Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 nov 2019, 00:23

Hantraga je napisao/la:
26 nov 2019, 00:10
Pa NeretvanskaPastrmka je poznat po tome što se u fudbalska pravila razumije ko Mara u kriv qrac :D Uostalom, jedini se on ovdje raspravlja, svi ostali navijači Veleža su svjesni da je vruće glave to bio penal, a sad već i ne izgleda tako.

Meni je smiješno da navijači Veleža nešto gotive Pastrmku, lik godinama najsmješniji forumaš bez ikakvog kvalitetnog doprinosa bilo kakvoj diskusiji. Sve nekakvo šatro dizanje morala, mostarska raja, čovjek iz naroda. Ono, varijanta sarajevskih begova ili košpicara kod nas u Sarajevu, koji su kao najpametniji za sve, a ustvari aktuelni ko vijesti iz 1997. :)
Ko bola mene gotivi. Nema potrebe za to isto kao sto nema potrebe da se ti uvlacis sada ostalim velezovcima u supak. Ja sam ovdje jedini ostao kada su smo bili u kur.cu i kada su se satro svi ispalili na drugi forum. Gutao uvrede,ismijavanja,karanja od Travnika,Viteza i opet samo jeb.avao majku nasim grobarima koji su nas umalo ugasili. Moralist veliki naravno. Naucen tako jer sam medju prvim kao 25 godisnjak uzeo pusku i stao u odbranu Mostara. 2000 takvih pastrmka nas spasi da ostanemo na jugu i odbranimo ovaj dio. Velez zivim 52 godine 24h dnevno,evo i kada zaspem sanjat cu ga,kada se probudim prvo cu na njega pomisliti. Sta te jos zanima
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 26 nov 2019, 00:28

Pantelija je napisao/la:
26 nov 2019, 00:13
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
25 nov 2019, 23:16
Zagor jesi li procitao pravilnik NSBiH molim te? Slike su samo dokaz gdje je kontakt zavrsio. Brato iskren budi majka mu stara. Znaci po pravilniku
Da, kontakt izmedju igraca a ne pad gdje je zavrsio :D
A kontakt je zavrsio maximaalno na liniji 16. Maksimalno
To ti je isto kao kad su pastrmku jednom odveli da gleda skokove sa starog mosta pa on kasnije godinu dana pisao po forumu da se slobodno seta mostarom :kafa:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 00:29

Stvarno su vam trebali svirat ovih 7 penala za ovaj prekrsaj....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 26 nov 2019, 00:29

zagor1987 je napisao/la:
26 nov 2019, 00:14
25 nov 2019, 23:30
Ovo sam i ocekivao. Dva igraca trce jedan pored drugog i oni to postavljaju. Zavrsetak kontakta je metar u sesnestercu i nema sumnje da se nije postovao pravilnik. Pa pogledaj na slici polozaj Fajicevog tijela u sesnestercu. Ali nidje veze brato ti si bordo dokoljenko a ja realna mostarska pastrmka. Nadam se da ce vam ovakva situacija izbiti titulu iz ruke
I hvala na lijepim zeljama tebi i onom retardu na vasoj temi usta mu se popisam. Opet ti kazem i ako ste me iznervirali pljuvanjem mog tima,nikad necu vrijedjat Velez i Mostar kao grad i ljude zbog penala,nikad u zivotu nisam bio za to da se mom timu navlaci bilo sta,al eto neko zbog penala pokaze lice,mada znam da to mostarci pravi ne misle i nikad nas nebi ovako popljuvali kao da sam ja svirnuo penal.
Mala je bučna i drčna, zbog male ćeš dobiti i batine u gradu, prevaspitaj novu malu dok je još nova :stop:
MIHAJLOVIĆ !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 26 nov 2019, 00:38

Pantelija je napisao/la:
Zagor jesi li procitao pravilnik NSBiH molim te? Slike su samo dokaz gdje je kontakt zavrsio. Brato iskren budi majka mu stara. Znaci po pravilniku
ako je na liniji 16, onda je penal. dns lecce kaljari ruka tacno na liniji 16, penal svira covjek objasnjenje - linija je sastavni dio kaznenog prostora

al ovo bi jedino s varom mogli reci jel penal ili nije, i kad bi sudije imale 4 5 minuta ko u normalnim ligama za to.

al kako ces s kriminalcima u savezu, i taman malo prodisemo vrati se rak rana fudbala amar osim sa svojim legendarnim citatom iz mimohoda da se para za sudije mora imat, ako vec imas za igrace :D i onda se gura malkice borac, malkice sarajevo, malo vise zeljo a ko ne daje lovu sudijama - taj ga pusi :D

ja mislim da smo mi jedini klub koji nije sudije izvodio po vecerama ni u prvoj federacije gdje je to prakticki najveca uvreda

