Naavijali? Ili podrzavali vas kiks s kim god da ste igrali nije isto. Pa vi ste nam iza leđa(usput poljubite nas u guzicu).
Na kakav samo debilski nacin se spustate i govorite "svinjski Mostar Velez vrapcici" idioti glupi!
Naavijali? Ili podrzavali vas kiks s kim god da ste igrali nije isto. Pa vi ste nam iza leđa(usput poljubite nas u guzicu).
Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
I našeg Veleza je zadesila ista sudbina za stadion kao i vas, a oni su i gore prosli. Od nule krenuli u nove pobjede. Da imate imalo bosnjackog u sebi ne bi ih provocirali makar na taj nacin.
Yebali vam škutori sav zenski rod!
Ne mogu da vjerujem šta pišu Bogami! Strašno! Baš idu najniže sto jedan ljudski um moze ici!kosevskobrdo je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:46Karma je kučka, vratiće se sve.. kad tad.ledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
I našeg Veleza je zadesila ista sudbina za stadion kao i vas, a oni su i gore prosli. Od nule krenuli u nove pobjede. Da imate imalo bosnjackog u sebi ne bi ih provocirali makar na taj nacin.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
Yebali vam škutori sav zenski rod!nema potrebe brato iko da nas podrzava. Mi smo sinonim ljubavi i osnivaci navijacke scene u drzavi tako da smo avangarda i orginal. Razumijem sta ti zelis reci ali stipu ih vidis da lizu skutorima pakas a ovi ih karaju gdje stignu
![]()
Hoce.Na kraju gubite titulu zbog medusobnogkosevskobrdo je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:46Karma je kučka, vratiće se sve.. kad tad.ledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
Ma mislio sam u tom smislu dok gradite novi stadion jer su vam stari ukrali. Koliko je samo Mostaraca dalo para za obnovu grbavice! A oni vas provociraju za vrapcice i Mostar heeeej bolan. Najveci ljudski šljam u bošnjaka/bosanaca/hercegovaca!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
Yebali vam škutori sav zenski rod!nema potrebe brato iko da nas podrzava. Mi smo sinonim ljubavi i osnivaci navijacke scene u drzavi tako da smo avangarda i orginal. Razumijem sta ti zelis reci ali stipu ih vidis da lizu skutorima pakas a ovi ih karaju gdje stignu
![]()
ledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:51Ma mislio sam u tom smislu dok gradite novi stadion jer su vam stari ukrali. Koliko je samo Mostaraca dalo para za obnovu grbavice! A oni vas provociraju za vrapcice i Mostar heeeej bolan. Najveci ljudski šljam u bošnjaka/bosanaca/hercegovaca!NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
![]()
Slobodno mozes i obrnuto staviti, necemo se ljutiti. Ipak smo mi sinonim Bosne i Hercegovine
Ne ide, neprirodno je i nerealno jeledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:54Slobodno mozes i obrnuto staviti, necemo se ljutiti. Ipak smo mi sinonim Bosne i HercegovineI uopste nas to ne dodiruje sta vi mislite o tome! Samo nemojte ljude vrijedjati na najgori moguci nacin, isto tako sve molim za vasu grbavicu da ne spominju sto ne treba.
Sokiran sam kako pojedini navijaci Zelje slabo vode racuna o higijeni, a najbucniji su na forumu. Prvo higijena pa forum
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
![]()
Ma smijesni likovi brato ustvari jedan lik sa gomilom nikova plus pusitravic smezuranog mozga koji se 20 puta vraca da vidi jeli zakljuco vrata od kuceANTIFA ! je napisao/la: ↑26 nov 2019, 00:07NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:49Sta ce nas oni podrzavatledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:43Da imalo imate mozga kone smrdljive, vise bi podrzavali Velez nego svinjski i ubice.
![]()
Ne treba nam podrska iz forumskog tabora plavih krtica, pogotovo kada uzmemo u obzir da im je kolovodja dok-urac.
Mislim da nam to dovoljno govori kakva "elita" brani plave boje na ovom forumu kada im je doticni kolovodja, pa je pravi naziv za njih PLAVE KRTICE!
Ne tako davno na sugavici ste im u zagrljaj trcali,preskakali tribine i salove mjenjali tad ste dobro glavu u bulju gurnuliRadmilo87 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 00:00Ne ide, neprirodno je i nerealno jeledesma je napisao/la: ↑25 nov 2019, 23:54Slobodno mozes i obrnuto staviti, necemo se ljutiti. Ipak smo mi sinonim Bosne i HercegovineI uopste nas to ne dodiruje sta vi mislite o tome! Samo nemojte ljude vrijedjati na najgori moguci nacin, isto tako sve molim za vasu grbavicu da ne spominju sto ne treba.
![]()
![]()
![]()
Ne spominje nas ofucani morž džaba svaku pressicu. Politika ko četnici na početku 90ih, huškaj da se dešava neki džihad u bosni. Ja i moržina, spominji ih što više u negativnom kontekstu da se pritisak napravi.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Combattente87, MikiPirs, nedimmmm1337 i 13 gostiju.