Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta li je sa onim likom sto je otisao u rusiju ni traga ni glasa da nije umro od zime ?
nime smije li se znati sto ti trebaju te reklame ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
jednom haJirlija uvijek hairlija.Megamon je napisao/la:Jos uvjek nisam prezalio svoj nick Hairlija![]()
![]()
A vala koji su me racku banovali kad su znali da cu se vratiti
sve ima svoju svrhu pa tako i tvoj ban.
od toga polovina (nije himzo) na ovoj/ovim temama.Samo F.K.S !! je napisao/la:nek mi je sretan 2000-ti post
da li to nešto govori?
Vom Jäger zum Gejagten
Ma svi se za Bajram ugoje....a Ramazan je tu da se smrsaSamo F.K.S !! je napisao/la:kako sam se ugojio za 3-4 dana
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
ee taj jeMont0 je napisao/la:Bio je Demir44 cini mi se
LFC4ever je napisao/la:Ma svi se za Bajram ugoje....a Ramazan je tu da se smrsaSamo F.K.S !! je napisao/la:kako sam se ugojio za 3-4 dana
It was turned around so that right looked wrong
Mislim na mjesec Postabrazzo je napisao/la:ee taj jeMont0 je napisao/la:Bio je Demir44 cini mi seizgleda mu zabranili u klubu zayebavat se po fb-u i forumima
![]()
LFC4ever je napisao/la:Ma svi se za Bajram ugoje....a Ramazan je tu da se smrsaSamo F.K.S !! je napisao/la:kako sam se ugojio za 3-4 danaa i Ramazan je Bajram .
When you walk through a storm hold your head up high
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
Ovaj FM baš ne popušta. Ne pamtim kad sam zaspao prije 5h, postajem lud. Oduzmite mi tu igricu!

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je napisao/la:Ovaj FM baš ne popušta. Ne pamtim kad sam zaspao prije 5h, postajem lud. Oduzmite mi tu igricu!![]()
Ja sam zbog FM 07 pao na polugodištu u školi te godine pa ti vidi. Re: Chat
Bosco je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ovaj FM baš ne popušta. Ne pamtim kad sam zaspao prije 5h, postajem lud. Oduzmite mi tu igricu!![]()
Ja sam zbog FM 07 pao na polugodištu u školi te godine pa ti vidi.
Jesi li uzeo u obzir moje prijedloge od neku noć ?
Ma, nisam nikog dovodio, imam za sada fino popunjenu momčad, tek ću dovesti još jednog DMC i to je to. Ja CM/FM igram od 99. godine, nema šta sve nisam izgubio zbog te fantomske igre.
Usput, sad mogu samo dobiti otkaz na poslu, mada i na poslu obično igram FM po pet sati dnevno. FM je način života.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Istina igram trenutno 11.Započeo sam 3. sezonu prve dvije sam vodio Tottenhama sad mi Inter ponudio posao.Znam igrat po 5-6 sati dnevno(usput odem u školu i na trening)MinistaR je napisao/la:Bosco je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ovaj FM baš ne popušta. Ne pamtim kad sam zaspao prije 5h, postajem lud. Oduzmite mi tu igricu!![]()
Ja sam zbog FM 07 pao na polugodištu u školi te godine pa ti vidi.
Jesi li uzeo u obzir moje prijedloge od neku noć ?
Ma, nisam nikog dovodio, imam za sada fino popunjenu momčad, tek ću dovesti još jednog DMC i to je to. Ja CM/FM igram od 99. godine, nema šta sve nisam izgubio zbog te fantomske igre.
Usput, sad mogu samo dobiti otkaz na poslu, mada i na poslu obično igram FM po pet sati dnevno. FM je način života.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Niko budan odo onda i ja jbg.Hakeri,procesori,duhovi i ostali budni laka noć sutra dobijam 1 iz građanskog 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma ima nas budnih,vjezbamo matematikuLBJ MVP je napisao/la:Niko budan odo onda i ja jbg.Hakeri,procesori,duhovi i ostali budni laka noć sutra dobijam 1 iz građanskog
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Evo ga znak života na ss.baSexmachineboy je napisao/la:ma ima nas budnih,vjezbamo matematikuLBJ MVP je napisao/la:Niko budan odo onda i ja jbg.Hakeri,procesori,duhovi i ostali budni laka noć sutra dobijam 1 iz građanskog![]()
Čuj matematiku što me podsjeti sutra odgovaram u pm,a sve isparilo za ova 2 dana pauze
Btw imaš najjače viceve gdje čitaš
- Sexmachineboy
- Kontakt:
sta se tek meni desilo za ovih 5 dana pauzeLBJ MVP je napisao/la:Evo ga znak života na ss.baSexmachineboy je napisao/la:ma ima nas budnih,vjezbamo matematikuLBJ MVP je napisao/la:Niko budan odo onda i ja jbg.Hakeri,procesori,duhovi i ostali budni laka noć sutra dobijam 1 iz građanskog![]()
![]()
Čuj matematiku što me podsjeti sutra odgovaram u pm,a sve isparilo za ova 2 dana pauze![]()
![]()
![]()
![]()
Btw imaš najjače viceve gdje čitaš
hajd ona obicna matematika inekako mogu podnijeti,ali me Posebne oblasti matematike ubise
posaljem ti na PP link gdje ima dobrih viceva
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Hajd pošalji kad stigneš,ako nije problem.Sad odo leć počelo me bacatSexmachineboy je napisao/la:sta se tek meni desilo za ovih 5 dana pauzeLBJ MVP je napisao/la:Evo ga znak života na ss.baSexmachineboy je napisao/la: ma ima nas budnih,vjezbamo matematiku![]()
![]()
Čuj matematiku što me podsjeti sutra odgovaram u pm,a sve isparilo za ova 2 dana pauze![]()
![]()
![]()
![]()
Btw imaš najjače viceve gdje čitaš![]()
hajd ona obicna matematika inekako mogu podnijeti,ali me Posebne oblasti matematike ubise![]()
posaljem ti na PP link gdje ima dobrih viceva
U vidi već 1.15
EDIT.Hvala na linku
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ae idi spavaj i ja cu jos malo, pa u krevet...
jbg ja juce leg'o u 7 ujutro a probudio se danas u 13h
treba maksimalno iskoristiti ono sto ti zivot pruza
btw. i ja sam gledao spurse
jbg ja juce leg'o u 7 ujutro a probudio se danas u 13h
treba maksimalno iskoristiti ono sto ti zivot pruza
btw. i ja sam gledao spurse
Znači ja najduže budan na forumu. 
Nisi jedini.Bosco je napisao/la:Znači ja najduže budan na forumu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ima nas josButmiran je napisao/la:Nisi jedini.Bosco je napisao/la:Znači ja najduže budan na forumu.
Ma zaj.ebi to, odo i ja spavat, valja ustati ujutro, prva sam smjena. 
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.