A jesi li ti čuo za Windows Live Messanger?harishp je napisao/la:Kako ces se cuti,ako mu je mobitel ukraden.Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden.
Da niste u isti tren digli ruke,pa se culo ispod pazuha.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Znaci javit ce se dok skupi pare da kupi novi mobilni i karticu. Hajmo svi po markuChelsea_CBH je napisao/la:A jesi li ti čuo za Windows Live Messanger?harishp je napisao/la:Kako ces se cuti,ako mu je mobitel ukraden.Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Znaci tebi se javio a do repke niti Windovsa niti Doorsa,nije bilo ni Liveta a o Messangeru da ne govorim.Chelsea_CBH je napisao/la:A jesi li ti čuo za Windows Live Messanger?harishp je napisao/la:Kako ces se cuti,ako mu je mobitel ukraden.Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
RKO je napisao/la: Evo ovaj tvoj potpis za Sasu Papca.Odazvao se bio Mehi Kodri jel znas?Al smijenise Kodru.I nije ga zvao Susic nego Sredojevic koliko ja znam(sorry ako sam pogresno informisan).Treba vidjeti sta kako,ko je kriv..blablabla....Kriv je sto se nije javio to jeste.ali netreba tek tako krizat i odbacivat igrace.Svaki nam zlata vrijedi!

jooj ovih čuo sa sa BegovićemChelsea_CBH je napisao/la:harishp je napisao/la:Kako ces se cuti,ako mu je mobitel ukraden.Chelsea_CBH je napisao/la:Ljudi, ja sam se čuo s Asmirom prije pola sata. Kaže da mu je mobitel ukraden.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Takav odnos prema reprezentaciji se mora kaznjavati. Ako se zeli napraviti ozbiljan rezultat onda mora postojati celcicna disciplina u kojoj ce prekrsioci discipline snositi ozbiljne kaznene mjere. To je jedini nacin da se takve stetne aktivnosti sprjece u buducnosti. Zamisli da te zaustavi policija radi prebrze voznje i uz tvoje 'prodavanje magle' odluci da ti ne pise kaznu. Tako urade sa mnostvom prestupnika i za to sazna cijela drzava. Kako onda iskontrolisati takvu situaciju. Kada nema discipline javlja se domino efekat koji je cesto nezaustavljiv rusilacki proces. Pogledaj igrace koji su poznati po incidentima kao sto su Nolan, Penant, Smit, Runi,... Prva dvojica konstantno prave probleme, jer do sada nisu naisli na autoritet koji ce zaustaviti narusavanje atmosfere u klubu. Druga dvojka je ukrocena od velikog autoriteta kakav je Ferguson. Sta ih je spustilo na zemlju? Spoznaja da su se buntovnici kao sto su Stam, Bekam ili Kin lose proveli kada su remetili atmosferu u ekipi. Dakle, znali su sta ih ceka ako budu narusavali disciplinu u klubu. Da li je to znao Begovic? Nije! Zasto nije? Pa zato sto do sada niko nikada nije kaznjen iako je bilo pregrst incidenata i narusavanja timske discipline. Igraci imaju osjecaj da mogu raditi sta hoce i zato cesto dolazi od ovakvih situacija. U reprezentaciji mora postojati neka 'kaznena politika' koja ce kaznjavati izgrednika i za koju ce igraci znati da postoji. Ako Begovic sada dobije 10 utakmica suspenzije, to ce i njemu i ostalima poslati jasnu poruku za buducnost. Nepostovanje, narusavanje discipline i propisa se nece tolerisati. Tako to rade ozbiljne reprezentacije za razliku od 'mahlaskih' kakva je reprezentacija BiH. Ovo je cirkus, nikada ova reprezentacija nece napraviti znacajniji uspjeh dok su u savezu ljudi vodjeni licnim materijalnim interesima. Zao mi je Susica koji je veliki sportista. Zao mi je sto se upleo u mrezu sa najgorim olosem.RKO je napisao/la:Evo ovaj tvoj potpis za Sasu Papca.Odazvao se bio Mehi Kodri jel znas?Al smijenise Kodru.I nije ga zvao Susic nego Sredojevic koliko ja znam(sorry ako sam pogresno informisan).Treba vidjeti sta kako,ko je kriv..blablabla....Kriv je sto se nije javio to jeste.ali netreba tek tako krizat i odbacivat igrace.Svaki nam zlata vrijedi!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NoName
