Nesigurna ti je ta stranica.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Možeš misliti kako je onda ovima dolje u Albaniji, kad znaš da je 6 stepeni po Richteru 10 puta jače nego 5
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- akisarajevo92
- Kontakt:
najgore sto ti veci zemljotresi uhvate ljude ujutro dok spavaju, odes na spavanje i u jednom trenutku nestanes i ti i sva tvoja imovina
Don't believe the hype.
Kakva je situacija na jugu zemlje ?
Ja ga nisam osjetio.
Remember, remember the 5th of November.
Jos sam.bio u zgradi na 10tom, konto sam propade sve.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Svaki put sve jaci i jaci...Boze na hajr
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Najjace zabiljezen zemljotres na Balkanu bio je onaj krajem 70-ih u Crnoj Gori od oko 7 stepeni Richtera. Tada je bilo i preko 100 poginulih.
Africka tektonska ploca godisnje se pomjera par mm prema Evropi. U svemu tome dio ploce podrucja Jadrana podvlaci se pod Balkan.
U Konjicu su se osjetila dva blaza potresa.
Africka tektonska ploca godisnje se pomjera par mm prema Evropi. U svemu tome dio ploce podrucja Jadrana podvlaci se pod Balkan.
U Konjicu su se osjetila dva blaza potresa.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 nov 2019, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovdje u Mostaru je pravo gadno bilo. Ima oštećenja na nekim objektima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Iz skola i fakulteta svi istrcali. Citam u Nevesinju najgore.Bazinga12345 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 12:23Ovdje u Mostaru je pravo gadno bilo. Ima oštećenja na nekim objektima.
Jedino ovo priznajem kao argument kuca vs stan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gdje je to bio zemljotres, sem u Albaniji?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidite da nije bio penalBazinga12345 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 12:23Ovdje u Mostaru je pravo gadno bilo. Ima oštećenja na nekim objektima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 8 gostiju.