Musa je treneru scapegoat, 5 promašenih šuteva za tri poena od početka treće četvrtine a svaka je bila iz gotovo nemoguce pozicije i opet Musa na klupu
Okruzen je divljacima koji su potpuno nezainteresovani za nekakvu timsku igru a sta god da uradi na kraju zavrsi na klupi, nije mu lako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
alo ba,imo je par puta loptu u rukama i ne smije dva driblinga napraviti odmah dodaje prvom do sebe,nece niko trpiti alibi igru bez obzira sto je defanzivno sasvim ok.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja ekipe lude, ko ima loptu puca, bez ikakve akcije i sta slicno. I naravno Musa fasuje, zato sto dodaje loptu tim budalama. Ko je veca budala Musa, trener ili ovi sto cigle bacaju?
Ovo je smijesna ekipa. Nit kakve igre, nit kakve harmonije. Samo je prevesti preko pola, dodati i neko suta. Uzmi je **** je ti i sutaj pa sta bude neka bude.. Mora jednom proraditi, mora igrati bez opterecenja..
Ja ekipe lude, ko ima loptu puca, bez ikakve akcije i sta slicno. I naravno Musa fasuje, zato sto dodaje loptu tim budalama. Ko je veca budala Musa, trener ili ovi sto cigle bacaju?
normalno da ce ga izvest....trener mu dao loptu u ruke, on radi urucenje za DAJa na vrhu kapice,ko god mu trazi loptu on je omdah proslijedi ma kako to bila neinteligentna odluka...i ne pomislja da napadne driblingom svog cuvara....totalno bez samopouzdanja....i to ej ono sto najvise iritira,prica kako je doslo njegovo vrijeme, mamba mentality ovo ono....a ne smije pogledat na kos ....i to bi trebao da im bude microwave scorer sa klupe....i kad ode temple, s ovakvim musom,trazice novu soluciju
ignorisu ga bas u napadu, DIN ima jednostavan pas da da Musi, lik baca rizican pas preko pola terena princeu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svako imalo objektivan vidi zasto ne igra. Toliko je pasivan, da je isto kao pasce, predju centar i samo ga posalju u cosak da stoji, a kad ima loptu samo gleda kome ce dodati, katastrofa. Pa bolje uzmi 10 suteva promasi i znas da ne ide, ali makar si probao, a ne ovako ni pokusati, pa se kasnije pitati joj sto nisam...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nije mu ti familija pa da ga tapka po glavi, bit ce bit ce, svi se ovde bore za svoju statiatiku sta je tu je, i kad vidimo mi da nema samopouzdanja, tako ga i ostali igraci vide. Uzmi loptu bacaj, forsiraj, nemas sta izgubiti.
rekao bih da minute trenutno i kupuje defanzivom i sto nije indijanac nego igra timski (naravno, pretjeruje sa tom timskom igrom, pravi rahimic, prvom do sebe).