Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DaVinci
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la DaVinci » 25 nov 2019, 10:51

DrFilgud je napisao/la:
25 nov 2019, 10:35
Prosinecki to nije znao uraditi definitivno i nece.
Njegovo ponasanje, prvobitne ideje o igri, upucuju da je romanticar i da je vjerovatn probao napraviti neki jaranski odnos sa igracima? To je najveca greska s nasim mentalitetom i moguce da je prouzrokovalo ovaj raspad sistema.
To je definitivno tako ... svi nasi selektori kontaju da je to najpametniji pristup nasim balerinama ... idi im niz dlaku i nece te sabotirat ... tek poslije 5 tekme skontaju da oni sabotiraju svakako, bio im jaran ili dusmanin ... sto bi drug Makijaveli nekad davno rek'o: ako mozes birat, bolje je da te se insani boje nego da te vole jer voljeti te lahko mogu prestati ali kazne ce se uvjek bojat ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 nov 2019, 11:06

Kad smo svi pametni, jel ima neko od vas prijedlog evo 3 selektora da konkurisu za tu poziciju?
Da su slobodni odmah preuzeti tim, raditi za platu od 30 milja? Volio bih cuti vase prijedloge, a da to nisu Magath, Vaha i slicni jer nece ljudi iz poznatih razloga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 nov 2019, 11:17

JavierBosnia je napisao/la:
25 nov 2019, 11:06
Kad smo svi pametni, jel ima neko od vas prijedlog evo 3 selektora da konkurisu za tu poziciju?
Da su slobodni odmah preuzeti tim, raditi za platu od 30 milja? Volio bih cuti vase prijedloge, a da to nisu Magath, Vaha i slicni jer nece ljudi iz poznatih razloga
Ne znam sto ne bi bilo interesantno boljim trenerima kad postoji mogucnost o bonus ugovoru. Evo ako Magath ne moze, moj prijedlog je Morten Olsen, koji je strucnjak tog nivoa, a trenutno nista ne radi. Dansku reprezentaciju je odveo na vise prvenstava. Zna prilagoditi taktiku, zna analizirati, sve zna sto ovaj Zuti smokljo ne zna. I Portugal ima sada dosta kvalitetnih trenera, koji nisu toliko poznati.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 nov 2019, 11:22

Lars Lagerback :kafa:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 nov 2019, 11:26

Marsal je napisao/la:
25 nov 2019, 11:22
Trenira Norvesku, pomak sa rezultatima i igrom evidentan. Ali nama treba trener koji ce na pace i skembe kod Hadzibajrica, pa onda na kafu i kolac u Evropi.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 nov 2019, 11:31

Tristan10 je napisao/la:
25 nov 2019, 11:26
Marsal je napisao/la:
Trenira Norvesku, pomak sa rezultatima i igrom evidentan. Ali nama treba trener koji ce na pace i skembe kod Hadzibajrica, pa onda na kafu i kolac u Evropi.
Ma slabo pratim reprezentacije, ali on mi je oduvijek bio trenerčina. Sve i da je slobodan, nemamo mi kapacitet za njega. Nama treba samo Balkanac ali sa mudima i bez dlake na jeziku kao što je **** Vaha ili Ćiro.

Ne znam je li onaj Milan Rajevac slobodan, on ne bio možda loš izbor.

Žao mi Žuleta, fakat djeluje kao dobar i iskren čovjek, ali sa našom bagrom ne možeš tako, ovdje samo čvrsta ruka pomaže.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 25 nov 2019, 11:33

Marsal je napisao/la:
25 nov 2019, 11:31
Tristan10 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Ma slabo pratim reprezentacije, ali on mi je oduvijek bio trenerčina. Sve i da je slobodan, nemamo mi kapacitet za njega. Nama treba samo Balkanac ali sa mudima i bez dlake na jeziku kao što je **** Vaha ili Ćiro.

Žao mi Žuleta, fakat djeluje kao dobar i iskren čovjek, ali sa našom bagrom ne možeš tako, ovdje samo čvrsta ruka pomaže.
Slavoljub Muslin je extra rjesenje :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 nov 2019, 11:34

Prosinecki ostaje selektor i igramo s njim baraz,ako prodjemo ostaje a ako ne,kapetan ce potonuti zajedno s brodom...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 nov 2019, 11:40

Salih1984 je napisao/la:
25 nov 2019, 11:33
Marsal je napisao/la:
25 nov 2019, 11:31
Tristan10 je napisao/la:

