnjake kontaktirao Vico sebi brata dorata napravio! 

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Dakle nije rekao da je problem u tome sto je on Srbin, vidis kako polako mozemo fino istjerati stvari na cistinu, ako malo pogledas bolje, cak ces vidjeti da nije rekao ni tako kako si sad ti napisao.HongKong je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:24Pa jbg jarane necu ja instalirati ljude savez da stite interese Borca. To sto ste vi imali unutrasnjih problema i sto je neko drugi preuzeo primat je do vas.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:17Ima li u savezu ljudi koje je instslirao Borac?
Uopste nisam nigdje procitao da je Vico izjavio da je klub ostecen zato sto je on Srbin, mozda mi je promaklo.
Pa rekao je nesto u smislu sta god se dobro desava u RS dolaze opstrukcije iz Sarajeva.
"JOŠ OD 1926"
Postoji naravno, gdje je mnogo veća koncentracija kvaliteta i taj sistem je napravljen upravo da bi se RS-u garantovali učesnici u PLBiH.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:26Cekaj, ja sam mislio da postoji slicna liga i u Federaciji iz koje se ekipe mogu kvalifikovati u Premijer ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dal je kvalitet manji ili veci u jednoj i drugoj ligi, to je sad vec pitanje kako se stvari posmatraju, bitno je da smo ustanovili da i Federacija ima istu takvu ligu iz koje se prvak plasira u PL.Virtu4l je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:29Postoji naravno, gdje je mnogo veća koncentracija kvaliteta i taj sistem je napravljen upravo da bi se RS-u garantovali učesnici u PLBiH.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:26Cekaj, ja sam mislio da postoji slicna liga i u Federaciji iz koje se ekipe mogu kvalifikovati u Premijer ligu.
"JOŠ OD 1926"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nemamo infrastrukturu da bi igrali 36 kola, moramo napraviti makar 5 terena kao Bilino.
Najbolja stvar bi bila napraviti drugu ligu na nivou države i onda ova gamad iz trećeg rajha bi premijer ligu igrala juče i ova krmad poput zeljkovica ne bi imala medijski prostor.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Znaci ti se slazes da sad postoje opstrukcije neke jer je Borac iz RS-a?veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:28Dakle nije rekao da je problem u tome sto je on Srbin, vidis kako polako mozemo fino istjerati stvari na cistinu, ako malo pogledas bolje, cak ces vidjeti da nije rekao ni tako kako si sad ti napisao.HongKong je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:24Pa jbg jarane necu ja instalirati ljude savez da stite interese Borca. To sto ste vi imali unutrasnjih problema i sto je neko drugi preuzeo primat je do vas.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:17Ima li u savezu ljudi koje je instslirao Borac?
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Ne, na prvom mjestu opstrukcije prema Borcu traju dugi niz godina iz licnog interesa ljudu u i oko Sarajeva, kazem Sarajevo i mislim fudbalski, ne gegrafski, ljudi koji su se tu etablirali i ne interesuje ih nista sem licne koristi, medju tim ljudima ima i Srba. Rasporedjivanje para iz FS/NSBIH je takodje upitno, koliko se ulaze u infrastrukturu po Federaciji, a koliko po RS.HongKong je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:36Znaci ti se slazes da sad postoje opstrukcije neke jer je Borac iz RS-a?veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:28Dakle nije rekao da je problem u tome sto je on Srbin, vidis kako polako mozemo fino istjerati stvari na cistinu, ako malo pogledas bolje, cak ces vidjeti da nije rekao ni tako kako si sad ti napisao.
Zatim dolazi politika, savez je samo lakmus papir koji odslikava stanje drzave.
Problem je sto je Vico juce stisnuo muda, za razliku od predsjednika velike vecine klubova i rekao ono sto svi znaju i misle, savez i sudijsku organizaciju vide neznalice, ljigavci i lopovi.
"JOŠ OD 1926"
Čitava priča o Borcu i njihovom kmečanju svodi se na to da nemaju dovoljno jake poluge u savezu da gospodski naštimaju utakmicu. Ovako se moraju koristit prevaziđenim seljačkim metodama i podmićivat pojedinačno svakog sudiju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Sto bi reklo da ovi koji cute vec vladaju tim novim metodama.
"JOŠ OD 1926"
