FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo ih treba pustiti da prije derbija sada laprdaju
Ne izlaziti u javnost putem drustvenih mreza, nego u tisini se spremiti rastaviti ih od 1 do 90 minute
Samo mudro, jer sad ce oni traziti da putem javnost naspanuju derbi jer su ga popusili protiv Sirokog
Tako je burazeru, nema umro mi ovaj umro mi onaj, svi na Kosevo da **** plavu kuravuLaznjak je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:30Jedini motiv smo im mi, mi smo gola kita ako nas ne bude 10 000. Ko bude trazio stream ja ga nabijem na q.
Ako trebas umirat odgodi, ako si u Kanadi... vracaj se. Sad il nikad. Moj drug zivi i radi u Zagrebu, najavio dolazak.
Furajte raju ovih 6 dana, idemo im zgaditi fudbal, fotbal, fotbol, kako god Podrig hoce.
Cik pogodi sta imam za veceru zeljeznicmar zeljeznicmar na na na na
- kupus army
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:

robertkosar je napisao/la: ↑24 nov 2019, 19:56I 1:0 je puna saka brade protiv plavi gamad iz septicke jame zvana sugavica![]()

Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Bojim se naseg opustanja i igranja na remi, a u takvom slucaju vecina se utakmica zijani na kraju. Zato samo jako od starta, u kost i po pobjedu!
Na Stilica staviti nekog flastera ili staviti 2 trkaca u vezu da pokrivaju prostor, grizu, stoje uz njih i sigurno da cemo im zatvorit tako vezu.
Opasni su u fazi napada to stoji, poznavajuci nasu odbranu zadnje tekme mi cemo primiti minimum jedan gol, no ni njihova nije nista bolja tako, da bi mogla biti neka golijada i nasa pobjeda aBd

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Znaci sto neko napisa nema umro ovaj onaj, nisam dobro, nemam para, UKRADI POSUDI UBIJ SAMO DODJI NA YEBENI DERBY.
Valjda ima neki k u klubu da pusta snimke onog morza sta je radio zadnji derby..
SVE vas nabijem na k ko govori da mozemo i bodom bit zadovoljni.
NAPAST **** OD PRVE MINUTEE I NE DAT IM DA DISU.
Umrli su danas nakom 70 min!
OGADITE **** FUDBALLL
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Znam da je odmah bila neka frka na jugu, neka njihova klošarčina sa Dobrinje, napala momka iz HadžićaSjeverjecudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:21Kad smo vec kod parola manejaka,da se prisjetimo najveceg sjebavaanja
Jadnici od tad pokusavaju uvjek nesto slicno da urade al uvijek se samo obrukaju.
Mi ćemo umrijet pet minuta prije.SedrenikHz je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:24Šta izjavljuje ovaj morž, fuj, a oni se ponose njim...
Znaci sto neko napisa nema umro ovaj onaj, nisam dobro, nemam para, UKRADI POSUDI UBIJ SAMO DODJI NA YEBENI DERBY.
Valjda ima neki k u klubu da pusta snimke onog morza sta je radio zadnji derby..
SVE vas nabijem na k ko govori da mozemo i bodom bit zadovoljni.
NAPAST **** OD PRVE MINUTEE I NE DAT IM DA DISU.
Umrli su danas nakom 70 min!
OGADITE **** FUDBALLL

1946

Nadam se da su nasi svjesni da im pobjedom mogu esker zakucat i za ovu sezonu, svakako im je besparica i nervoza u klubu, gubitkom derbija krenula ni kola nizbrdo i to dobro, a Morz je toga i svjestan zato i kmeci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ostavite glupost za i protiv ovog onog .Ako budemo zajedno uprava,strucni stab,igraci navijaci ,crno se pise komsijama.
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj batko nemoj, da mi kome zakucavamo ekser i slicne fore, jer uvijek kad smo to govorili mi smo dobil po nosu na krajuInijesta je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:30Joj Morza pojede muda od muke, strah me i pomisliti sta ce biti u slucaju da ih uzmemo, dabogda nam i oni ko listica stvorili 6 zicera a mi iz frljoke zabili i pobjedili![]()
Nadam se da su nasi svjesni da im pobjedom mogu esker zakucat i za ovu sezonu, svakako im je besparica i nervoza u klubu, gubitkom derbija krenula ni kola nizbrdo i to dobro, a Morz je toga i svjestan zato i kmeci

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ide derbi.. vjerujem da ste i sami svjesni, ali ne skodi se jos jednom uvjeriti od koga ce dolaziti uvrede u narednim danima

Jedan je Sampion drzave cijele!
tako da pobjedom na derbiju aBd ovjeravamo odbranu titule..plus šta nam ide u prilog besparica u želji.. morali firmu nac da placa zeca,nemaju da ga plate sa svog racuna. Malo se o ovome zna.
Tako da slijedece polusezone slijedi hrdjanje "lokomotive"
Ne prdi puno, smrdi.BICA je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:55Ako pobjedimo na derbiju a hocemo 100 %...imaju veleža koji ako bude 50 % igrao kao protiv nas uzece im bod ili tri.
tako da pobjedom na derbiju aBd ovjeravamo odbranu titule..plus šta nam ide u prilog besparica u želji.. morali firmu nac da placa zeca,nemaju da ga plate sa svog racuna. Malo se o ovome zna.
Tako da slijedece polusezone slijedi hrdjanje "lokomotive"
Čuj odbrana titule na pola sezone.
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako bi jednim metkom ubili dva zeca (ne mislim na Asima i Ermina).
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vjerujem da cemo mi najkvalitetnije odradit prelazni rok, a onda nastavit karat najjace. Ide nam u prilog što ne igramo kup pa više nece bit izvlakuša umorni ...
- ElCartel11
- Kontakt:
----------------Kovacecic----------------
Hebib - Serbecic - Lazic - Letic
-----Rahmanovic - Stanojevic
Oremus ---- Velkoski ---- Tatar
---------------Ahmetovic---------------
Klupa: Dzafic, Dupovac, Hodzic, Djokanovic, Gavric, Milanovic, Guzina.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Alipasino, Antikloc, Armija1987, Beli98, boki86, budzak, denimen99, Evander, feniksptica, Ferroviere1987, Fudo, galia95, greenwood, Guest1945, hajroooooo, Hamagara, johntravolta123, Kockoglavi, kogmagie46, laznokrilo, Lecler, leo1946, makron, MaroonBjelave, meecko, miguelramos, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Proximic, Riziko, samoFKS, sebalos, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tenpenny, Vanja8, Zeko87 i 572 gosta.