Sta se desi sa tobom ?jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2019, 17:59Sa ovakvim suđenjem izgubiti. Za rubriku vjerovali ili ne.
Finih si postova imao na nasoj temi.. mislim cak i da sam se registrovo na forum samo da pitam sta je sa tobom..

Sta se desi sa tobom ?jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2019, 17:59Sa ovakvim suđenjem izgubiti. Za rubriku vjerovali ili ne.
Nek je stid i sram drzavu sto nije manejacima obezbjedila da zavrse bar osnovnu skolu
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:07Nek je stid i sram drzavu sto nije manejacima obezbjedila da zavrse bar osnovnu skolu![]()
Postala direktorica na tvsasimidobar je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:05Sta se desi sa tobom ?jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2019, 17:59Sa ovakvim suđenjem izgubiti. Za rubriku vjerovali ili ne.
Finih si postova imao na nasoj temi.. mislim cak i da sam se registrovo na forum samo da pitam sta je sa tobom..![]()
Od sad angažujte samo poslijeratne Željovce.
Znas sta je meni cudno ?
CestitamDenchi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:09Postala direktorica na tvsasimidobar je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:05Sta se desi sa tobom ?jurisicduska je napisao/la: ↑24 nov 2019, 17:59Sa ovakvim suđenjem izgubiti. Za rubriku vjerovali ili ne.
Finih si postova imao na nasoj temi.. mislim cak i da sam se registrovo na forum samo da pitam sta je sa tobom..![]()
Cekaj bolan dok se ljudi vrate sa tekme...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, laszlo i 21 gost.