Ibretim se i ja tome "ODA KADA"

Znamo mi najbolje šipac kako je vas iskarat na Grbavici.
6.4.2019, kljucna nasa utakmica u borbi za titulu, vi nabrijani do kraja da nas uzmete, prc 0:3 za nas i prskanje po vama kako na terenu tako i na tribinama

Ibretim se i ja tome "ODA KADA"
UstanikSBII je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:57
Draže mi je sa vama prodali bi se sutra i ubicama ko i vjetnamcima![]()
Za jednog papka i ne mozes drugacije razmisljat.. nije realno da ti uopste mozes vidjet razliku.. previse je to duboko za tvoje svatanje.. da je drugacije nebi bili "vukoje*ina"UstanikSBII je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:57
Draže mi je sa vama prodali bi se sutra i ubicama ko i vjetnamcima![]()
Pljuj po Veležu. a uzdiži Svinjski...
Tolike si godine sprco u gu*icu uzalud..
Sad tek vidis koliko su srbi pametniji od nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:14Mrze Velezovce, uzdizu Zrinjski.
Mrze Sarajevo, uzdizu Siroki.
Vidi se da su rvati i to teski - HŠK ŽELJEZNIČAR
bezKORISNIK je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:16Sad tek vidis koliko su srbi pametniji od nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:14Mrze Velezovce, uzdizu Zrinjski.
Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.
I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić
Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.
13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo, bio je Boško Baškot.
Do 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanske policije bili su Bosko Baskot...
Sta tebi siftaru nije jasno?Virtu4l je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:22bezKORISNIK je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:16Sad tek vidis koliko su srbi pametniji od nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:14Mrze Velezovce, uzdizu Zrinjski.
Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante SkarićDelegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo, bio je Boško Baškot.Do 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanske policije bili su Bosko Baskot...
Sad reci i da cemo ih mi spustiti pod zemlju
Nije predsjednik nego poglavnikVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:47Maa...Nikako da se sjetim ciji ono Predsjednik kluba izjavi:
" Svi znamo na koji nacin su se osvajale titule...Za vrijeme mog mandata,takvih necasnih radnji nece biti..."
Haj', valjda cu se sjetiti...
Ne bi mi to nikako palo na um da me Amaw onom svojom izjavom ne podsjeti ...
"Vise volim izgubiti od Širokog, nego od kluba koji se bavi necasnim radnjama..."
Ma koji ono Precjednik izjavi...????![]()
![]()
Da nije Doglavnik...?bezKORISNIK je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:50Nije predsjednik nego poglavnikVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 21:47Maa...Nikako da se sjetim ciji ono Predsjednik kluba izjavi:
" Svi znamo na koji nacin su se osvajale titule...Za vrijeme mog mandata,takvih necasnih radnji nece biti..."
Haj', valjda cu se sjetiti...
Ne bi mi to nikako palo na um da me Amaw onom svojom izjavom ne podsjeti ...
"Vise volim izgubiti od Širokog, nego od kluba koji se bavi necasnim radnjama..."
Ma koji ono Precjednik izjavi...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()