- Kontakt:
Treba malo sačekati da se ova situacija razjasni do kraja ali Pape ponovo ispada tele u ovome svemu. Svodi se na nivo mahalaša koji sa novinarima dijeli informacije koje bi trebale da budu tajna dok sve ne bude jasno. Drugo, danas izjaviti da zna ko će da brani protiv Rumuna i to u situaciji kada imaš, uslovno rečeno, prvog golmana veoma sklonog povredama, je čista budalaština. Dobro reče Principatus, ne treba odmah pljuvati jer bi se moglo kasnije lizati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
bas tako, susic mi je sa tom svojom izjavom pokvario bajramsko raspolozenje, i stavio tacku na i svojim blamiranjem u izjavama! Ne zelim da branim Asmira, a da ga napadam ne zelim pogotovo, ali je do sada toliko puta pokazao da je pravi profesionalac, pa iz tog razloga treba i sacekati u konkretnom davanju zakljucaka po pitanju toga!NoName je napisao/la:Treba malo sačekati da se ova situacija razjasni do kraja ali Pape ponovo ispada tele u ovome svemu. Svodi se na nivo mahalaša koji sa novinarima dijeli informacije koje bi trebale da budu tajna dok sve ne bude jasno. Drugo, danas izjaviti da zna ko će da brani protiv Rumuna i to u situaciji kada imaš, uslovno rečeno, prvog golmana veoma sklonog povredama, je čista budalaština. Dobro reče Principatus, ne treba odmah pljuvati jer bi se moglo kasnije lizati...
Volim te Bosno!!!
Ako je iko ispao tele.Onda je to Asmir.NoName je napisao/la:Treba malo sačekati da se ova situacija razjasni do kraja ali Pape ponovo ispada tele u ovome svemu. Svodi se na nivo mahalaša koji sa novinarima dijeli informacije koje bi trebale da budu tajna dok sve ne bude jasno. Drugo, danas izjaviti da zna ko će da brani protiv Rumuna i to u situaciji kada imaš, uslovno rečeno, prvog golmana veoma sklonog povredama, je čista budalaština. Dobro reče Principatus, ne treba odmah pljuvati jer bi se moglo kasnije lizati...
Nigdje na svijetu ako dobijes poziv za repku se ne ponasa i cini kako je Begovic ucinio,kao i klub.
U slucaju povrede ili bolesti kao prvo klub je duzan da pusti igraca u repku.Da ga pregleda reprezemtativni lijecnik.
Ili makar u najgorem slucaju da se ovaj ili javi na pozive,ili sam nazove nekoga u repki i objasni situaciju.
Zamisli sebe recimo tako ucinis na mjestu gdje radis.Garant bi te poslije toga izljubili.
Uostalom novinari su mu zamjerili i prije ,zasto krije neke stvari.Sad kad ih iznese u javnost ne valja.
Tu je jos 20 igraca i kad bi svako svoju kitu ostrio kako je njemu cejf na sta bi to licilo.
Ako je je jedan sklon povredama ovaj drugi je sasvim sigurno sklon totalnom neprofesionalnoscu i bahatim ponasanjem.Nije mu prvi put.
Ebo majku,ako brani u Premier ligi,moze sta hoce.Brani i Sehic u premier ligi pa se ne kurchi.

Za lizanje,Begovic je vec odavno naorao.Tako da je ovo samo sila akcije i reakcije.Kao i logike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
¸NoName je napisao/la:Treba malo sačekati da se ova situacija razjasni do kraja ali Pape ponovo ispada tele u ovome svemu. Svodi se na nivo mahalaša koji sa novinarima dijeli informacije koje bi trebale da budu tajna dok sve ne bude jasno. Drugo, danas izjaviti da zna ko će da brani protiv Rumuna i to u situaciji kada imaš, uslovno rečeno, prvog golmana veoma sklonog povredama, je čista budalaština. Dobro reče Principatus, ne treba odmah pljuvati jer bi se moglo kasnije lizati...
