FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Naša tri najveća problema su destruktivac, stoper i KRILO, a ovo treće mi je nešto što prizivam evo već tri sezone.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mozemo mi srati o Asimu kolko hocemo, al barem zna zabit ponekad, Veselinovic svake prestupne
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Veselinović i van forme za tri klase bolji igrac od tog kloca Asima.
Niko ne zna kako je on i dalje u Želji, sad kad je Amar došao za trenera. Možda stariji brat (koji je ipak ozbiljan igrac) zamolio da se smiluju i da ga ostave.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Svi na avatar!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nevjerovatna utakmica, nerealno je da nismo uspjeli zabiti više od jednog gola na onoliki broj stvorenih šansi.
Poraz k'o poraz, krivo mi je zato što nije došao kao plod loše igre (kao protiv Borca ili Zrinjskog) nego kao plod katastrofalne realizacije prilika. U globalu smo ubili Široki, ali smo osvojili 0 bodova, to je ono što iritira i nervira.
Mada tješi me da se ovo dešava cijelu polusezonu, pa onda negdje nekako pročepi, od Sarajeva preko Zvijezde i Mladosti do Slobode. Otići na Koševo i nadati se da ćemo biti prisebniji u realizaciji.
Poraz k'o poraz, krivo mi je zato što nije došao kao plod loše igre (kao protiv Borca ili Zrinjskog) nego kao plod katastrofalne realizacije prilika. U globalu smo ubili Široki, ali smo osvojili 0 bodova, to je ono što iritira i nervira.
Mada tješi me da se ovo dešava cijelu polusezonu, pa onda negdje nekako pročepi, od Sarajeva preko Zvijezde i Mladosti do Slobode. Otići na Koševo i nadati se da ćemo biti prisebniji u realizaciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja ba. Hajd protiv Borca ljudi te rastave pa jbg, ali ovako ti rastavis i protivnika i sebe od rezultata i bodova.Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:40Nevjerovatna utakmica, nerealno je da nismo uspjeli zabiti više od jednog gola na onoliki broj stvorenih šansi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo da psihicki ne padnu. Iskreno se nadam da je Sehic trun bolji od ovih trenutnih, neka ga i nek on igra od iduce polusezone. Sinisa od dragog do najmrzeg igraca. Sve on polako izvodi aut, protiv Krupe se svadja, veceras se svadja sa Dadom. Idi u pm i povedi Pavica. Pavic opet smijesan u odbrani, greska njegova koliko i Ericeva za prvi gol.
Krpic skroz van utakmice nazalost. Steta, morao je Zaim ono zabiti isto. Bas steta.
Skupiti se sto Stilic kaze, spremiti se i idemo dalje. Nema nam druge.
Ps. picke dvolicne nam na Grbavici ne trebaju. Pojedinci sto su jedva docekali da kiksamo, nek ne dolaze i nek ne komentarisu. Ja razumijem psovanje i kritike kad se izacje odigrati utakmica preko kurca, al za veceras nema smisla.
Krpic skroz van utakmice nazalost. Steta, morao je Zaim ono zabiti isto. Bas steta.
Skupiti se sto Stilic kaze, spremiti se i idemo dalje. Nema nam druge.
Ps. picke dvolicne nam na Grbavici ne trebaju. Pojedinci sto su jedva docekali da kiksamo, nek ne dolaze i nek ne komentarisu. Ja razumijem psovanje i kritike kad se izacje odigrati utakmica preko kurca, al za veceras nema smisla.
A ovo je bukvalno samo mali dio sta smo fulili...
Eriću obje ruke slomio i nikad ne branio vise!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
I ovaj admin sere ko foka. Jarane poslije svake utakmice isti likovi dodju ovdje i prosipaju pamet. Na svakoj drugoj temi se to odma brise samo je ovdje dozvoljeno.
Haj sto veseli ne zabija ali lik i ne asistira uopste. Lik sporedna uloga na terenu a nama kao najbolje krilo. Sve sto radi je davljenje lopte dok je ne izgubi.
Trebaju nama 4 bocna igraca da bi ovo bolje izgledalo.
Haj sto veseli ne zabija ali lik i ne asistira uopste. Lik sporedna uloga na terenu a nama kao najbolje krilo. Sve sto radi je davljenje lopte dok je ne izgubi.
Cuva Bog Zelju svog!
Taman pomislis napustilo nas Sanjino prokletstvo, ono se vrati kad nam srece najvise treba.
Ma nista, dobijamo na Kosevu. Vratice nam se sve na derbiju ako Bog da.
Ljudi su nam iz nijedne sanse zabili dva gola. Da ne povjerujes.
Glavu gore Zeljo i Zeljovci.
Ma nista, dobijamo na Kosevu. Vratice nam se sve na derbiju ako Bog da.
Ljudi su nam iz nijedne sanse zabili dva gola. Da ne povjerujes.
Glavu gore Zeljo i Zeljovci.
- MocMahale444
Eric mars na klupu a i uz pizdu materinu.
Bogicevic isto tako.
