Izvini, sto se tice turnira, bio sam na prijateljskoj utakmici Velez Zeljo, 0 2 ja mislim. Doslo je 30 manijaka sa yebenim zeljeznim kurcevima i kostolomcima u nadi da ce se obracunat s nekim? Srecom nije bio niko od clanova red armya tu u grupi, jer bi mrtva glava pala. I Hrasnica je costo vracanje milo za drago.Mamlaz je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:03Ja ne govorim za trenutnu raspravu. Govorim za kompletnu dosadasnju sezonu kako ste se ponasali. Od dolaska na turnir pa do domacinskog doceka u Mostaru. A mi ce mo vas opet docekati na Grbavici prijateljski.drakensang je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:57Jel @Blagoje poceo pisati prvi i ismijavati stadion?Mamlaz je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:38Mi se radujemo sto se njima gradi stadion. Ja prvi sam neki dan cestitao, stvarno nemam razloga da lazem vecini navijaca Zelje je drago i podrzavaju sve sto se oko Veleza desava. Oni nas konstantno pokusavju da srozaju i ocrne. Izgleda samo da bi pitarima ispali dobri.
Forum je olicenje nicega, a Zeljo je omrazen jos od bajramskog turnira, kad je ja msm vasa podgrupa s alipasina vijala 10 momaka po gradu da im se najebu majke, u zelji za nekim dokazivanjem sta li, a normala bili godinama prije.
I ja pogrijesim, stvarno jesam, ne treba nikome psovati ja opsujem, meni realno ne odgovaraju ni gostovanja BiH s vama zbog svega toga, al mi bude drago da se mi Bosnjaci drzimo zajedno povrh svega. U afektu se reaguje, a poodavno je klip kad ste pjevali da smo najvece picke na utakmici sa Zrinjskim. Raja pamti, raja ne zaboravlja