U Bosni je rijec 'razjasni' zargon za 'zataskati'

Nekada se mora stati na put ovakvom ponsanju. Hoce li poceti od Begovica ili ce se cekati neka bolja vremena... !? Meni je svejedno, ionako ne navijam za ovu reprezentaciju. Hrvatska reprezentacija je primjer discipline i timskog duha. Da mi je doziviti da imamo troclano predsjednistvo sastavljeno od Hadzibegica, Barbareza i Sliskovica (lupam, samo je vazno da dolaze iz sporta i da nisu nacionalisticki ostrasceni). Al' nacekat cu se da mi se ta zelja ostvari... Dovoljno je da citam razmisljanja nase omladine i da izgubim svaku nadu za bolju buducnost.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NoName
- Kontakt:
Jesi zavr'o dragi Valencia. Bubneš neku svoju pretpostavku koja bitno izmjeni ono što sam rekao pa onda udariš priču kontra te pretpostavke. Šta sam ja zapravo rekao? Da ne treba letiti pred rudu, ne samo u slučaju Begović, nego nikada, nikada u životu, pa tako ni u fudbalu. Begović je dobar golman i ne treba ga otpisati prije nego se stvarno ustanovi šta su razlozi njegovog ponašanja. Selektor je najmanje taj koji treba da se prepucava sa igračima preko novina, prvo je bilo malo varnica sa Berberovićem, zatim sa Nadarevićem pa evo sad i Begović.
Mada smatram da je u obatri slučaja Pape u pravu, nije način da to radi preko novina.
Mada smatram da je u obatri slučaja Pape u pravu, nije način da to radi preko novina.
Daj mi reci da li ti imas i 0.1% vjere u opravdanost nedolaska Begovica na pregled kod doktora!?NoName je napisao/la:Jesi zavr'o dragi Valencia. Bubneš neku svoju pretpostavku koja bitno izmjeni ono što sam rekao pa onda udariš priču kontra te pretpostavke. Šta sam ja zapravo rekao? Da ne treba letiti pred rudu, ne samo u slučaju Begović, nego nikada, nikada u životu, pa tako ni u fudbalu. Begović je dobar golman i ne treba ga otpisati prije nego se stvarno ustanovi šta su razlozi njegovog ponašanja. Selektor je najmanje taj koji treba da se prepucava sa igračima preko novina, prvo je bilo malo varnica sa Berberovićem, zatim sa Nadarevićem pa evo sad i Begović.
Sta bi ti uradio sa Begovicem u ovom slucaju? (Dobio je poziv, a nije dos'o na okupljanje da ga pregledaju reprezentativni lijecnici.) Kako bi ti rjesio ovu 'zavrzlamu'?
Da li je do sada sankcionisan i jedan nas igrac radi nediscipline i nepostovanja pravila?
Ne treba se Susic prilagodjavati Berberovicu i Nadarevicu, nego se njih dvojica trebaju prilagoditi njemu i ostatku kolektiva. Ako to ne mogu, onda ne zasluzuju da budu u timu. Njihovo prisustvo bi u tom slucaju bilo kontraproduktivno.
Slažem se sa Valenciom u potpunosti. Svaka čast! Begović je zaslužio solidnu suspenziju. Da je htio, mogao je hladno kontaktirati selektora, a i morao. Prehlada na stranu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
treba prvo vidjeti sta je u pitanju, ali se slazem da se asmir morao javiti sta god da je. ovo mi je fakat nevjerovatno da ovako miran lik upada u ovakve probleme. ne kontam
Stvarno se trudim, ali ne pada mi na pamet nijedno moguce opravdanje. 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ja samo znam da Begovića ne smijemo izgubiti i da se mora vidjeti šta je bilo u pitanju.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Dok se ne razjasne sve činjenice odnosno dok sam Begović ne kaže zbog čega ili zbog koga nije došao nemamo pravo špekulirati jer bi to moglo izazvati samo nepotrebne negativne tenzije jer da on neće igrati za BIH nebi ni prihvatio poziv a pogotovo sada kad je gotovo pa sigurno prvi vratar reprezentacije i nije to prvi put da igrači iz Engleske ne dolaze na prijateljske ipak mislim da je dobio zabranu ili ultimatum zbog ozljede Sorensena i bojazni Stokea da ne izgubi i njega,to je moje mišljenje a ako se pokaže suprotno odnosno da on nije htio doći iz osobnih razloga onda je tu izbornik Sušić da odluči kako i na koji način da ga se kazni ali i dalje da se računa na njega jer on nam je itekako potreban.Nadajmo se svi da krivce treba tražiti među čelnicima Stokea,do tada budimo oprezni u osuđivanju Asmira.
