RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo vam još jedan snimak. Na 16:45 se vala baš jasno vidi da ga pušta prije kaznenog prostora. Fakat mi nije jasno da sebe uspjevat ubijediti da je ovo penal.
I Ahmetovićeva ruka koju spominjete, i vi znate da nema veze sa rukom. To je baš izmišljanje.
Ostaje još ona situacija u 90+ kada ste tražili ruku. Valjalo bi vidjeti snimak s ove strane.
Ko god je na Vipu sjedio vidio je da ju je Merso na obje ruke pronosao. Al ko ga J**+ to je po novim pravilima penal za njih... Sačekajmo realne pitare da kažu da je sudijska odluka ok...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisam to vidio ali oni koji su bili na zapadnoj svi kazu rukom je spustio. Bilo proslo i **** ga. Dok se ne pojacamo i dovedemo nekoliko kvalitetnih igraca ovo ce ti se desavati. Zaklao nas je je sudija i protiv Zelje za cist gol pa Fajic kloc kasnije promasi 1 na 1. Mozemo mi srat na sudije ali nemamo kvalitet da otresemo Zelju Sarajevo bez minimalno 5 cvrstih i dobrih igraca. Sta ce Cosic i Vehabovic juce protiv Tatara i Rahmanovica isto jetimi
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Babe šta bi bilo kad bi bilo... Da je Sarajevo iskoristilo svoje šanse u prvom nas Maradona ne bi spasio. I niko ne priča o igri koja je sa obje strane po poluvrijeme bila odlična. Nego o sudijskim nesposobnostima u datim situacijama koje su evidentno bile na našu štetu. Na to nikada neću šutjeti igrao za nas Ibričić, Džeko ili Melvin Osmić...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa sta mozemo promjeniti pricom moj papito. Mi kada budemo imali dobru ekipu gu.zit cemo i Sarajevo i Petrovica zajedno sa onim krmetom Prolicem*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:04Babe šta bi bilo kad bi bilo... Da je Sarajevo iskoristilo svoje šanse u prvom nas Maradona ne bi spasio. I niko ne priča o igri koja je sa obje strane po poluvrijeme bila odlična. Nego o sudijskim nesposobnostima u datim situacijama koje su evidentno bile na našu štetu. Na to nikada neću šutjeti igrao za nas Ibričić, Džeko ili Melvin Osmić...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kako su pali Kenica i ostala gov.na past će i Petrović i ova gov.na ovdje. Bez toga nema ni ozdravljenja fudbala u BIH. Sve ostalo je mazanje očiju koje se najbolje vidi u Evropskim takmičenjima... Živ ti meni bio!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:07Pa sta mozemo promjeniti pricom moj papito. Mi kada budemo imali dobru ekipu gu.zit cemo i Sarajevo i Petrovica zajedno sa onim krmetom Prolicem*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:04Babe šta bi bilo kad bi bilo... Da je Sarajevo iskoristilo svoje šanse u prvom nas Maradona ne bi spasio. I niko ne priča o igri koja je sa obje strane po poluvrijeme bila odlična. Nego o sudijskim nesposobnostima u datim situacijama koje su evidentno bile na našu štetu. Na to nikada neću šutjeti igrao za nas Ibričić, Džeko ili Melvin Osmić...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Majstore haj pogledaj penal na utakmicu Sarajevo-Bate Borisov identicna situacija kao na jucerasnoj utakmiciPitar6785 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 07:48Pohvala RA Iostalim navijacima na gostoprimljivosti, i mislim da FK SARAJEVO I FK VELEZ moraju bit primjer svima..
Penal necu komentarisat po meni je ako ga je oborio u 16 tercu bez obzira gdje starta prekrsaj (pravilo prednosti) gdje sudija zaustavlja akciju to je prekrsaj. Pad sam neznaci da je faul gdje pao jer inercija igraca moze da prevari sudiju...
Penal ruka zna se da svaka ruka nije penal, to bi prepustio sudiskim ekspertima dalije ruka u prirodnom pokazaja dalije namjerno itd itd..
E sad ovo nije uredu sto prozivate nas klub da podplacujemo sudije. Ako pogledas u ovih zadnjih 17 kola ostecenismo za 4-5 penala i 3-4 zuta kartona i durektni crveni. Mislim da smo klub kojije najvise ostecen sa sudiske strane..i to kardinalne greske gdje igrac loptu rukom kupi znaci penal crveni i dva boda ista stvar protiv radnika samo ne crveni penal protiv borca on nasem igracu daje zuti i penal protiv sisograda
U sudija je svirao u korist nas ovaj penal protiv vas gdje mozda bio mozda ne 2 go ahmetovica protiv sb offsid koji bi i var jedva primjetio i eventualno mozda je prestrogo dao crveni celiku a i tu je bilo bar 50-50..
Mislim da VAR treba uvest u nasu ligu jer se pravi prevelik broj gresaka
Pozdrav VELEZOVCIMA
Netačno. Lazić je igrača BATE-a vukao i UNUTAR šesnaesterca. Počeo je prije, ali ZAVRŠIO unutra.
Vi nećete uopšte da pogledate realno snimke gdje je OČITO da Šabanović pušta Fajića prije kaznenog prostora. Štaviše, i sam pada prije, a Fajić se tek naknadno baca.
Postavio sam vam snimke iz tri ugla i vrlo je jasno ovo što pričam.