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 00:49

Stvarno je steta sto vam ovih 9 penala nije svirano i tako niste uspjeli osvojiti Ligu Sampiona....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 nov 2019, 00:55

Pa ako mislis da mi nekoga placamo i castimo mnogo si se prevario ;)
Na derbiju gol za vodstco plavih lakat u glavu ocigledan
Protiv borca penal ocigledan
Protiv tuzle penal ocigledan
Protiv slobode penal ocigledan
U sirokom igraca u glavu nastavi se tekma
Protiv zeinjskog igraca nam iskljuce jer je opsovao sudiji, 7 dana kasnije na tv-u protiv fks samir bekric sudiji krha dijete i ni zuti. Bogcevic jucer sudiji isto nesto mazija nista.
Sumnjivo je bilo npr protiv celika tak crveni ... tu i tamo
I protiv vas ocih 10-20 cm tamo vamo i to je to. A nije da nam.nije ponudjeno da "pocastimo " pa da sve bude u redu.

Fazon je sto smo mi poslije svakog tog penala nedosudjenog koji je direktno uticao na bodove (sem borca) , umjesto ganjanja sudija, ganjali trenera naseg, igrace, upravu jer smo lose igrali i trazili bolju igru a ne izvlacenje na penale i slicno.
Zayo kazem, ispala je neka histerija zbog situaacije koja bi i na varu bila kriticna a neko spominje neko guranje nekoga zbog toga.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 nov 2019, 07:11

Osttribine je napisao/la:
25 nov 2019, 23:08
nekoIzMostara je napisao/la:
25 nov 2019, 22:53

Brato najgore je sto covjek ne moe nista napisati odmah kontre. Penal bio ili ne bio, mi nmzm na to uticati, koliko god se bunili. Evo ja se ukljucio u raspravu da Sarajevo nema vise trofeja u bivsoj Jugi od Veleza, jer imamo 2 umjesto kako oni navode 1, a odmah pocinju neke provokacije. Ovo je dzungla postala sa svih strana. **** te forum i fudbal, ako nmzs normalno komunicirati bez psovki, omalovazavanja i podjebavanja.
Ali i ti si uporan da dokazes da su trofeji kupa jednaki trofejima prvenstva, nisu i niti su bilo gdje na kugli zemaljskoj, dalje, Sarajevo je prvi i jedini klub iz BiH u bivsoj Jugi sa 2 titule prvaka, a samo je jos Zeljo 1 osvojio i to je to sto se prvaka iz BiH u ondasnjoj zemlji tice. Zatim Sarajevo je od svih BiH klubova odigralo najvise sezona i sakupilo najveci broj bodova u toj ligi, ali i takvo Sarajevo je bilo prosjek za onu ligu, zna se ko je tamo vedrio i oblacio realno. Smijesno je sto mnogi navijaci ostalih klubova koji nisu osvajali ni ovu nasu ligu nipodastavaju istu, a realno svi bi g.uzice dali da istu osvoje, evo ja vam od srca zelim da kada dodje vrijeme tj kada budete imali prije svega ekipu osvojite i ovu ligu, a ne da zivite u proslosti nekakvoj od prije 4 decenije haman.
Prvo kad pises citaj od pocetka rasprave pa se onda javi. Jel Velez ima 2 trofeja ili 1??? Tvoje kolege su zakinuli Velezu jedan trofej. Liga je teza za osvojiti, ali 2 trofeja su 2 trofeja. Znaci trofejniji niste. U ligi imate vise pobjeda i vise utakmica, ali u Evropi ste bili nista posebno, bolji smo od vas u evro takmicenjima skoro duplo. Znaci rasprava je bila da niste trofejniji, ali tvoje kolege au otisli u drugom smjeru. U bivsoj Jugi niste bili bolji ni trofejniji poslije rata jeste. Poslije rata ste vi nista za Zeljeznicar ako cemo tom logikom?
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 nov 2019, 07:53