60 godina vjernosti.
bra'o majstore to je to sve što bi i ja sam napisao. Znači prvo u potpunosti razriješiti sve dileme i onda naći nekakvu adekvatnu disciplinsku mjeru koja će biti podnošljiva i za jednu i za drugu stranu a koja će u isto vrijeme biti i upozoreneje drugima sve to naravno ukoliko se dokaže da je ovaj bio kriv a već sad je vidljivo da jeste za određene stvari.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Dok se ne razjasne sve činjenice odnosno dok sam Begović ne kaže zbog čega ili zbog koga nije došao nemamo pravo špekulirati jer bi to moglo izazvati samo nepotrebne negativne tenzije jer da on neće igrati za BIH nebi ni prihvatio poziv a pogotovo sada kad je gotovo pa sigurno prvi vratar reprezentacije i nije to prvi put da igrači iz Engleske ne dolaze na prijateljske ipak mislim da je dobio zabranu ili ultimatum zbog ozljede Sorensena i bojazni Stokea da ne izgubi i njega,to je moje mišljenje a ako se pokaže suprotno odnosno da on nije htio doći iz osobnih razloga onda je tu izbornik Sušić da odluči kako i na koji način da ga se kazni ali i dalje da se računa na njega jer on nam je itekako potreban.Nadajmo se svi da krivce treba tražiti među čelnicima Stokea,do tada budimo oprezni u osuđivanju Asmira.

It was turned around so that right looked wrong
- NoName
- Kontakt:
Valencia bolan, čitaj prije odgovora.Valencia je napisao/la:Daj mi reci da li ti imas i 0.1% vjere u opravdanost nedolaska Begovica na pregled kod doktora!?NoName je napisao/la:Jesi zavr'o dragi Valencia. Bubneš neku svoju pretpostavku koja bitno izmjeni ono što sam rekao pa onda udariš priču kontra te pretpostavke. Šta sam ja zapravo rekao? Da ne treba letiti pred rudu, ne samo u slučaju Begović, nego nikada, nikada u životu, pa tako ni u fudbalu. Begović je dobar golman i ne treba ga otpisati prije nego se stvarno ustanovi šta su razlozi njegovog ponašanja. Selektor je najmanje taj koji treba da se prepucava sa igračima preko novina, prvo je bilo malo varnica sa Berberovićem, zatim sa Nadarevićem pa evo sad i Begović.
Sta bi ti uradio sa Begovicem u ovom slucaju? (Dobio je poziv, a nije dos'o na okupljanje da ga pregledaju reprezentativni lijecnici.) Kako bi ti rjesio ovu 'zavrzlamu'?
Da li je do sada sankcionisan i jedan nas igrac radi nediscipline i nepostovanja pravila?
Ne treba se Susic prilagodjavati Berberovicu i Nadarevicu, nego se njih dvojica trebaju prilagoditi njemu i ostatku kolektiva. Ako to ne mogu, onda ne zasluzuju da budu u timu. Njihovo prisustvo bi u tom slucaju bilo kontraproduktivno.
Ne znam šta bih uradio ali znam šta ne bih: Letio pred rudu (novinare) da se požalim na Begovića, to neće donijeti ničeg dobrog.
Ne treba se Pape prilagođavati, to sam i ja napisao.
Imam taman 0,1% vjere. Nikad nije crno ili bijelo, uvijek je neka nijansa sive. Treba razumiti i Begovića u neku ruku, njemu je Stoke egzistencija, lako je palamuditi po forumu, jasno je kao dan da moraš slušati onoga koji te plaća, a u njegovom slučaju to je Stoke. Tek što je zauzeo, konačno, mjesto među stativama i nakon situacije sa Pulisom, sad je kao trebao da ignoriše njihove zahtjeve po pitanju ove prijateljske utakmice? Ma daaaj. Svako od nas bi postupio isto. Greška je što se nije javljao ali je i to možda bila direktiva iz kluba.
Dragi Noname novinari su upitali Susica sta je sa Begovicem i on im je rekao kako i jest.Sta imas ti tu cekat da se situacija razrijesi kad je situacija rijesena.Momak se ne javlja na telefon i sta imas ocekivati da ima opravdan razlog..U danasenjem vaktu imas milion nacina da se javis nekome.A Susic mi izgleda i onako susretljiv pa sumnjam da bi Asmir imao problema sa njim..
Imam osjecaj da samo zelis kontrirati
- NoName
- Kontakt:
Apsolutno griješiš da ja nekome želim kontrirati. Samo smatram da.... Ma ne smatram ništa, boli me qrac, nek misli ko šta hoće. Treba Begoviću yebat sve na kamaru, u pravu ste.delija je napisao/la:Dragi Noname novinari su upitali Susica sta je sa Begovicem i on im je rekao kako i jest.Sta imas ti tu cekat da se situacija razrijesi kad je situacija rijesena.Momak se ne javlja na telefon i sta imas ocekivati da ima opravdan razlog..U danasenjem vaktu imas milion nacina da se javis nekome.A Susic mi izgleda i onako susretljiv pa sumnjam da bi Asmir imao problema sa njim..