FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Jusić i Abid kartoni. Ako doktor bude u prvih 11 zagarantovano poraz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Sretan dan Drzavnosti svim navijacima Slobode.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Drzava Bosna!!!
-
- Kontakt:
Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nece ih ni bit, valja ulaz platiti.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:04Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Platiti kao i mi 5 KM i fino na D sektor kao i navijači drugih klubova koji hoce da budu u obilježjima svog kluba. Tražili su podjele i treba im uvažiti želju.Heller je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:50Nece ih ni bit, valja ulaz platiti.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:04Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.

-
- Kontakt:
Ma naplatiti im 15 km i sabit tih 30-tak goveda na D tribinu kako stoki i dolikuje...Sada gostujemo Borcu, jeli..Ako je tako bicu na utakmici sa govedima Starugardu ako vidim na zapadu bice tuce
Tacno sam spreman i poginut, eto toliko sam zamrzio lika

Tacno sam spreman i poginut, eto toliko sam zamrzio lika

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
- Kontakt:
Bice sranje sigurno ako se neko pojavi u obilježjima sloge na zapadu osim D sektor, to je ovaj put mislim neizbježno. Naši moraju to zabraniti ako imaju mozga sekundu, jer je bilo varnica i prije ali nakon onih njihovih postupaka prošlu utakmicu i određivanja pravila ovaj put se mora reagovati i zabraniti ulazak ljudima koji žele da prisustvuju utakmici u obilježjima sloge na sve tribine osim gostujući D sektor.
Ulaz kao i dosad pa nek sjednu gdje hoće. Ako se najave organizovano da navijaju onda im dati D kao i drugima i gotovo. Bezveze cirkus praviti svaku utakmicu s njima.
Bezveze se hajpa utakmica i stvaramo sami neku podjelu a "oni" gotovo da i ne postoje u gradu. I tako ce i biti sve i da LP igraju.
Bezveze se hajpa utakmica i stvaramo sami neku podjelu a "oni" gotovo da i ne postoje u gradu. I tako ce i biti sve i da LP igraju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Svi koji dođu u obilježjima sloge na D tribinu i zdravo. Ulaz ista cijena kao i svima.
Dati upute prije utakmice kao sto su i oni dali radi bolje organizacije.Svi navijaci Sloge na D tribinu a na sjever treba dozvoliti besplatno sa Slobodinim obiljezjima.
-
- Kontakt:
Odličan prijedlog

Ne treba pravit ciganluk.
jesul' iz uprave pripremili zahvalnice za bivše igrače, bgm gotovo pola postave su "naši". Pitam se da li će i Azmir dobiti plaketu zahvale 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nažalost po propozicijama Saveza ne smiješ zabraniti ulaz navijačima TC.
Nullius in verba
Ja mislim da se nigdje u drzavi ne prave vece podjele nego u Tuzli. Kad nam vise nista drugo ne preostane za podjelu mi se dijelimo po ulicama.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ja koliko se sjećam rukovodstvo sloge je uvelo te podjele i samo navijačima Slobode naplatili su karte ove sezone. Tako da ih treba ispoštovati i na stadionu i u gradu kada su već izrazili želju.
Samo vratiti istom mjerom i to obavezno. Ja prvi neću na stadion ako ne bude uslov da ljudi koji dođu u obilježjima sloge budu na D sektoru. Nabijem na napojnu žilu vise te finjake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.