Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
njegove minute ne zavise od irvinga...tu ce izvisit pinson i shumpert, bice zakucani za dno klupe....ovaj prvi isti roko ukic, stane u mjestu i onda pimpla loptu 15 sekundi i potegne sut ili napravi turnover
musa do kraja sezone da navuce 7 poena i 40% ukupnog suta i ja bi bio zadovoljan.....ali ko zna kako ce to ici....obicno se rukiji( a ovo je njemu kao ruki sezona) dizu kako vrijeme protice ali pitanje je sta ce biti sa njegovom minutazom kako bi to pokazao
musa do kraja sezone da navuce 7 poena i 40% ukupnog suta i ja bi bio zadovoljan.....ali ko zna kako ce to ici....obicno se rukiji( a ovo je njemu kao ruki sezona) dizu kako vrijeme protice ali pitanje je sta ce biti sa njegovom minutazom kako bi to pokazao
21 min, 3 reb, 3 ast, 5 pts (2/6, 1/3 za 3 poena)
Ne bi bilo lose da neko od ovih sto gledaju nakon tekme napisu Dzananovu statistiku..da ne idemo na nba stranicu
Minute, skokovi, asistencije, procenat suteva...
Hvala.
Ne bi bilo lose da neko od ovih sto gledaju nakon tekme napisu Dzananovu statistiku..da ne idemo na nba stranicu

Minute, skokovi, asistencije, procenat suteva...
Hvala.

Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 06 avg 2020, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Gledao sam zadnjih par utakmica i mogu reci da me Musa pozitivno iznenadio, mnogo se pobosljao u defanzivi... nije strasno sto ga trenutno jos ne ide sut, ali to ce sve doci sa vremenom, bitno je da nastavi dobijat priliku i da je koristi, najbitnije da igra dobru odbranu, to mu je garancija za minutazu...
Fino je vidjeti da ga KD podrzava javno na njegovim objavama;)
Veceras protiv Cavsa
easymoneysniper
Verified
Finally u shoot a right hand lay up. Good shit my g

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Uzima trice koje su dva metra iza onih u Evropi. Pogoditi takvo nesto ravno cudu.
Desna strana ponovo nista, ovakvog, kad znas unaprijed sta ce uraditi, bih ga i ja zaustavio bez problema.
Desna strana ponovo nista, ovakvog, kad znas unaprijed sta ce uraditi, bih ga i ja zaustavio bez problema.
pa ima li on ikog da mu kaze da u ofanzivi panjucga na kvadrat.
Nemg da vjerujem da ne smije krenut u prodor ili nesto, ne mora cak ni sutati.Pokusaj stvorit visak,prodji jednog igraca pa je dodaj nekom a ne svaki jbni put vraca loptu 2 sec poslije sto je dobije
Nemg da vjerujem da ne smije krenut u prodor ili nesto, ne mora cak ni sutati.Pokusaj stvorit visak,prodji jednog igraca pa je dodaj nekom a ne svaki jbni put vraca loptu 2 sec poslije sto je dobije
Desna noga mu ima ulogu stapa - bukvalno se samo oslanja na nju.
6 minuta u prvom pol, nek bude sretan ako dobije toliko u drugom pol
at the buzzer!
evo baci floater konacno lol
znal on pozvat centra da mu napravi screen, pa da ima otvoren sut za tri poena il da udje u ruket i baci floater
znal on pozvat centra da mu napravi screen, pa da ima otvoren sut za tri poena il da udje u ruket i baci floater
ma ja fascinatno je kako su nasim ocima uvijek krivi drugi a ne nedaj boze nas bosnjo.
pa i ovi indijanci mu iz tima kad ga vide kako vodi loptu ili kako dribla i zalijece se u lijevu stranu umru od smijeha
Nece trica **** joj mamu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.