26 nov 2019, 07:11
25 nov 2019, 22:53

Brato najgore je sto covjek ne moe nista napisati odmah kontre. Penal bio ili ne bio, mi nmzm na to uticati, koliko god se bunili. Evo ja se ukljucio u raspravu da Sarajevo nema vise trofeja u bivsoj Jugi od Veleza, jer imamo 2 umjesto kako oni navode 1, a odmah pocinju neke provokacije. Ovo je dzungla postala sa svih strana. **** te forum i fudbal, ako nmzs normalno komunicirati bez psovki, omalovazavanja i podjebavanja.
Ali i ti si uporan da dokazes da su trofeji kupa jednaki trofejima prvenstva, nisu i niti su bilo gdje na kugli zemaljskoj, dalje, Sarajevo je prvi i jedini klub iz BiH u bivsoj Jugi sa 2 titule prvaka, a samo je jos Zeljo 1 osvojio i to je to sto se prvaka iz BiH u ondasnjoj zemlji tice. Zatim Sarajevo je od svih BiH klubova odigralo najvise sezona i sakupilo najveci broj bodova u toj ligi, ali i takvo Sarajevo je bilo prosjek za onu ligu, zna se ko je tamo vedrio i oblacio realno. Smijesno je sto mnogi navijaci ostalih klubova koji nisu osvajali ni ovu nasu ligu nipodastavaju istu, a realno svi bi g.uzice dali da istu osvoje, evo ja vam od srca zelim da kada dodje vrijeme tj kada budete imali prije svega ekipu osvojite i ovu ligu, a ne da zivite u proslosti nekakvoj od prije 4 decenije haman.
Prvo kad pises citaj od pocetka rasprave pa se onda javi. Jel Velez ima 2 trofeja ili 1??? Tvoje kolege su zakinuli Velezu jedan trofej. Liga je teza za osvojiti, ali 2 trofeja su 2 trofeja. Znaci trofejniji niste. U ligi imate vise pobjeda i vise utakmica, ali u Evropi ste bili nista posebno, bolji smo od vas u evro takmicenjima skoro duplo. Znaci rasprava je bila da niste trofejniji, ali tvoje kolege au otisli u drugom smjeru. U bivsoj Jugi niste bili bolji ni trofejniji poslije rata jeste. Poslije rata ste vi nista za Zeljeznicar ako cemo tom logikom?
Po cemu smo nista?Sto imaju jedan trofej vise od nas jel?
Pa bolji smo od njih prolazili u euro takmicenji a sto bi ti rekao.Imamo bolje rezultate od njih u Europi .I na vječnoj tabeli BIH lige smo ispred njih.I ti kazes nista,kako nista?
Jesi ti brato dobar u glavu?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 08:17

Trebali su im ovih 12 penala svirat za onaj prekrsaj, treba biti iskren, ovim su osteceni za osvajanje svjetskog klubskog sampionata....

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 nov 2019, 09:08

mma_hz je napisao/la:
26 nov 2019, 07:53
26 nov 2019, 07:11

Po cemu smo nista?Sto imaju jedan trofej vise od nas jel?
Pa bolji smo od njih prolazili u euro takmicenji a sto bi ti rekao.Imamo bolje rezultate od njih u Europi .I na vječnoj tabeli BIH lige smo ispred njih.I ti kazes nista,kako nista?
Jesi ti brato dobar u glavu?
Drug govorim ti da rang lista ne znaci nista. Vi ste bolji rangirani u SFRJ, a mi u EU takmicenjima. Uopste ja nisam nista sporio, samo sam rekao da u Jugi trofejniji niste jer imamo po 2 trofeja. Znaci kad poredimo vas i nas iako imamo isti broj trofeja vi ste bolji, a kada poredimo vas i Zelju onda nksu bolji iako imaju vise trofej? Nemoj drug dvostruke arsine da se provode. Pogledaj moj komentar od pocetka. Samo ti kazem da u bivsoj Jugi niste bolji bili i to je cinjenica. Poslije rata kakve god da su titule vam cestitam i ne sporedim bilo sta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 09:14

Trebalo vam je svirat ovih 15 penala za ovaj prekrsaj, jer je problem sto bi se Sarajevu sviralo....

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 26 nov 2019, 09:16

Opet mole gazdu za pare.
Samoodrživi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 nov 2019, 09:18

DA SE DUDIĆ IZVINE SVIMA NAMA KOJI PRATIMO PLBIH, ZBOG, ISPADE, NEOPRAVDANOG PONAŠANJA :!: :!: :!: :!: :!:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 09:19

Goodman je napisao/la:
26 nov 2019, 09:16
Opet mole gazdu za pare.
Samoodrživi.
Pa to su vase pare, dat ce vam Amaw

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 26 nov 2019, 10:42

Pantelija je napisao/la:
Pises na nogometnom forumu, a pravila igre nisi u stanju nauciti, problem. Realni, pitar huligan. ZAostrog.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 10:58

a i ovo uslikajte skutor brani Velez

Povijest

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 26 nov 2019, 11:05

Poslati snimak Collini i UEFi pa nek oni procjene. **** vas penal vise. Vi tvrdite da nije bio mi da jeste. Ista situacija i sa Ahmetovicevom rukom. Promjeniti se nista nmz. Za ubuduce opomena da se drugacije igra i tjt.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 nov 2019, 11:11

Slazem se, messija i ronalda kontaktirat da Velezu objasne linije na terenu i anatomiju.....

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 nov 2019, 11:15

Kazete uspjesniji u evropi? Pa Sarajevo je igralo tad Kup sampiona,Sarajevo je igralo play of LP,play of UEFA kupa itd budite malo realni,kazete nista nismo napravili ok al opet najbolje prestavljali drzavu u evropi,jest da to nije najbolje al opet najbolje al eto vazno je popljuvati

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.