FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 24 nov 2019, 22:59

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 nov 2019, 23:08

Bolje izgubiti jednu utakmicu 5:2, nego pet utakmica po 1:0
Zivio nam Osim dragi hahaaahhaha
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 24 nov 2019, 23:12

Ključno je znati da srljanje na derbiju ništa neće donijeti. Na kraju krajeva, mi imamo prednost i ništa ne trebamo žuriti i napadati bez glave. Čekati i igrati mudro. Presretan sam jer Šabanović neće igrati, samo zbog tog što nam njegova luda glava u derbiju ne treba. Rijetko neinteligentan i primitivan igrač.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 nov 2019, 23:29

Bice jedno 14k ukupno; 11+3.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 nov 2019, 23:48

Sto se tice Medunjanina.
Ne znam da li on nas simpatise i da li je s njegove strane iskljucena bilo kakva mogucnosti da igra za nas, ali realno bi mogao da sa nama osvoji prvenstvo i samim tim u svoj cv doda nesto sto nema a vrlo vjerovatno se vrati i u reprezentaciju.
Jeste za nas to malo prevelika plata od 10k, 15k i vise ali takodje nije nerealno da on sa 80k sidje na 15k. On tih 80k nije potpisao u 34. godini nego u 31. i tu je ogromna razlika. On ako ima neku bolju ponudu ce svakako otic, a ako zeli da ostane ovdje realno je moguce da pristane na neku platu od 10+k maraka. Samo je pitanje da li smo mu mi po volji.
Al bi nas glavni adut trebao da bude osvajanje titule sa nama i prilika da se vrati u reprezentaciju iz koje je ispao samo zbog udaljenosti.
Nesumnjivo je da bi on privukao jos jedan odredjeni broj gledalaca

Sto se tice ove price o Seferovicu kao kondicionom, fakat ne znam. Ja se sjecam da je bio kod nas prije nekih 6-7 godina. Cini mi se da je u sirokom sjedio na klupi jer smo skinuli Dzenu a Kodro bio na tribinama. Neki moji prijatelji i poznanici ga hvale, al bih ja iskreno nekog boljeg, stranca koji ce ih poceti pripremati sad za Evropu iduce godine. Jer realno za tih 7 - 8 mjeseci bi mogli da budu spremni za Evropu.

Sto se tice derbija, da se ponovim samo pobjeda.
Samo suha pobjeda ako treba neka bude bez prilika, neka bude go iz ofsidea al da pobijedimo. Nikakve gluposti tip demolirat, ponizit, ogadit i sl nego realno samo pobjeda.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 nov 2019, 00:02

Giljotina je napisao/la:
24 nov 2019, 23:12
Ključno je znati da srljanje na derbiju ništa neće donijeti. Na kraju krajeva, mi imamo prednost i ništa ne trebamo žuriti i napadati bez glave. Čekati i igrati mudro. Presretan sam jer Šabanović neće igrati, samo zbog tog što nam njegova luda glava u derbiju ne treba. Rijetko neinteligentan i primitivan igrač.
Mislio sam da ga gotivis zbog brade... :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 nov 2019, 00:06

Sabinho je napisao/la:
25 nov 2019, 00:02
Giljotina je napisao/la:
24 nov 2019, 23:12
Mislio sam da ga gotivis zbog brade... :hmmmmm:

Samo brkovi. :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2019, 00:29

Opet ste se previše nahajpali, oprezno da se ne obije o glavu.

Najvažnije je da Husref izvede moćnu sredinu, po meni. Tu ako budu Stanoje, Rahman, Oremuš, pa i Gavrić, to će biti odlično. Prošli put igrali Mustafić i Gavrić, zato kao i smo igrali bez veznog reda, još bio onaj period umora i mrtvih povreda.

Neće valjda Seferović doći u pm, qarina lik. Gdje li je onaj Slobodan Klačar? Meni se činio kao stručan momak. Nije mi jasno da ne mogu naći kondicionog u čitavoj državi, ne može biti da ih nema stručnih. Mogli su vidjeti s Jeleškovićem da preporuči nekog ko bi nam valjao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 nov 2019, 01:21

postoji li ikakva opcija da se sjever napuni?nikada tužnije nije izgledao kao zadnje dvije godine moram priznati,ma da ni drugim tribinama nije mane,najduža smijena generacija u istoriji smijena generacija

VVVBK

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2019, 01:23

Odlicno je sto ulazimo u derby s +3 al u posljednje vrijeme nekako je dobijala ekipa koja je imala kikseve prije derbya. Valjda tu negativu okrenu u svoju korist i poginu na terenu. Na derbyu sve bitno svaki aut, svaki duel, svaki prekid, ma sve. Ako budemo agresivni u sredini prema Štiliću, Alispahicu, Ramovicu to im je duša tima koja zna da igra ako im to sasjecemo uradili smo 80% posla.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 nov 2019, 01:24

Sto se tice kondicionog ni meni nije jasno, da je Jeleskovic jedini strucan u drzavi. Razbacajte se onda na region, vidite gdje su kondicioni treneri sto su trenirali momcadi Dinama, Zvezde, MB... pa barem njih pokusati dovesti.

Ako i to nismo u stanju napraviti, onda zamoliti Jeleskovica, da prodje sa nama samo zimske pripreme, to je mozda oko mjesec dana svega skupa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 nov 2019, 01:24

Ajde ljudi molim vas da svim silama zovemo raju na tekmu u subotu, molim vas da sjever napunimo i da ih **** u svakom smislu, zovite redom molite nagovarajte svi na sjever!!!! :tokralju: :tokralju:
12. igrač kluba iz Titove 38b

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 nov 2019, 01:31

Sta kazete u petak, otici na trening nasih igraca i dati im podrsku pred derbi?