Vi nećete uopšte da pogledate realno snimke gdje je OČITO da Šabanović pušta Fajića prije kaznenog prostora. Štaviše, i sam pada prije, a Fajić se tek naknadno baca.
Mozes ti situaciju gledat kako hoces ali situacija na jucerasnoj utakmici i na utakmici Sarajevo Bate Borisov je identicna samo je razlika u suđenju u ovoj kukuruz ligi i u Europi i onda se cudite kad vam Atalanta uvali 8 komada dok klub iz regiona koji igra grupnu fazu LP tu istu Atalantu razvali na proste faktore zapamtite dok je ovako suđenje u ovoj kukuruz ligi nema napretkaHantraga je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:57Netačno. Lazić je igrača BATE-a vukao i UNUTAR šesnaesterca. Počeo je prije, ali ZAVRŠIO unutra.
-
MostarskaKotlina
- Kontakt:
https://i.ibb.co/fxkM8Sy/S91123-150719.jpg
nije penal nikako , ubjedili ste me
nije penal nikako , ubjedili ste me
Pa pokušajte razumjeti fudbalska pravila. Ova slika koja je postavljena iznad pokazuje gdje je PAD. To nije bitno. Znači, ko u skeču nadrealista, fazon se baciti u kazneni prostor? Faul je tamo gdje KONTAKT prestaje. Šabanović je pustio Fajića prije kaznenog prostora.
Protiv BATE Borisova, vrlo jasno, Lazić čuva igrača Borisova za rame makar 1m u kaznenom prostoru. Dakle, jasan penal.
Slažem se da je suđenje loše, ali Petrović jučer nije napravio veću grešku. Odnosno, u utakmici sa nekoliko sumnjivih detalja, odlično je ocijenio svaki. Čovjek je naš najbolji sudija i bezveze se diže pompa, jer se ne znaju tumačiti pravila.
Protiv BATE Borisova, vrlo jasno, Lazić čuva igrača Borisova za rame makar 1m u kaznenom prostoru. Dakle, jasan penal.
Slažem se da je suđenje loše, ali Petrović jučer nije napravio veću grešku. Odnosno, u utakmici sa nekoliko sumnjivih detalja, odlično je ocijenio svaki. Čovjek je naš najbolji sudija i bezveze se diže pompa, jer se ne znaju tumačiti pravila.
Bas me zanima sta bi bilo da su trcali u suprotnom pravcu, tj da je naguravanje pocelo u 16, a pad zavrsio van 16..bi li se onda sviralo na pocetku faula ili na kraju!
Dzaba se prepiremo.
Evo u pon. ce reci da je penal cist ili nije, ali sta imamo od toga da kazu da je bio.
Dzaba se prepiremo.
Evo u pon. ce reci da je penal cist ili nije, ali sta imamo od toga da kazu da je bio.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Iskreno, irelevantno totalno inače, sve dok govore ljudi iz saveza. Kad dovedu nekog nezavisnog, pa bude objašnjavao, onda će to biti uredu. Ovako, dovode ljude koji su povezani sa sudijskom organizacijom i koji 50% objasne kako treba, a 50% kako njima odgovara. U tom smislu, ako se naklate na Petrovića, reći će da je pogriješio, a mnogo realnije, braneći sebe, reći će da su odluke ok.
U svakom slučaju, u pravi si da se nema ništa od analize nakon svega. Suđenje od vrha treba popravljati, a to su prvo ovi koji to nadgledaju, delegiraju itd. Ovi koji sude su najmanji problem.
Dabogda vas iduće kolo zapalo ovako posteno suđenje .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- samoOlimpick
- Kontakt:
Evo ti odmah krenulo kad budemo imali ekipu. Evo ja prvi koji sam pljuvao po igračima kažem da sarajevo niša igrački nije jače. Bili su jači u boje utakmice za ta 3 igrala više u crno žutom. Naši igrači trenutni mogu sa svakim igrat egal,posebno na domaćem terenu. Al hajde nemoj se zamjerit Divovima. Gu zili su nas i gu zit će nas uvijek dok na ovo mi žmurimo. Kaostariji brat koji te opali po glavi kadgod njemu nešto treba a inače je super
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Sarajevo nije jace od nas koji igramo bez krila od pocetka prvenstva i sa 4-5 poluinvalida u prvih 11? Drug budi realan malo.samoOlimpick je napisao/la: ↑24 nov 2019, 16:50Evo ti odmah krenulo kad budemo imali ekipu. Evo ja prvi koji sam pljuvao po igračima kažem da sarajevo niša igrački nije jače. Bili su jači u boje utakmice za ta 3 igrala više u crno žutom. Naši igrači trenutni mogu sa svakim igrat egal,posebno na domaćem terenu. Al hajde nemoj se zamjerit Divovima. Gu zili su nas i gu zit će nas uvijek dok na ovo mi žmurimo. Kaostariji brat koji te opali po glavi kadgod njemu nešto treba a inače je super
Forzza Velez
Dovedimo Salčina, Pecu i Velića na zimu, protutnjaćemo ligom 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Hoće brato abd, bumerang ce im se vratiti iduće kolo kada ih Zeljo u gradskom derbiju nakanta usred Koševa minimum 2 razlike više .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
drakensang
- Kontakt:
Bio je pristao da dođe i obecao5sve spremno bilo, ali je izradio i klub i trenera, zašto?Eto nek kaže on...drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:26S Demirom na krilu bi imali bar 3 pobjede vise. Igrac koji pravi razliku
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.