FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 26 nov 2019, 06:53

Izdrzo sam ja svasta ali me ova tekma izbila iz cipela. Ovo ti je kad ti se dobar picic nazigu a lopta ispuhala. Pitice ce za ovo da plate ceh.

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 26 nov 2019, 08:20

LjoZee je napisao/la:
25 nov 2019, 20:01
slika
ovo je Željo ,obnoviti prijateljske veze sa klubovima i uspostaviti nove je recept kako ponovo da nađemo jednog Višću, Adviju Derakovića i dr...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 11:00

Iako u FK Željezničar nisu osjetili potrebu javno objaviti i objasniti odgodu početka radova, kako saznaje Reprezent.acija.ba razloga za brigu nema, jer su radovi odgođeni samo za nekoliko dana.

Konkretno do kašnjenja je navodno došlo zbog zabrane prometovanja krupnim i opasnim prevozom tokom vikenda i praznika Dana državnosti BiH zbog čega nisu mogli biti prebačeni elementi konstrukcije krova za istočnu tribinu Grbavice. Najvažnije je da u konačnici ne bi trebao biti ugrožen rok izgradnje koji su najavili iz Upravnog odbora FK Željezničar – 31. januar 2020. godine.

Za izvođača radova FK Željezničar je ranije putem tendera izabrao kompaniju GMC d.o.o. iz Usore, Bosna i Hercegovina, a ukupna vrijednost radova iznosi 816.739,23 KM sa uključenim PDV-om. Sredstva za natkrivanje istočne tribine obezbjeđena su od strane evropske asocijacije UEFA, a posredstvom FS BiH.

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 26 nov 2019, 11:45

Nasi su znali da ce bit zemljotres i odgodili su radove hahaha :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 nov 2019, 12:12

Dobra ova nova :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 nov 2019, 14:21

braco je napisao/la:
26 nov 2019, 11:00
Iako u FK Željezničar nisu osjetili potrebu javno objaviti i objasniti odgodu početka radova, kako saznaje Reprezent.acija.ba razloga za brigu nema, jer su radovi odgođeni samo za nekoliko dana.

Konkretno do kašnjenja je navodno došlo zbog zabrane prometovanja krupnim i opasnim prevozom tokom vikenda i praznika Dana državnosti BiH zbog čega nisu mogli biti prebačeni elementi konstrukcije krova za istočnu tribinu Grbavice. Najvažnije je da u konačnici ne bi trebao biti ugrožen rok izgradnje koji su najavili iz Upravnog odbora FK Željezničar – 31. januar 2020. godine.

Za izvođača radova FK Željezničar je ranije putem tendera izabrao kompaniju GMC d.o.o. iz Usore, Bosna i Hercegovina, a ukupna vrijednost radova iznosi 816.739,23 KM sa uključenim PDV-om. Sredstva za natkrivanje istočne tribine obezbjeđena su od strane evropske asocijacije UEFA, a posredstvom FS BiH.
Nisam imao snage da otvorim forum par dana jos uvijek me boli ovaj poraz , 7 bodova izgubljenih na Grbavici gdje gostujuce ekipe ne znaju kako su uopste dosli do bodova (Borac,Sloboda i Siroki ) bas tuga . Davno sam citao izjavu Fergusona kako golman po sezoni bar 15 -20 bodova treba donijeti a nama ovaj hadalj osim one intervencije u Zenici ni jednu odbranu nije napravio. Cipetic u Sirokom je pokazao sta znaci imati beka :tokralju:
bojim se da ce nam ove sezone krov biti najveca radost ali eto :bih: :bih: :bih:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 14:58

KANA je napisao/la:
26 nov 2019, 14:21
braco je napisao/la:
26 nov 2019, 11:00

Nisam imao snage da otvorim forum par dana jos uvijek me boli ovaj poraz , 7 bodova izgubljenih na Grbavici gdje gostujuce ekipe ne znaju kako su uopste dosli do bodova (Borac,Sloboda i Siroki ) bas tuga . Davno sam citao izjavu Fergusona kako golman po sezoni bar 15 -20 bodova treba donijeti a nama ovaj hadalj osim one intervencije u Zenici ni jednu odbranu nije napravio. Cipetic u Sirokom je pokazao sta znaci imati beka :tokralju:
bojim se da ce nam ove sezone krov biti najveca radost ali eto :bih: :bih: :bih:
Ma jarane kod nas u regionu ti je vazda od zvijezda do očaja i obrnuto, čas smo najbolji čas najgori. Evo sad ako dobijemo pitare bićemo prvi na tabeli i opet će se vratiti normalno raspoloženje kao poslije pobjede nas Slobodom. Biće ovdje još dosta preokreta u ligi, zayebana je do kosti. Nije ništa ni blizu gotovo. Ako odigramo protiv pitara ko protiv Širokog pobjedit ćemo ih, ne može ni njih vazda nafaka pratit. Znamo mi to najbolje iz našeg iskustva prethodnih sezona.

