Ova kosarka kao stvorena za njega.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
da,petrovic je bio 1993. , u 4. sezoni u karijeri već u 3. petorci lige,ispred drexlera,i, thomasa,k.johnsona,r. millera,portera,paytona,richmonda,t. hardawaya,malo li jeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:05Sva poenta price!bombaysaphire je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:41Ovi što seru za Dražena, to su isti likovi koji su se u ratu rodili , a seru ko je Bošnjak a ko Bosanac , ko se borio, a ko je podrumaš bio...
Niko nije napisao da je Dražen bio na nivou ovom što Luka radi , i niko se neće buniti ako osvoji Luka 10 titula , pa ćemo doći i reći da je Dražen bio bolji , kao što se nalupeta ovaj moderator Donnie Darko , možda se i on u ratu rodio...
Luka je nestvaran , Dražena su prešli Dirk i Gasol , Sabonis je tu neđe , ali porediti ga sa jednim CJ je lupanje na kvadrat...![]()
![]()
Pa bio bi i CJ pored njih.filip13 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:45da,petrovic je bio 1993. , u 4. sezoni u karijeri već u 3. petorci lige,ispred drexlera,i, thomasa,k.johnsona,r. millera,portera,paytona,richmonda,t. hardawaya,malo li jeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 nov 2019, 15:05Sva poenta price!bombaysaphire je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:41Ovi što seru za Dražena, to su isti likovi koji su se u ratu rodili , a seru ko je Bošnjak a ko Bosanac , ko se borio, a ko je podrumaš bio...
Niko nije napisao da je Dražen bio na nivou ovom što Luka radi , i niko se neće buniti ako osvoji Luka 10 titula , pa ćemo doći i reći da je Dražen bio bolji , kao što se nalupeta ovaj moderator Donnie Darko , možda se i on u ratu rodio...
Luka je nestvaran , Dražena su prešli Dirk i Gasol , Sabonis je tu neđe , ali porediti ga sa jednim CJ je lupanje na kvadrat...![]()
![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
CJ bi u to vrijeme bio TOP 100 igrača, možda...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne, Drazen danas bi mozda bio top 100 igraca. CJ tada bi bio top 15.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
možda,samo možda,petrovic jeste bio ispred,koliko god meni nikad nije bio drag kao igrač,ovo je činjenica
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lebron bi u to vrijeme grijo klupu 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cinjenica je i da ima samo 2 solidne sezone u NBA. CJ ima 4 takve. Plus jedno finale konferencije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Maltene CJ i drazen imaju identicne prve 4 sezone,ali ne,Drazen bi sa 29 godina skocio na 30 ppg
#Punoljetstvo
2 solidne,od tih solidnih jedna u kojoj je bio u 3. petorci lige,biti u 3. petorci lige je solidan uspjeh,ne nesto prilično veliko,pored drexlera,i.thomasa,k.johnsona,richmonda,t. hardawaya?
mislim,odigrao je 4 sezone u nba,nije mogao imati 5 odličnih sezona
CJ da je sa ovih prostora bila bi prica da je jedan od najboljih Evropljana ikada. Pogotovo nakon onog rjesavanja Denvera u playoffu. Ali ovako je samo jedan od mnogih solidnih Amera.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 nov 2019, 18:58Maltene CJ i drazen imaju identicne prve 4 sezone,ali ne,Drazen bi sa 29 godina skocio na 30 ppg
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Cinjenica je da ima samo 2 solidne sezone, od 4 sto je igrao. Samo 50%. CJ ima 4 od 6 sto je vise od 50%.filip13 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:022 solidne,od tih solidnih jedna u kojoj je bio u 3. petorci lige,biti u 3. petorci lige je solidan uspjeh,ne nesto prilično veliko,pored drexlera,i.thomasa,k.johnsona,richmonda,t. hardawaya?
DeAndre Jordan ima 3 all nba petorke.
mccollum nema ni jednu all nba petorku,cak ni all star tekmu u 6 sezona,petrovic u samo 4 sezone jednu all nba petorkuKanye je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:22Cinjenica je da ima samo 2 solidne sezone, od 4 sto je igrao. Samo 50%. CJ ima 4 od 6 sto je vise od 50%.filip13 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:022 solidne,od tih solidnih jedna u kojoj je bio u 3. petorci lige,biti u 3. petorci lige je solidan uspjeh,ne nesto prilično veliko,pored drexlera,i.thomasa,k.johnsona,richmonda,t. hardawaya?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma ja ba , CJ koji ne može u odbrani svoju sjenu da čuva...
Lijepo im NEZALAGANJE napisao post , fino objasnio , ali džaba...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
SBBKBB objasnjenje.A inace Drazen bio sjajan defanzivacbombaysaphire je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:26Ma ja ba , CJ koji ne može u odbrani svoju sjenu da čuva...
#Punoljetstvo
sbbkbb objasnjenje je da bi mccollum bio 1993. u top 15 igrača
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci deandre 2016 bio top 5 igrac.ok
#Punoljetstvo
Jaca konkurencija CJu. Igra u vrijeme najboljih bekova ikad. Iz Drazenovog doba jedino Michael, Zeke i Drexler spadaju u te.filip13 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:25mccollum nema ni jednu all nba petorku,cak ni all star tekmu u 6 sezona,petrovic u samo 4 sezone jednu all nba petorkuKanye je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:22Cinjenica je da ima samo 2 solidne sezone, od 4 sto je igrao. Samo 50%. CJ ima 4 od 6 sto je vise od 50%.filip13 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 19:02
2 solidne,od tih solidnih jedna u kojoj je bio u 3. petorci lige,biti u 3. petorci lige je solidan uspjeh,ne nesto prilično veliko,pored drexlera,i.thomasa,k.johnsona,richmonda,t. hardawaya?
ja to ne napisah,nego da je neko na ovoj stranici napisao da bi mccollum 1993. bio u top 15 igrača lige,procitati šta je napisano pa onda pozuriti sa reagovanjem
A ne smeta ti sto je ovaj @bombay napisao da bi CJ tada bio tek top 100?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.