Ucitelj mu dojavio
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovakav listic na marku prodje jednom godisnje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Otiđi brate u Hotel Dubrovnik. 10 minuta od muzeja. Po meni kultura.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 nov 2019, 20:34Zenicani ima li ikakav restoran blizu Gradskog muzeja da ima finu plazmu da se pogleda Barselona - Borusija u srijedu navece?
Hvala![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Ohaaa, nema politike na novoj stranici. Ne sviđa mi se put kojim je krenuo chat.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ukoliko je zabranjeno neka modovi izbrišu.
Ako neko ima kakvu stranicu za torrent igrica tipa fm20 a da je pritom i sebi skidao sa te stranice, neka se javi u inbox. Hvala puno
Ako neko ima kakvu stranicu za torrent igrica tipa fm20 a da je pritom i sebi skidao sa te stranice, neka se javi u inbox. Hvala puno
-
jolicnikola
- Kontakt:
Evo koknula se još jedna Kpop pjevaljka Goo Hara šta je ovo sad, i to nakon Sulli pa stvarno neki šejtan uzima mah

Sumnjam da je ima tako brzo na torrentima.
Moguće da korisnik jopaa prodaje i ove godine offline verziju, par puta sam kupovao od njega pa vidi.
Ovde bi trebala biti, ali kad, Bog zna.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
i osjetiste li ga? msm zemljotres
bogme je dobro ljuljalo jedno pola min 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ala zaljulja, brate mili.
Robi dobio nogu
E hvala ti
A uzimao sam prije dok sam mlađi bio pa po čitave noći multiplayer Škotske 2. lige sa jednom jaranom
Sad mi se ne da bacati i jedne marke bezveze kad znam da uvijek neko stavi neki torrent, taman morao sacekati jos 10tak dana. Pretrazio sam Reddit i sve zivo ali nema nista. Ako bas ne bude kroz 10tak dana, morat cu kupit prije nove godine.
Hvala jos jednom
Ma to rodjeni skakali malo, nisu im dosudili penal protiv Sarajeva....alan_kardec je napisao/la: ↑26 nov 2019, 04:02i osjetiste li ga? msm zemljotresbogme je dobro ljuljalo jedno pola min
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta ovo bi upravo, sto zadrma 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kakav zemljotres,, konto sam srusit ce se sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.