Biće interesantno vidjeti šta će Amar na zimu uraditi po pitanju golmana. Ne znam koliko je dovođenje golmana visoko na Amarovoj listi prioriteta na zimskoj transfer pijaci budući da Amar već neko vrijeme razmišlja o pojačanjima na zimu, a ovo s Erićem je nekako iskočilo neplanski. A i ne vidim nešto puno dostupnih golmana kvalitetnih pogotovo s bh. papirima koje bi mogli dovesti sada. Imam osjećaj da postoje pozicije koje su prioritetnije u Amarovoj glavi od golmanske kad su u pitanju pojačanja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 15:21

Kurate smo mi srece
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 15:40

LjoZee je napisao/la:
26 nov 2019, 15:21
Kurate smo mi srece
U tri domaće tekme koje smo kiksali smo imali sveukupno 45 udaraca od čega 23 u okvir gola, da li je to nesreća ili jednostavno nekvalitet pojedinih ofanzivaca da daju go. Dali smo sveukupno 3 gola u te 3 utakmice. Od ta 3 gola je samo jedan ofanzivac dao go (Štilić), a druga dva - Bogi glavom i Dado iz slobodnjaka.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 nov 2019, 15:45

LjoZee je napisao/la:
Kurate smo mi srece
ali bas bruda ,nakon one kradje u Bijeljini gdje smo titulu zijanili sve nam je krenulo naopako .Ovu polusezonu igrom nismo nikako zasluzili da zaostajemo Borac ti uzme bodove ,Sloboda ,Siroki oba puta ,Ctiy demoliras pa ne pobijedis jedino Velez gdje smo imali srece i gdje nismo zasluzili onaj bod ovo sve ostalo sto je moglo u kontru nam je islo . Stilic me je odusevo kako je spreman i kako se bori za grb :tokralju: da je bar bod uzeti na lavoru bilo bi dobro -6 je puno s obzirom da sljedecu polusezonu dvije zaredom gostujemo .

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 15:54

braco je napisao/la:
26 nov 2019, 15:40
LjoZee je napisao/la:
Kurate smo mi srece
U tri domaće tekme koje smo kiksali smo imali sveukupno 45 udaraca od čega 23 u okvir gola, da li je to nesreća ili jednostavno nekvalitet pojedinih ofanzivaca da daju go. Dali smo sveukupno 3 gola u te 3 utakmice. Od ta 3 gola je samo jedan ofanzivac dao go (Štilić), a druga dva - Bogi glavom i Dado iz slobodnjaka.
E ne znam sta je. Najefikasnija smo ekipa lige, ali se moze reci i da nas yebe realizacija. Bruku sansi mi nekad ne iskoristimo cak i kad uzmemo 3 boda iz neke utakmice. Ja se jos ne mogu pomiriti da samo izgubili nezasluzeno bodove. U zaostatku smo, a trebao je biti egal. Nevjerovatno.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 15:58

LjoZee je napisao/la:
26 nov 2019, 15:54
braco je napisao/la:
26 nov 2019, 15:40
LjoZee je napisao/la:
Kurate smo mi srece
E ne znam sta je. Najefikasnija smo ekipa lige, ali se moze reci i da nas yebe realizacija. Bruku sansi mi nekad ne iskoristimo cak i kad uzmemo 3 boda iz neke utakmice. Ja se jos ne mogu pomiriti da samo izgubili nezasluzeno bodove. U zaostatku smo, a trebao je biti egal. Nevjerovatno.
Možda i ne bismo pričali o tom velikom broju šansi da nam je odbrana stabilnija jer bi imali više bodova.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 16:02

Naravno, ali ne vrijedi vise ni trosit rijeci na nasu odbranu. Stabilnija je ekonomska situacija u BiH od njih.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 16:07

LjoZee je napisao/la:
26 nov 2019, 16:02
Naravno, ali ne vrijedi vise ni trosit rijeci na nasu odbranu. Stabilnija je ekonomska situacija u BiH od njih.
Ma strašno jbt, zabiješ 3 gola u Širokom i opet nam ne bude dovoljno za pobjedu, zabiješ dva gola Tuzla Cityu u gostima i opet nije dovoljno za pobjedu, zabiješ Slobodi dva na Grbavici i opet nije dovoljno za pobjedu. Sreća pa su nam bili igrači raspoloženi protiv pitara jer i tu smo dva gola primili, tačno bih se rokno da to nismo dobili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 16:10

Strasno, s t r a s n o.
Kod nas bukvalno vrijedi ono “ne mozes zavalit koliko mozes primit golova”.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 16:20

LjoZee je napisao/la:
26 nov 2019, 16:10
Strasno, s t r a s n o.
Ermin još u Šibeniku?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 16:31

braco je napisao/la:
26 nov 2019, 16:20
LjoZee je napisao/la:
Strasno, s t r a s n o.
Ermin još u Šibeniku?
Ja mislim da jeste. Bas danas je stavio sliku iz one prostorije gdje prima ili sta vec te terapije.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 nov 2019, 16:49

LjoZee je napisao/la:
26 nov 2019, 16:31
braco je napisao/la:
26 nov 2019, 16:20
LjoZee je napisao/la:
Strasno, s t r a s n o.
Ermin još u Šibeniku?
Ja mislim da jeste. Bas danas je stavio sliku iz one prostorije gdje prima ili sta vec te terapije.
Yebaji ga onda, najbolje da ne igra onda ni protiv Veleža i da se maximalno oporavi i dočeka pripreme u dobrom stanju, nema potrebe ga na silu stavljat u igru pa opet da se povrijedi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2019, 17:09

Odbrana ljudi.
Kemo igra toplo-hladno.
Sipa je oke.
Sinisa :thumbdown:
Pavic - :thumbdown:
Eric - 0 jedna velika

Ko treba da im pomaze Dado i Mesa.
Prvi isto kao Kemo a drugi ima snage za maksimalno 60 min.

Sto se tice Sinana on igra dobro ali mora da postize golove.
Veseli ko Velseli igra kao sto mu je glasic, mekaHno.

**** te lipa napravili toliko sansi i sve to ali 0 bodova. :x

Zaboravi onog krkana Bogicevica sto je igrao protiv Sirokog najgoru tekmu kako igra za nas.
**** ih ismet horo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2019, 17:43

@braco i ja tako mislim. Razyebat ce se skroz i sta cemo onda. Izdrzat ce se nekako.

Ma Bogicevicu je svaka gora od gore. Mislis ne moze gore demantuje te kad zaigra sljedecu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 20 gostiju.