FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam zasto se je ukinula praksa od prosle sezone, kad smo igrali prijateljske usred sedmice, prilika da igraci odrzavaju formu i mozda se izbore za vecu minutazu pojedinci. Tako smo proslu sezonu recimo imali 16-17 igraca u takmicarskoj formi.
Cruz, Mustafic, Kurdic, Dupovac, Dzafic, Markovic, Sisic, Guzina, Handzic, akademci ...
Ovako se ne sjecam kad je neki od ovih nabrojanih zaigrao (dobro Dupovac i Dzafic su zadnju tekmu odigrali silom prilika). I kad nedaj Boze dodjemo u situaciju, da imamo puno kartoniranih/povrijedjenih igraca, ubacis nekog, ko je zadnju utakmicu odigrao septembra i normalno je, da ce biti pogubljen na terenu i van svake forme.
Cruz, Mustafic, Kurdic, Dupovac, Dzafic, Markovic, Sisic, Guzina, Handzic, akademci ...
Ovako se ne sjecam kad je neki od ovih nabrojanih zaigrao (dobro Dupovac i Dzafic su zadnju tekmu odigrali silom prilika). I kad nedaj Boze dodjemo u situaciju, da imamo puno kartoniranih/povrijedjenih igraca, ubacis nekog, ko je zadnju utakmicu odigrao septembra i normalno je, da ce biti pogubljen na terenu i van svake forme.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nije se igralo jer smo jedva sastavljali prvih 18, kamo li da se nesto eksperimentise. Plus kamara igraca izlazila iz poivreda pa vjerovatno nece da rizikuju da se neko povrijedi.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 10:03Ne znam zasto se je ukinula praksa od prosle sezone, kad smo igrali prijateljske usred sedmice, prilika da igraci odrzavaju formu i mozda se izbore za vecu minutazu pojedinci. Tako smo proslu sezonu recimo imali 16-17 igraca u takmicarskoj formi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Combattente
- Kontakt:
Još četiri dana.

𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!
Serie A ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Coppa Italia ★★★★★★★★★★★★★★
Supercoppa Italiana ★★★★★★★★★
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝕾𝖎𝖆𝖒𝖔 𝖑'𝕬𝖗𝖒𝖆𝖙𝖆 𝕭𝖎𝖆𝖓𝖈𝖔𝖓𝖊𝖗𝖆
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj zemljotresa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
I zamjerka sto su doveli onog izdajnika musovica da on prica o rahmetli Hasetu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Realno, jako dobra atmosfera pred ovaj derbi. Ima da ih ponizimo!
SISAJ GA, ŽELJO!
SISAJ GA, ŽELJO!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Drug, da te pitam, obzirom na okolnosti, šta misliš, da li su veće šanse da se desi nešto slično prošlom ili pretprošlom derbiju?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 nov 2019, 02:48Da li će naš mag, zvani karafeka, opet da nas oduševi i izvede 442 na teren sa igračima koji umiru u 55oj minuti![]()
Ti odavno ne kritikuješ već vrijeđaš i ismijavaš. Uzimaš samo negativne stvari a pozitivne zaboraviš. Zašto nisi spomenuo pretprošli derbi i 0:3?
Možda bi imalo smisla nekog to tvoje konstantno izbacivanje sra.nja da je Husref došao tu ove sezone a da je neko drugi bio tu prošle sezone koja je bila historijska i najbolja ikad pa da kažeš evo došo i us.ro odma kup a i igra nije nešto, nije nabolje.
Tvoja mržnja prema Husrefu izgleda veća od ljubavi prema FKS, eh žalosti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Yebem te željo! Ajmooo bracoooo jakoo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Nam dolazi na derbi sa suprugom , djecom i nekim saradnicima ! Avion karta oko 10 hiljada dolara ...
Ima li negdje slika onog kontejnera u Alipasinoj na kojoj pise sisaj ga zeljo 

- Combattente
- Kontakt:
Nemam tu sliku, ali imam ovu.
Sisa ga željo na svim pismima i jezicima.

Sisa ga željo na svim pismima i jezicima.

𝕵𝖀𝖁𝕰 𝕯𝕬𝕴 𝕹𝕺𝕹 𝕸𝕺𝕷𝕷𝕬𝕽𝕰 𝕸𝕬𝕴!
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
UEFA Champions League ★★
UEFA Europa League ★★★
𝖊 𝖒𝖆𝖎 𝖓𝖊𝖘𝖘𝖚𝖓 𝖈𝖎 𝖋𝖊𝖗𝖒𝖊𝖗à!
Nadam se da ce ponijeti kofer sa sobom, provjerena motivacija kod 99% osoba..HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 nov 2019, 11:52Nam dolazi na derbi sa suprugom , djecom i nekim saradnicima ! Avion karta oko 10 hiljada dolara ...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja sam krenuo od sebe, nakon duze vremena sam ponovo u subotu na Kosevu! Zao mi je sto nisam redovniji bio zbog obaveza, ali idealna prilika pozvati prijatelje, rodbinu, brata, s kim si vec u kontaktu.
Niko se nece ni istopiti ni prehladiti zbog kisice, koje prema najavi u toku utakmice ne bi trebalo ni biti..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad je ovo meni drug poslao iz Bijeljine prošle godine, pao sam sa stoliceCombattente je napisao/la: ↑26 nov 2019, 12:29Nemam tu sliku, ali imam ovu.![]()
Sisa ga željo na svim pismima i jezicima.![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nasao Hare klub u Americi ostaje. Za ove sto su gajili neku nadu..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Nismo mi u stanju dovesti najbolje igrace iz lige, a kamoli da sam gajio nadu, da ce eto Medunjanin doci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt: