idalje se nadam da ćete izboriti opstanak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
idalje se nadam da ćete izboriti opstanak
Ajde mozda si ogranicen i zivis u prahistoriji proguglaj to da vi vise evropskih tekmi od Sarajeva imate. 20 godina niste u evropu izasli. Vi ba primac Sarajevu niste po nicemuNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:45Jedino su Velez i Sloboda dobijali timove iz lige petice,Velez nikad nije izgubio evropsku utakmicu kuci a ne da nam je neko 8 komada uvalio,igrali smo 1/4 kupa UEFA. Vise puta igrali evropu od vas O cemu pricas ne razumijem tezagor1987 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:43
Vi ste inace mocni,malo guglaj posto pojma nemas ako je neko u evropi ista napravio to smo mi,koliko toliko dok vi niste nista,al necu da vas provociram zbog raje koju imam tamo al vi nastavite samo. Ko je izgradio tu nasu statistiku u evropi? Bili smo bolji i malo realnosti vam nebi skodilo
Odlicni uspjesi,mi samo 2 titule igrali sa Man Utg,Hsv itd i odprilike 10 puta vise trofeja nego vi jel dosta?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:45Jedino su Velez i Sloboda dobijali timove iz lige petice,Velez nikad nije izgubio evropsku utakmicu kuci a ne da nam je neko 8 komada uvalio,igrali smo 1/4 kupa UEFA. Vise puta igrali evropu od vas O cemu pricas ne razumijem tezagor1987 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:43
Vi ste inace mocni,malo guglaj posto pojma nemas ako je neko u evropi ista napravio to smo mi,koliko toliko dok vi niste nista,al necu da vas provociram zbog raje koju imam tamo al vi nastavite samo. Ko je izgradio tu nasu statistiku u evropi? Bili smo bolji i malo realnosti vam nebi skodilo
ne neNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:53Evo samoprozvanih divova otkrivaju se. Hajmo sada livada,sto vas ustase nisu pobile,sirotinjski dio Mostara ........
Sve najgore tom lopovskom klubuDenchi je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:55ne neNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:53Evo samoprozvanih divova otkrivaju se. Hajmo sada livada,sto vas ustase nisu pobile,sirotinjski dio Mostara ........
ima divnih ljudi u Mostaru, imam prijatelja dole, familije
svaki grad ima lujki kao što si ti
idalje sve najbolje Veležu i normalnoj raji
nema problema
Pa pustamo da pisate po nasem klubu,ne vidim da neko pisa po tvom samo realno stanje da nam niste nikad ni primac bili po uspjesima,trofejima itd. Jedini ko je pokazao lice si ti i jos neki. Bas ono bijedno lice ko sto i jesi jad obicni,al da pljujem Mostar i klub ne pada mi na pamet to je tvoj specijalitet. Sta sam gostovanja sa vasim navijacima bio i koliko puta sjedili vjerovatno nisi svjestan,i da znam 90 posto tih momakaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:53Evo samoprozvanih divova otkrivaju se. Hajmo sada livada,sto vas ustase nisu pobile,sirotinjski dio Mostara ........
Sine ti Velez i Sarajevo ni u cemu ne mozes usporedjivati. Vi ste produkt politike koji je napravljen poslje drugog svjetskog rata dok je Velez ideja nekoliko momaka koji su 25 godina prije toga sutali loptu i iz ljubavi napravili klub. Odnose HZ i RA ne spominjem i neka se momci druze ali dok se god bio navijac Veleza Zelje Sarajeva Celika bude sakrivao iz kradja u njegovu korist a bude kmecao kada bude pokraden ja ga popisamzagor1987 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:58Pa pustamo da pisate po nasem klubu,ne vidim da neko pisa po tvom samo realno stanje da nam niste nikad ni primac bili po uspjesima,trofejima itd. Jedini ko je pokazao lice si ti i jos neki. Bas ono bijedno lice ko sto i jesi jad obicni,al da pljujem Mostar i klub ne pada mi na pamet to je tvoj specijalitet. Sta sam gostovanja sa vasim navijacima bio i koliko puta sjedili vjerovatno nisi svjestan,i da znam 90 posto tih momakaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:53Evo samoprozvanih divova otkrivaju se. Hajmo sada livada,sto vas ustase nisu pobile,sirotinjski dio Mostara ........
Opet nisi upucen i niko se ne krije iza bilo cega. Kazem da niste trofejniji,bolji,uspjesniji od evrope do lige bivse a i ove. Sarajevo da je produkt politike imalo bi kao komsije stadion i sve oko stadiona a do juce nismo metar kvadratni imali toliko o tome. Sto se tice sudjenja to mi ne mozemo promjeniti,nama su protiv Zrinjskog i Sirokog svirani fantomski penali pa smo mogli kukat do zore,uostalom mali milion puta smo osteceni odlukama saveza. Apsolutno nas ne mozes uporediti jer nije isto Real sa 100 titula ili Rayo Valjekano sa par nastupa u evropi i osvojenim kupom i cest drugoligas,to je razlika malih i velikih klubova,mada vam ja zelim da uvijek budete u vrhuNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:05Sine ti Velez i Sarajevo ni u cemu ne mozes usporedjivati. Vi ste produkt politike koji je napravljen poslje drugog svjetskog rata dok je Velez ideja nekoliko momaka koji su 25 godina prije toga sutali loptu i iz ljubavi napravili klub. Odnose HZ i RA ne spominjem i neka se momci druze ali dok se god bio navijac Veleza Zelje Sarajeva Celika bude sakrivao iz kradja u njegovu korist a bude kmecao kada bude pokraden ja ga popisamzagor1987 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:58Pa pustamo da pisate po nasem klubu,ne vidim da neko pisa po tvom samo realno stanje da nam niste nikad ni primac bili po uspjesima,trofejima itd. Jedini ko je pokazao lice si ti i jos neki. Bas ono bijedno lice ko sto i jesi jad obicni,al da pljujem Mostar i klub ne pada mi na pamet to je tvoj specijalitet. Sta sam gostovanja sa vasim navijacima bio i koliko puta sjedili vjerovatno nisi svjestan,i da znam 90 posto tih momakaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:53Evo samoprozvanih divova otkrivaju se. Hajmo sada livada,sto vas ustase nisu pobile,sirotinjski dio Mostara ........![]()
Ko je to rekao? Jel moze neko od nas na to da utice? Jel mislis da su nasi nesto platili sudiju ili sta vec? Realno bolji smo bili,ono penal po meni nije bio nit ruka Ahmetovica,al eto recimo da je bilo sve kontra vas kakve mi veze imamo sa tim?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:16Pa sta sada ako ste vi pokradeni to treba da bude alibi za ono prekjuce![]()
![]()
Pa yebo ja majku usta ovi su gori od dokoljenka
da te pitam neštoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:16Pa sta sada ako ste vi pokradeni to treba da bude alibi za ono prekjuce![]()
![]()
Pa yebo ja majku usta ovi su gori od dokoljenka
Odlicni ste, steta za treci gol.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.