Bila bi ludnica uvjeren sam, a i igraci bi dobili dodatni motiv :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 nov 2019, 01:34

Krpa zadnji derbi pojeo ove nase stopere, nijedan duel nisu dobili. Valjda su naucili kako se postaviti i kako ga cuvati, nadam se da ce biti bolje ovaj put. Lazicu na mjesto u svlacionici okaciti sliku kako mu krpa salje lakat u glavu! Oremus se mora probuditi i pokazati muda kao sto to rade rahman i stanoje. Ako preuzmemo inicijativu u vezi a nadam se sa hocemo, 2-0 100%
NEMA NAZAD

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 nov 2019, 03:40

Iako zadnje vrijeme ne pišem na forumu nisam mogao svojoj braći - navijačima Sarajeva da ne čestitam DAN DRŽAVNOSTI BiH! :bih:

Brani boje domovine, krvlju našom stvorene, da se ljiljan vječno vije - simbol BH ARMIJE! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 nov 2019, 07:18

nukleusmember je napisao/la:
25 nov 2019, 01:21
postoji li ikakva opcija da se sjever napuni?nikada tužnije nije izgledao kao zadnje dvije godine moram priznati,ma da ni drugim tribinama nije mane,najduža smijena generacija u istoriji smijena generacija

VVVBK
Ako je protiv Celtica bilo 4K na sjeveru onda će za derbi biti 2K, odmah u startu da ti kažem da se ne razočaraš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 nov 2019, 08:03

Seferovic je jedino u slobodi solidan posao odradio, ovo ostalo sve rinaka.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 25 nov 2019, 08:13

nukleusmember je napisao/la:
25 nov 2019, 01:21

VVVBK
Nema, a i neka nema, pisam se na pun sjever jednom u godini ljudi koju dodju da zjevaju ..
Jedino kod nas se ljudi oprastaju fol od tribine u 26 27 godini, prestaje se ici na tekme, mjenjaju se tribine, smeta mi ovaj, smeta mi onaj, nije ko prije , ozenio se, kisa pada bla bla ..tako da ne mozes ocekivat puno.. opet su mi drazi ovi standardni sto dodju nego 4milje sminkera pozera i facebook slika navijaca ..
u svijetu ljudi u tim godinama prave ekipe, bore se za tribinu i reputaciju, za izgled grupe al jok bosnjo ode na istok sa pitarima da gricka kospice, nije to za njega ... **** MENTALITET al stas

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 nov 2019, 08:33

Kad smo kod kondicionog, jesam li nesto umislio ili jw jednom prilikom bio neki covjek/momak skoro pa slijep? Cini mi se da je dobar posao odradio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 nov 2019, 08:55

Sreca pa se ja ne pitam, ali bih pokušao sa:
Kovačevic
Hodzic-Serbečic-Lazic-Letic
Oremus-Gavric
Hebibovic-Rahmanovic-Tatar
Ahmetovic.
Oni su nazad tanki i bezze mi je gurat Anela na beka, e da bi Krle igrao. Anel moze njima napraviti poprilicno problema utrcavanjem po boku. Qrtza ga njihovi štoperi mogu pratiti.
Cinjenica je da Letic i nije nesto, no defanzivno je solidan, a zacepljava rupu koja ostaje zbog Tatarovog nevracanja, ili presporog vracanja nazad.
Oremušov glavni zadatak bio bi da sjedi štilicu za vratom. Da mu ne da lopte primiti i da ga stalno handri sitnim faulovima, nesto sto je, npr. Rahimic radio u CSKA. Gavric bi trebao distribuirati lopte, iako ce oni sigurno ici na to da puste Srebečica da iznosi lopte (sto je, nazalost, i radio u par utakmica), pa se onda uvlaciti u tako nastali prostor. Zato treba poklopit štilica i ne dati mu da se razmaše..
Lijevu stranu ostaviti statičnu u odbrani, kao neki acentrični blok od tri štopera, a Hole i Anel neka se uduplavaju i stalno ih kljucaju po desnom boku. Kao bokser-ljevak sa kontra gardom. Desnom rukom (Anel i Hole) čačkati i zadavati udarce, spuštati gard i gurkati protivnika, a lijevom (Tatar), sjuriti nokaut.
U drugom poluvremenu, uvesti Krleta umjesto Tatara, Andreja,ili Stanoju umjesto Rahmana, a Gavrica gurnuti na desetku, Milanovica umjesto Letica, Holeta gurnuti lijevo, a Anela vratiti na desnog beka. Imamo siru klupu i to treba iskoristiti.
Također se namece ideja da Andrej pocne na beku. Protiv širokog, zadnjih 15-ak minuta, odigrao je kao san na toj poziciji.
To su samo moja neka razmisljanja. Nizašta bitna i potpuno neobavezujuca. Mislim da ce izaci u sastavu:
Kovacevic
Hebibovic-Serbecic-Lazic-Hodzic
Oremus-Gavric
Tatar-Rahmanovic-Velkoski
Ahmetovic.
Nadam se da cemo ih pobijediti, pa kako god.

Sretan 25. novembar svim antifašistima i navijačima FK Sarajevo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, HordasFks, HyperOS, JavierBosnia, mnon46, vedinjo98 i 110 gostiju.