Upravo to, moramo gledat da Štilića potisnemo što dublje, on samo ako se primakne golu to je yebeno. Džaba ti sitni faulovi kad je frajer za slobodnjake yebeni Pirlo, svaki prekid igrača gađa u lijevo jaje. Sinoć u 92. minuti iz slobodnjaka nađe Krpu između 20 igrača, samo tokmak nije znao zabit gol s 5 metara. I fkt mi nije jasno kako igraju bez destruktivca, tu vidim šansu za Rahmana, neće imat igrača koji može odgovorit Amarovoj agresivi i snazi ka naprijed. Sadiković ako ga zatvori, ja qrac sebi siječem.
Ja kad bih birao koji defanzivni blok u ligi da napadnem izabrao bi njihov. Stalno slušamo priču da primaju gol dva iz dvije tri šanse. To nije slučajno. Ne znaju. Dva spora štopera i dva grozna beka. Stevanović Sipović Osmanković Pavić je top 3 najgore odbrane lige po svim parametrima toga j i Osim svjestan zato igra napadački. U biti mene fascinira kako je on prilagodio fudbal svojoj ekipi, oni da nemaju njega bili bi od 6-8 mjesta kvalitetom, zaista jedan majstor trenerski šta god ko rekao i mislio . I ispred njih nemaš defanzivnog veznog to ti je kao da si na bingu dobio. I usmjeriti se na nekakvo markiranje puštanje njih gore je budalaštinja. Pustite se njihovih priča. Imaju limitranu ekipu, ne znaju ni kako su tu gdje jesu (mislim žive u zabludi da je do igračkog kadra a nije nego isključivo do trenera) i treba da ih izdominiraš.
Zna morz kad hoce samo ga je*e to sto voli sa strane... on je pravi bosanski super talenat samodestruktivac.. zna da moze i ima potencijala al daj da on bude "najnamazan" u raji...
Podrzavam @skoroalen, predaj CV na zimu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Odavno nisam uzivao gledajuci nesto kao ovaj dokumentarac o Hasetu,steta sto jos duze nije trajao.
I ljudska i igracka velicina i legenda. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Odavno nisam uzivao gledajuci nesto kao ovaj dokumentarac o Hasetu,steta sto jos duze nije trajao.
I ljudska i igracka velicina i legenda. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kao što sam i očekivao, moglo je to puno, puno bolje s obzirom da je riječ o Hasetu.
Ma kakav X ljudi, nema ovdje X-a. Neko nekog ubija na ovom derbiju, a sve ovisi od nas i našeg pristupa. Ako napadnemo od prve minute, nemaju šanse. Ako se povučemo i pustimo ih da igraju, ubit će oni nas, zayebi tu priču "prosjek". Nazad su ispod prosjeka, al napad im je ubitačan. Ne smijemo ih pustit da se razlete, protiv Lištice su imali 10 šuteva u okvir, od tog 3-4 prava zicera, to se na Koševu ne smije desit.
Listica nije ni sjena ekipe od prosle sezone.Ako si bio na Kosevu sad zadnju protiv Listice nisu centra prosli prvih pola sata,rasturili ih na proste faktore.Tek nakon pola sata kad smo im zabili 2 gola,sastavili se sa loptom.U tih pola sata imali smo jos 2,3 zicera ,i penal koji nam nije sviran.
Mi moramo igrat sto vise presing na 40 metara od njihovog gola, jer nase prednosti su ahmet tatar rahmanovic krste, a upravo njihova slabos su stoperi bekivi i golman.
Nas minus je sto nemozemo drzat visok tempo duze od 55 minuta, dok skretnica igra konstantno isti tempo nesto spori za pocetak al dosta konstantan i agresivan od 1 min do 90 min.
Sredni red stilic alispahic sadikovic bojo
Rahmanovic andre gavric oremus su u pet deka dao bi im tu prednos je stila moze bit opasan na dosta nacina
Nasi stoperi i bekivi su bolji nego njihovi i mogu reci da se mogu nosit sa njihovim napadacima bolje nego njihovi sa nasim..
Vrlo lahko i jasno se vidi da su ekipe podjednake i samo ce bit pitanje ko ce koga zgurat na ciju polovicu..
Mi moramo dici kondiciu za bar 20 minuta znaci bar do neke 75 minute, nadralin ce to uradit sam od sebe (nadam se) za neki 10 minuta, mora se igrat muski cvrsto nako nesto kao sto rahman u vecini tekmi igra.
E sad je do Husrefa da nadze najspremnije naj svjezije igrace, igraci se nemaju sta cuvat kraj sezone zvjezda dolazi znaci trebaju da daju sve od sebe taman i da dozive neki neke povrede jer pauza je 150 dana moze se lijecit...
Mi moramo igrat sto vise presing na 40 metara od njihovog gola, jer nase prednosti su ahmet tatar rahmanovic krste, a upravo njihova slabos su stoperi bekivi i golman.
Nas minus je sto nemozemo drzat visok tempo duze od 55 minuta, dok skretnica igra konstantno isti tempo nesto spori za pocetak al dosta konstantan i agresivan od 1 min do 90 min.
Sredni red stilic alispahic sadikovic bojo
Rahmanovic andre gavric oremus su u pet deka dao bi im tu prednos je stila moze bit opasan na dosta nacina
Nasi stoperi i bekivi su bolji nego njihovi i mogu reci da se mogu nosit sa njihovim napadacima bolje nego njihovi sa nasim..
Vrlo lahko i jasno se vidi da su ekipe podjednake i samo ce bit pitanje ko ce koga zgurat na ciju polovicu..
Mi moramo dici kondiciu za bar 20 minuta znaci bar do neke 75 minute, nadralin ce to uradit sam od sebe (nadam se) za neki 10 minuta, mora se igrat muski cvrsto nako nesto kao sto rahman u vecini tekmi igra.
E sad je do Husrefa da nadze najspremnije naj svjezije igrace, igraci se nemaju sta cuvat kraj sezone zvjezda dolazi znaci trebaju da daju sve od sebe taman i da dozive neki neke povrede jer pauza je 150 dana moze se lijecit...
Njihovi stoperi su balvani koji su jaki u skoku i duel igri kad nije sirok prostor. Ako budemo igrali duge na Ahmeta nece valjati, treba kroz pas kroz ubacivanja iz drugog plana ih probijati tu su talašika. Hebib, Rahmanovic, Oremus i Tatar to mogu jako dobro raditi.