NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: NHL
Nakon ocajnog starta Starsi u brutalnom ritmu,nisam dzabe pisao da bi ovo mogli biti novi Bluzeri u najavi
u zadnji 15 tekmi -13 pobejda.Heiskanen opet igra sjajno,trenutno je po meni Top 5 D u ligi,a malom je tek 20 godina,sto najgore za ostatak lige jos napadacki nisu na visokom nivou kad se pogleda aritljerija koju posjeduju,mnogo prostora za napredak.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
I ja se pitam,igra u AHL-u za njihovu podruznicu,a cini se da mu Predatorsi bas ne vjeruju,vec je izgubio 2 sezone jer skoro nije ni dobio sansu dok drugi klinci bez problema igraju,mlad je jos ali mozda bi trebao mjenjati sredinu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ti bolje pratiš, šta misliš kako bi izgledala najbolja postava finske, da svi najbolji igraju
nema potpisa
- branimir85
- Kontakt:
Vjerovatno nesto ovako:
Laine-Barkov-Rantanen
Teravainen-Aho-Granlund
Donskoi-Hintz-Kakko
Haula -Armia-Kappanen
Lindell-Heiskanen
Heinola-Ristolainen
Vattanen-Nutivaara
Rask
Rinne
Naravno ima tu jos mnogo igraca koji mogu upasti,neke jako iskusne nisam ni stavio poput Koivu i Filppule,a postoji jos hrpa mladi talenata koju mogu uci poput Kotkaniemi,Johiraju,Niku,Borgstrom..
Laine-Barkov-Rantanen
Teravainen-Aho-Granlund
Donskoi-Hintz-Kakko
Haula -Armia-Kappanen
Lindell-Heiskanen
Heinola-Ristolainen
Vattanen-Nutivaara
Rask
Rinne
Naravno ima tu jos mnogo igraca koji mogu upasti,neke jako iskusne nisam ni stavio poput Koivu i Filppule,a postoji jos hrpa mladi talenata koju mogu uci poput Kotkaniemi,Johiraju,Niku,Borgstrom..
- branimir85
- Kontakt:
U Hawksima,bas je neku vcrs zabio gol,gledao tekmu protiv boltsa,igrao je u 3.lajni,prvi put sam ga gledao u novom dresu pa ne znam bas kako se snalazi,mozda @Sylar vise zna posto je dugo vremena proveo u Pensima.
Mnogo je stagnirao ako se mene pita ali karijera u Pensima mu je poprilično prošarana povredama. Činjenica da mu je rookie sezona i dalje vjerovatno najbolja u karijeri dovoljno govori. Očekivalo se puno više, ipak je bio first-rounder. Naravno, imao je dobrih serija i lijepih partija u Pensima, ali svaki put kad bi uhvatio zalet, povrede bi ga sustigle. Završio je u Hawksima za Kahuna i petu rundu i tamo ga nisam mnogo pratio ove godine. I dalje vjerujem da je dovoljno dobra opcija ako je potpuno zdrav.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- branimir85
- Kontakt:
Imao je on i problema s bolescu prije par godina,mislim da je imao tumor ili tako nesto.
- branimir85
- Kontakt:
Pastrnak hat-trick 
- branimir85
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
SJS otpustili trenera Deboera ,to je vec drugi otkaz u zadnji par dana,nista neocekivano za SJS,ali za otkaz Montgomerya jos se ne zna pravi razlog jer ocito nije zbog stanja na ledu.
Bolestan gol T.J protiv bruinsa
,a Miko nastavlja u sjajnom ritmu nakon povratka od ozljede.
Bolestan gol T.J protiv bruinsa
- branimir85
- Kontakt:
Svech je ludjak,nitko prije njega i onda on dva puta u par tjedana
mozda bi La crosse trebalo preimenovati u La Svechnikov, dogodio je se veliki trade Hall u Kojotima.
- branimir85
- Kontakt:
blitz/ krieg Flyersa,Hayes 
- branimir85
- Kontakt:
Ne znam zasto ali ovaj Winter klasik mi je skoro uvijek negledljiv,naravno ni blizu kao All star,Ovi opet odlucio ga propustiti.
- branimir85
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Panarin igra brutalnu sezonu nakon sto je dosao iz Jaketa,steta sto vjerovatno NYR nece vidjeti PO pa njegove sanse za Harta su dosta umanjene,zato se Kakko puno slabije snalazi nego sto sam mislio.
Pa i onaj prvi pik ništa nije bolji u devilsima, loši su skrozbranimir85 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 02:47Panarin igra brutalnu sezonu nakon sto je dosao iz Jaketa,steta sto vjerovatno NYR nece vidjeti PO pa njegove sanse za Harta su dosta umanjene,zato se Kakko puno slabije snalazi nego sto sam mislio.
nema potpisa
- branimir85
- Kontakt:
Od Hughes nisam ni ocekivao puno vise jer je jos fizicki nespreman za ovu razinu hokeja, dok od KK je se puno vise ocekivalo posebno poslije onog SP kad je dominirao,ono sto sam vidio od KK najcesce igra u trecoj lajni pa mozda da igra s Panarinom bio bi sigurno boljiAdmir_Sa je napisao/la: ↑14 jan 2020, 12:13Pa i onaj prvi pik ništa nije bolji u devilsima, loši su skrozbranimir85 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 02:47Panarin igra brutalnu sezonu nakon sto je dosao iz Jaketa,steta sto vjerovatno NYR nece vidjeti PO pa njegove sanse za Harta su dosta umanjene,zato se Kakko puno slabije snalazi nego sto sam mislio.![]()
- branimir85
- Kontakt:
Svecnhikov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.