Slavoljub Muslin je extra rjesenje :bih:
Onda bih radije doveo nekog Njemca koji trenira u 2. Bundesligi ili nekog Portugalca, nego nekog regionalnog. Radije bih domaceg nego regionalnog. Ali stranca prije domaceg.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 25 nov 2019, 12:24

Elvir Balja Baljic ... ima 3-4 utakmice trenerskog iskustva ... godine i godine kafansko-fudbalske karijere .... ahbab sa prijasnjim i sadasnjim balerinama ... vec radi za kikiriki ... na PL terenima je svakog vikenda redovan... garantovano dobra atmosfera na priprema cim mu pokazes harmoniku i mikrofon ... moze sj@b@t baraz nista gore neg' Zuti ... za NSBiH sve ozbiljne reference za poziciju selektora ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 nov 2019, 12:38

Takvog vec imamo :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 25 nov 2019, 16:43

DaVinci je napisao/la:
25 nov 2019, 12:24
Elvir Balja Baljic ... ima 3-4 utakmice trenerskog iskustva ... godine i godine kafansko-fudbalske karijere .... ahbab sa prijasnjim i sadasnjim balerinama ... vec radi za kikiriki ... na PL terenima je svakog vikenda redovan... garantovano dobra atmosfera na priprema cim mu pokazes harmoniku i mikrofon ... moze sj@b@t baraz nista gore neg' Zuti ... za NSBiH sve ozbiljne reference za poziciju selektora ... :zviz:
:urnebes: :clap:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 nov 2019, 16:51

Koji će klinac ova tema ikako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 25 nov 2019, 17:40

Dajdza Musemic ili brko :urnebes: ebo lud z

Kraj ovih je i zuti krmenko :kafa: Guardiola

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 25 nov 2019, 19:05

Da je kako Vladimira Petkovica namolit
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 25 nov 2019, 19:18

Mersad Selimbegović

Bivši igrač Željezničara i Regensburgu, trenutno je šef stručnog štaba u Jahn Regensburg-u u 2. Bundesligi i bore se za ulazak u 1. Bundesligu !

Njegov tim igra jako atraktivan Fudbal, veoma ofanzivno sa jakim kontra presingom u slučaju kad izgube loptu tokom napada.
Odbrana im veoma čvrsta i igrači djeluju spremni. Bore se u svakoj utakmici i neigraju stalno isti igrači, nego često mjena igrače i pruža mladjim igračima priliku.

Facit:
Trener na nivou
Bosanac
Poznaje naš mentalitet
Poznaje moderan fudbal, i praktikuje ga
Razmišlja kao njemac
Dobar je motivator
Hrabar
Ima osjećaj za igru i taktiku
Pruža mladjim igračima priliku

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 25 nov 2019, 21:27

Mersad Selimbegovic 👍i za pomocnika Danijela Zdenkovica dovest.
Takoder Nalicu dati funkciju skauta i Analize Protivnika!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 25 nov 2019, 21:38

Samo covjek sa ovin nashih yugolovenskih prostora moze biti selektor, to je valja svima jasno.
Mjau !

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 25 nov 2019, 23:59

26.Novembar: Prosinecki dobija povjerenje da nas vodi kroz baraz (nit znaju koga dovesti nit imaju volje).
30. Novembar: U slucaju da odemo na Euro izvlace nas u grupu sa Spanijom, Austrijom i Poljskom. Nasi novinari vec pricaju o osmini finala Eura.
12.Decembar: Robi prekrizio Begovica za sva vremena, Begovic u suzama proklinje Hasagica i selektora.
2.Januar: Dzeko konacno izasao iz Bosne nakon 3 dana teferica, opalio lokalnog kloshara stocem al negira sve.
19.Januar: Kapiten sjeverne Irske ismijava nasu ekipu, selektor te ekipe kaze rezervisali hotel za Euro.
26. Februar: Mjesec prije baraza pocinje premijer liga, u Banja Luci transparent "Ne u Euro"!
19. Mart: Nakon podsmijavanja selektora S.Irske povrede kapitena i glavnog veznog igraca, idemo li ni krivi ni duzni na Euro?
26.Mart: BiH-Sjeverna Irska 3-1 Razbili smo otocane na krilima Dzeke i zakazali finale sa Slovackom koji su uzeli Irce 1-0.
30.Mart: Euforija u BiH pred 1.plasman na Euro.
31.Mart: BiH-Slovacka 0-0 nakon 90min, Pjanic nemere vise a u 119.minuti Hamsik iz penala pogadja precku. Penali slijede a BiH uzima 5-3.
Idemo na Euro gdje cemo se obrukat ali plasman je plasman!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.