Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
cuj ko Luka, pa Dallas njemu dao kljuceve grada druge sedmice i trejdao pola ekipe radi njega. U NBA te odbrana drzi na terenu, osim ako nemas elitni napad. Sut ce krenut kad tad, garantujem vam
Allene, parmaku jedan, izbaci je Musi, sam ko duh na trici. Yebem ti pleme, kad Juka dodje pa te natrpa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ovaj Spencer klocina, hem mu ne da loptu nikako, hem pogodio dvije tri trice i svaki napat uzima sut, a ne moze meda.. kako god usrana ekip, nigdje veze..
Ta ce Allen, juka kad ga ruzno pogleda, on se sam u reket utjera. Beast nas, jedva cekam da se vrati... A valjda i Musi do tada saliju strave...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
joj Dinvidi kako ce ti pare propast, haj sto si glup na terenu nego i van njega
nista do juke:-)
ghuraba, razumijemo se:-)
Postavlja se pitanje ima li vremena da krene taj sut. Povratak Irvinga automatski znaci da ide manja minutaza, jos manje lopti i prostora u napadu. Da ne govorim sta ce biti kad dodju LeVert i Chandler, plus sto ni po cemu nije pokazao da zasluzuje minute vise od Kurucsa, Nwabe i Shumperta.
Taaakooo jeee!
Taaakooo jeee!
Haleluja 

takoo jeeeeee:-)
-
- Kontakt:
Tako je jbt fina rola na obje strane parketa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Al se pretjeruje ovdje. Pa presisao je Kukuruza i Nwabu. To je vec dobro. A tek mu je 20 godina i vrijeme radi za njega. Nadam se da ce imati minute i kad se Irving vrati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Skonto sam sta je Musina taktika. Budi pasivan i ne pogledaj kos 2 cetvrtine i onda niko od tebe nece ni ocekivati da nesto uradis, a tek onda krenes, pametno
Hajde hajde hajde, oslobodi se malo..

Hajde hajde hajde, oslobodi se malo..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ideeee
Kme kme kme
-
- Kontakt:
Tako jeeeeeee ide sa 8,5
MES QUE UN CLUB!
Koliko njemu znači neki dobar potez, asistencija ili poeni, nevjerovatno 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.