Opet oni, cuj opstrukcije prema Borcu haha. Zamisli izadje predsjednik Mladosti i kae neko se urotio protiv mocne Mladosti. Nebitni klubovi.
Predsjednik je obicni retard koji je sve okrenuo na politiku. Da je sportski pljunuo pa ok. Klasicna SNSD prica - ne daju nam da postanemo jaci od Njemacke kuknjava Bilo bi me sramota ne ograditi se od idiota a kamoli podrzati ga.
Predsjednik je obicni retard koji je sve okrenuo na politiku. Da je sportski pljunuo pa ok. Klasicna SNSD prica - ne daju nam da postanemo jaci od Njemacke kuknjava Bilo bi me sramota ne ograditi se od idiota a kamoli podrzati ga.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Druže ofsajd je ko kuća, igrač Zrinjskog je branio svoj gol. To kako je on zahvatio loptu nije ni bitno, braneći svoj gol lopta se odbija do Dujakovica koji se nalazi u ofsajdu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:29Drugar ne mogu se raspravljati sa slijepcem koji nije pogledao situaciju uopste.Pantelija je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:22Covj3ece lopta je isla prema dijelu gola gdje se nalazio igrac borca u ofsajdu, ovaj je samo udario loptu koja se odbila od zemlju i nastavila prema igracu brca,dakle sprecavao je loptu da ide prema golu/igracu.
Jedno je da je igrac izbio loptu naprijed ili imao dva kontakta ali lopta je isla u tom smijeru i nakon kontakta je nastavila da ide u tom smijeru.
Lopta ide prema sredini gola a Dujaković skroz desno stoji u drugom planu totalno sa 0% uticaja na taj sut. Ti ako tvrdis da je lopta isla prema njemu onda imas veci problem sa vidom. Pogledaj pa onda sipaj postove. Poz
Svjesni su i Borcu toga, nego prave halabuku da se izbalansira situacija nakon lakrdije protiv Radnika.
-
- Kontakt:
Dobro, eto da je sve tako kako ti kazes, ispravno je ponistio gol, recimo da je to tako, onda ide pitanje, kako i na osnovu cega je promijenio svoju i odluku drugog pomocnika, var, gledanje u karte, trece oko, sta je uticalo na to da donese ispravnu odluku?HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:55Druže ofsajd je ko kuća, igrač Zrinjskog je branio svoj gol. To kako je on zahvatio loptu nije ni bitno, braneći svoj gol lopta se odbija do Dujakovica koji se nalazi u ofsajdu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:29Drugar ne mogu se raspravljati sa slijepcem koji nije pogledao situaciju uopste.Pantelija je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:22Covj3ece lopta je isla prema dijelu gola gdje se nalazio igrac borca u ofsajdu, ovaj je samo udario loptu koja se odbila od zemlju i nastavila prema igracu brca,dakle sprecavao je loptu da ide prema golu/igracu.
Jedno je da je igrac izbio loptu naprijed ili imao dva kontakta ali lopta je isla u tom smijeru i nakon kontakta je nastavila da ide u tom smijeru.
Lopta ide prema sredini gola a Dujaković skroz desno stoji u drugom planu totalno sa 0% uticaja na taj sut. Ti ako tvrdis da je lopta isla prema njemu onda imas veci problem sa vidom. Pogledaj pa onda sipaj postove. Poz
Svjesni su i Borcu toga, nego prave halabuku da se izbalansira situacija nakon lakrdije protiv Radnika.
"JOŠ OD 1926"
FK Borac: Zlomislić, Cipetić, Matić, Barišić, Ćorić, Angelov, Marić, Kovačić, Hrkać, Bagarić, Enin.
Opet iz Sarajeva sabotiraju Borac

Opet iz Sarajeva sabotiraju Borac

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
E to ne znam, valjda ima u službenom zapisniku.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:58Dobro, eto da je sve tako kako ti kazes, ispravno je ponistio gol, recimo da je to tako, onda ide pitanje, kako i na osnovu cega je promijenio svoju i odluku drugog pomocnika, var, gledanje u karte, trece oko, sta je uticalo na to da donese ispravnu odluku?HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 14:55Druže ofsajd je ko kuća, igrač Zrinjskog je branio svoj gol. To kako je on zahvatio loptu nije ni bitno, braneći svoj gol lopta se odbija do Dujakovica koji se nalazi u ofsajdu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:29
Drugar ne mogu se raspravljati sa slijepcem koji nije pogledao situaciju uopste.
Možda pomoćnik nije znao šta svirati nego se konsultovao sa glavnim sudijom.
Kako god, opravdano poništen neregularan gol.
Evo i Vede Šukovića na MojaTV HD 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.