FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To sto smo mi napravili sanse nije zato sto smo dobri, nego sto je Siroki jedna propuh ekipa. Trenutno nemaju dva igraca da valjaju.
Na derbiju ako budu kondicono kao veceras oni ce nama pet komada dati kao mi njima.
Traziti zamjenu jer si umoran nakon pauze od 15 dana moze samo kod nas u klubu.
A ono hodanje u 60 min po terenu je bruka i sramota. Daje bila malo jaca ekipa od 60min do 90 bi nam zabila 4 komada kakav smo propuh bili s svih strana.
Necemo se tjesiti da smo mi veceras nekog nadigrali, ali eto nismo imali srece nismo znali.
Promasit penal, 3 sanse sami jedan na jedan mogu samo psihicki lose pripremljene ekipa i kondiciono u minusu.
Na derbiju ako budu kondicono kao veceras oni ce nama pet komada dati kao mi njima.
Traziti zamjenu jer si umoran nakon pauze od 15 dana moze samo kod nas u klubu.
A ono hodanje u 60 min po terenu je bruka i sramota. Daje bila malo jaca ekipa od 60min do 90 bi nam zabila 4 komada kakav smo propuh bili s svih strana.
Necemo se tjesiti da smo mi veceras nekog nadigrali, ali eto nismo imali srece nismo znali.
Promasit penal, 3 sanse sami jedan na jedan mogu samo psihicki lose pripremljene ekipa i kondiciono u minusu.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 24 nov 2019, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To kontam odmah nakon što je promašio, i negdje dok sam došao kuci mi se izgubi u podsvijesti

Štila majstor kakav jeste, i najbolji tehničar lige uz to bi trebao izvoditi penale ubuduće, bez ikakve dvojbe, jer Krpiću je ovo treći promašeni penal od kako je u klubu, njegova konstitucija tijela prilikom izvođenja penala mnogo govori golmanu, da ne spominjem da krkanski ide po lopti samo da je što jače udari i pospremi u mrežu, bez ikakve tehničke finese i razmišljanja
MIHAJLOVIĆ !
Otkud ti to da je Krpić promašio tri penala otkad je u klubu? Frajer je po podatcima na tm-u fulio samo 1 penal u karijeri tj. večeras bar otkad se u njegovom slučaju vodi evidencijaRadmilo87 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:47To kontam odmah nakon što je promašio, i negdje dok sam došao kuci mi se izgubi u podsvijesti![]()
![]()
Štila majstor kakav jeste, i najbolji tehničar lige uz to bi trebao izvoditi penale ubuduće, bez ikakve dvojbe, jer Krpiću je ovo treći promašeni penal od kako je u klubu, njegova konstitucija tijela prilikom izvođenja penala mnogo govori golmanu, da ne spominjem da krkanski ide po lopti samo da je što jače udari i pospremi u mrežu, bez ikakve tehničke finese i razmišljanja

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tabane ljubit onome ko je uspio dovesti STILIC SEMIRA !
Danas dobra utakmica, minimalno 5 zicera, samo smo glupi i ne znamo dati gol.
Sinisu poslat u Beograd prvim letom, klaun!
Danas dobra utakmica, minimalno 5 zicera, samo smo glupi i ne znamo dati gol.
Sinisu poslat u Beograd prvim letom, klaun!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Koliko me sjecanje služi Krpic je fulio penal protiv Mladosti, možda i griješim , hajde vjreovacemo transfermaktu, opet Štila treba da šuta kako god

MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hajde ba šta ste se uhvatili Krpica. Fulio penal pa šta. Da nam nije išlo večeras ama baš ništa dovoljno ti govori da najveći majstor ove lige ne može odbaciti iz kornera par puta. Vi baš kad se na nekog natovarite neprestajete.
Samo ću reći glavu gore momci. Skupit se i PETare gore pocjepajte.
Čujemo se poslije derbija, budite pozdravljeni
Samo ću reći glavu gore momci. Skupit se i PETare gore pocjepajte.
Čujemo se poslije derbija, budite pozdravljeni
moSa ljoŽe
Nemojte na Krpica to je nas Buda, sveta krava. Sta ima veze promasio penal to nije zicer, bitno je srati po Zaimu i Veselom oni su zicer fulili...
Duboko se izvinjavam, ima Krpić to nešto što me iritira, da li njegovo porijeklo, mentalitet ili njegov krkanluk dok mu navlacim promašene penale

MIHAJLOVIĆ !
Samo Tuzla City je primila više golova od nas od ekipa iz prve polovine tabele, moramo ovo popraviti.
Nije Krpic nista nase sveto tobejarabi, ali ovo je prvi profulani penal za njega. Desilo se i sad ce odluciti Amar da li cemu dati jos jednu sansu ili ce odmah ga zamijeniti kao sto je Ermina. Samo Ermin je za onaj penal pokazao neozbiljnost pa vjerujem da je zbog toga i zamijenjen. Nit je opalio nesto lose nit je bio neozbiljan u smislu neke akrobacije da izvodi. Opalio kao inace, pogodio stativu i jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fala Bogu pa sveta krava ode na polusezoni...
Ne moze uvreda i psovka u avatar. Nadao sam se da smo tu diskusiju prevazisli prije par mjeseci
Vidjet cemo je li hvala Bogu kad saznamo ime zamjene.
- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la: ↑24 nov 2019, 20:17Eric mars na klupu a i uz pizdu materinu.
Bogicevic isto tako.
Kemo nista posebno, ispadao kao brabonjci.
sinisa i pavke ne zna se koji je gori. Oni bi grijali klupe u drugim timovima. 100%. Mars napolje.
Mesa kao dedo od 72 godine. Lipso.
Stila okej
Ramovic oke
Veseli blage veze nema.
Dado zreo za klupe 100%.
Zaim gluho bilo.
Krpic kurcu ne valja. Pored stile on izvodi penal fujjjj.
Sto prije ga tusnuti.
Stanic sramota.
Nabijem vas sve na napojnu zilu mufloni.
Amar Osim ima dosta gresaka. Nikako da ih popravi kao da inati nekome.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Muha je li to da utvrdimo gradivo? 

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Apsurd je sklanjat Erica s gola koliko god da je los uvijek je za nijansu bolji od momka koji uopce nije golman l.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Dobro mi igdje ikako stojimo koliki je deficit fudbalske inteligencije kod 90% igrača.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne vjerujem da serete na Krpića i priželjkujete povratak Kroševskog među stative
Ove pichoke vjetnamske se nesto digle ..
Mislim da je opet red dosao da ih smirimo..
0:2 Štilić x2
Mislim da je opet red dosao da ih smirimo..
0:2 Štilić x2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.