Kemo nista posebno, ispadao kao brabonjci.
sinisa i pavke ne zna se koji je gori. Oni bi grijali klupe u drugim timovima. 100%. Mars napolje.
Mesa kao dedo od 72 godine. Lipso.
Stila okej
Ramovic oke
Veseli blage veze nema.
Dado zreo za klupe 100%.
Zaim gluho bilo.
Krpic kurcu ne valja. Pored stile on izvodi penal fujjjj.
Sto prije ga tusnuti.
Stanic sramota.
Nabijem vas sve na napojnu zilu mufloni.
Amar Osim ima dosta gresaka. Nikako da ih popravi kao da inati nekome.
Bogicevic isto tako.
Kemo nista posebno, ispadao kao brabonjci.
sinisa i pavke ne zna se koji je gori. Oni bi grijali klupe u drugim timovima. 100%. Mars napolje.
Mesa kao dedo od 72 godine. Lipso.
Stila okej
Ramovic oke
Veseli blage veze nema.
Dado zreo za klupe 100%.
Zaim gluho bilo.
Krpic kurcu ne valja. Pored stile on izvodi penal fujjjj.
Sto prije ga tusnuti.
Stanic sramota.
Nabijem vas sve na napojnu zilu mufloni.
Amar Osim ima dosta gresaka. Nikako da ih popravi kao da inati nekome.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koliko god bio neefikasan, njega da nema ne bi stvorila 3 sanse po utakmici..HongKong je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:15I ovaj admin sere ko foka. Jarane poslije svake utakmice isti likovi dodju ovdje i prosipaju pamet. Na svakoj drugoj temi se to odma brise samo je ovdje dozvoljeno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Krpić ne smije izvoditi penala dok je Štilić na terenu.
Erić ne zaslušuje da bude prvi golman Željezničara.
Težak poraz. Dobra posjeta i atmosfera.
Erić ne zaslušuje da bude prvi golman Željezničara.
Težak poraz. Dobra posjeta i atmosfera.
Zadnja izmjena: FoxMulder, dana/u 24 nov 2019, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
A dobro jbg Krpica sutra protiv Tuzle iz penala i pogodi, a danas fuli. Ta situacija se bukvalno uklopile u sve sanse pod nazivom “nece u gol”. Od tri penala ove sezone dva smo fulali. Jednom Krpic i jednom Ermin na pocetku.
Pokusao je danas najbolje sto je mogao, ali jbg stativa.
Pokusao je danas najbolje sto je mogao, ali jbg stativa.
A ****, dešavale su nam se ovakve utakmice gdje se propisno nafulamo, mada nismo ih nikada gubili, iako se slažem sa Amarom da je manje više svejedno da li smo osvojili jedan ili nijedan bod u ovakvim okolnostima.LjoZee je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:50Ja ba. Hajd protiv Borca ljudi te rastave pa jbg, ali ovako ti rastavis i protivnika i sebe od rezultata i bodova.Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:40Nevjerovatna utakmica, nerealno je da nismo uspjeli zabiti više od jednog gola na onoliki broj stvorenih šansi.
Nadam se da će ih pripremiti i naložiti za derbi, da im se vrati ovo od večeras, valjda neće psihički grohnuti nakon ovog večeras jer stvarno je baš bolan poraz zbog svih okolnosti, meni lično daleko najbolniji ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo zadnje je jako bitno. I da je neki drugi protivnik sljedeci vikend bilo bi tesko psihicki se dici. Ovako ispada da se ti slomis tokom citave utakmice i na kraju sta dobijes? Jedno veliko nista. Nocas smo trebali imati 35 bodova, a imas 32. Isto ovako i protiv Tuzle. Imao si 6 zicere i glupi bod na kraju. Ti se trudis, trudis i nigdje se ne isplati.Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:27A ****, dešavale su nam se ovakve utakmice gdje se propisno nafulamo, mada nismo ih nikada gubili, iako se slažem sa Amarom da je manje više svejedno da li smo osvojili jedan ili nijedan bod u ovakvim okolnostima.
Nadam se da će ih pripremiti i naložiti za derbi, da im se vrati ovo od večeras, valjda neće psihički grohnuti nakon ovog večeras jer stvarno je baš bolan poraz zbog svih okolnosti, meni lično daleko najbolniji ove sezone.
Možda je dobro što je sljedeća tekma derbi, ako se za bilo koju tekmu mogu naložiti i motivisati, to je onda derbiLjoZee je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:42Ovo zadnje je jako bitno. I da je neki drugi protivnik sljedeci vikend bilo bi tesko psihicki se dici. Ovako ispada da se ti slomis tokom citave utakmice i na kraju sta dobijes? Jedno veliko nista. Nocas smo trebali imati 35 bodova, a imas 32. Isto ovako i protiv Tuzle. Imao si 6 zicere i glupi bod na kraju. Ti se trudis, trudis i nigdje se ne isplati.Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:27A ****, dešavale su nam se ovakve utakmice gdje se propisno nafulamo, mada nismo ih nikada gubili, iako se slažem sa Amarom da je manje više svejedno da li smo osvojili jedan ili nijedan bod u ovakvim okolnostima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.