Karl-Heinz Rummenigge and Hasan Salihamidžić, who are responsible for the coaching search, held a 2 hour meeting with Giovanni Branchini in Munich. Branchini was involved in the past in the appointments of Guardiola and Ancelotti. He's also intermediary in the Sané deal [Bild]
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Amazingly this is the 27th consecutive year that #FCBayern have been profitable. In fact, 2019 was the highest profit in the club’s history, both before and after tax. The club has accumulated nearly a quarter of a billion Euros profit in the last 4 years alone (€242m).
#FCBayern have an excellent kit deal with Adidas (€60m a year), a good shirt sponsorship agreement with Deutsche Telekom €35m, Qatar Airways sleeve sponsor €10m and Allianz stadium naming rights €6m. The total of €111m is more than twice Dortmund’s €50m.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Pogledam juce kultni film doajena sedme umjetnosti Michaela Hanekea i dođem do malog otkrića za čovječanstvo.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
5 igraca unutar 16 metara prilikom zavrsnice. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nece Gnabry Mulleru, hoce Muller Gnabryu. 
Kakva rapsodija.
Kakva rapsodija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stvarno gazimoooo
Mogla je biti vec petica da Gnabry nije pogodio stativu sa 4 metra i da.nije zayebo kontru sa 5 igraca sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brzo agresivno i učinkovito.Hvala gospodine Flick. 
Hansi Flick je baba
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajde Lewa nastavi niz.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako je fino kad Thiago udje sa klupe..milina. Heklaj sa klupe brate a fudbaleri ce da igraju u prvom sastavu. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tek se sada vidi koliko se vremena izgubilo na onu ublehu.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pošto nisam stigao da gledam utakmicu vidim da smo satrali trkacki i igrom ponovo protivnika od kako je Hansi tu.
Zanima me kakav je bio danas naš brazilac Cou
Zanima me kakav je bio danas naš brazilac Cou
Kao i uvijek, možda mrvu bolji.
Lewa mu je asistirao za gol njegovo je bilo samo da ugura loptu sa 20cm preko linije.
Trka, presing, odlučnost od prve minute, a danas se u odnosu na prethodne utakmice dodala i jako dobra kombinatorika i dobro izrađene akcije. Protiv BVB-a je bilo dosta toga bilo dobro, ali njih smo nekako mašinski pregazili, danas je tu bilo još više i to onih pravo lijepih elemenata.
Ne treba biti previše kritičan prema Coutinhu, on je danas bio solidan. Vidi se da se trudi, a gol je zabio iz akcije u kojoj je sam i ranije već učestvovao. I generalno je bilo tu još njegovih dobrih poteza. Samo u pojedinim momentima je spor i fali tu više odlučnosti, pogotovo kada je blizu gola...
Ne treba biti previše kritičan prema Coutinhu, on je danas bio solidan. Vidi se da se trudi, a gol je zabio iz akcije u kojoj je sam i ranije već učestvovao. I generalno je bilo tu još njegovih dobrih poteza. Samo u pojedinim momentima je spor i fali tu više odlučnosti, pogotovo kada je blizu gola...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čestitke našoj legendi
Rafki-Rafinha za osvojenu Copa Libertadores. 
Ide li ko u Bg na tekmu? 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja tribina?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.