nova majica:bezKORISNIK je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:09onda ce pisati bolje da smo pete uz pomoc gospe svete, nego prvi, drugi, treci il cetvrti bez icije pomoci![]()
![]()
![]()
bolje

nova majica:bezKORISNIK je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:09onda ce pisati bolje da smo pete uz pomoc gospe svete, nego prvi, drugi, treci il cetvrti bez icije pomoci![]()
![]()
![]()
Cim to pravi jeftine i to limited edition majice posvecene nekoj pobjedi ne moze bit normalno. Vidis pisanja po forumu alaselamet eto, haj sto su nerealni, al to ovdje psuju na sudije vako na savez, a sinoc pisu ako treba bjelica manijak stari ce i izmisliti penal za nas. Ono nasladjuju se i ti njima to govoris, a on tebi napise bili smo duplo bolji od sirokog. Zdrava pamet to stanje ne moze skontat nikako.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:07**** majku dobi nas Celik 2:1 niko rijec ne napisa,dobismo mi vas isto. Pa jeli brato moj tolika razlika realnog sagledavanja izmedju Zenice Mostar i Tuzle u odnosu na ove ljigavce. Eseje bi to ispisivalo i 60 gifova postavljaloredbull93 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 17:03Kolektivno svi, ne zovu ih djaba mitomani.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 16:56
Jeli moguce da ovo navijac Zelje. Bolje drugi nego prvi uz pomoc sudija![]()
jesu li stvarno ovako bezobrazni ili su kolektivno za sveti vid
![]()
za ne povjerovati
![]()
![]()
![]()
Ne sviđa mi se klima teme, dokle god je vrhunac prepucavanja vrijeđanje i to na posebno bolestan neki način, neka hvala
ih
Allah u BH ligi prati samo prva dva mjesta. Za ostalo, veli, nema ni snage ni volje.
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:09Dolazi željovac kod sajdžije i kaze:
-Mozete li da mi date rezervne baterije ove su mi se pokvarile.
Sajdžija:
- Ne radi vam taj sat na baterije nego na navijanje.
željovac:
- Ahaaaaaa hvala! ŽELJOOOO, ŽELJOOO!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, MrkiMedo, Paromlinac i 36 gostiju.